Pa bas i nije nesto ta baterija.ajd tek se formira,ali ocekujem 8-9h sot ;)
Printable View
Pa bas i nije nesto ta baterija.ajd tek se formira,ali ocekujem 8-9h sot ;)
8-9h sota? Sumnjam
Po meni je ovo odličan rezultat i još imaš 20+ % baterije. 5 sati SoTa u 2 i pol dana korištenja je nešto što bih sutra potpisao. Kvragu, pristao bi i na 4 sata u 2 dana :)
Možeš eventualno napisati što najčešće radiš na mobu da steknemo dojam kako ga koristiš? Chatanje, web, kamera, GPS, igre i sl.
Uh jebote,corav sam.nisam vidio 2 i pol dana koristenja.savrseno!
Po Areni izgleda da ipak nema samo SD slot nego kombinaciju.
Naravno :)
Wifi stalno upaljen,koristim ga doma i na poslu. Inače je 4g preferred
Automatsko osvjetljenje
Sinkronizacija:
1x mail
Facebook,facebook messinger,whatsapp
Od igara Clash of Clans,Clash royal,Score Hero
10-15 min poziva dnevno
whatsapp i messineger gotovo kroz cijeli dan
Tapatalk nekoliko puta na dan...
Nije da sam sad neki power user,ali svi mobiteli koje sam do sada imao uz moje korištenje su izdržali od ujutro recimo od 7h do navečer 21h. Baterija bi tada bila na 20ak % i onda bih ga punio za sutra.
Za mene je ovo preporod. :D
---------- Post added at 10:52 ---------- Previous post was at 10:49 ----------
Ne znam kako je kod Pro verzije,ali ovdje je kako si napisao. Slot 1 za micro sim, a drugi za Micro SD ili Nano sim.
Iskreno,malo me živcira što izbacuju te pro verzije. Zar nisu odmah mogli napraviti onda da bude kao pro verzija i gotovo?
Samo izmišljaju toplu vodu,valjda im dosadno.
---------- Post added at 16:32 ---------- Previous post was at 16:28 ----------
Redmi 3 ima kombinaciju,a Pro verzija ima sim 1,sim 2, plus deo za SD karticu.
The Xiaomi Redmi 3 Pro features a 5-inch HD (720x1280 pixels) display and packs an octa-core Qualcomm Snapdragon 616 processor, with four cores clocked at 1.2GHz, and four cores at 1.5GHz. The handset includes 3GB of LPDDR3 RAM, Adreno 405 GPU, as well as 32GB of inbuilt storage that's expandable via microSD card (up to 128GB). The original Redmi 3 sported 2GB of RAM, and 16GB of inbuilt storage.
http://gadgets.ndtv.com/mobiles/news...aunched-819279
Ne znam sa sigurnoscu prevesti ovaj dio sa "alongside", uzeto iz istog clanka:
"The dual-SIM Redmi 3 Pro comes with hybrid SIM slot that support one Micro-SIM and other Nano-SIM alongside microSD card."
Tako je, a i ne vjerujem da bi bilo mjesta za još jedan tray ili povećanje postojećeg.
Baterija bi nakon formiranja trebala trajati još dulje. Gledam review Redmi Note 3 Proa gdje je lik uživo pokazao skoro 4 dana usagea i 5 h SOT što je brutalno za takav mob.
Pozdrav
Evo kako već duže vremena nema Global Rom-a za ovaj uređaj,ja sam se odlučio na root i stavljanje custom multilanguage rom.
Napravio sam unlock bootloadera. Idući korak je instaliranje TWRP-a i to sam odradio fastboot metodom. Sve prođe ok,ali kad ugasim uređaj i pokušam ući u recovery,od TWRP ni T već je gore kineski orginal recovery.
Ako mi netko može objasnit di sam pogriješio jer ja ne kužim.
edit:
Nisam napomenuo da je gore China developer rom kako bi i trebao biti
flešaj opet fastboot načinom
kad završiš onda
fasboot boot recovery.img
trebao bi biti u TWRP-u
Prije tjedna dana mi je stigao zlatni Redmi 3S Pro. Za razliku od 3 Pro, ovaj ima Snapdragon 430 SoC, Andreno 505 GPU, Quick Charge 3.0, nešto bolji LTE modem i tvornički dolazi s Androidom 6.0.1 Marshmallow. Ostatak hardwarea je isti - ekran 5.0" rezolucije 1280 x 720, 3 GB RAM-a, 32 GB internog storagea, fingerprint,...
Odmah je otključan bootloader i stavljen Xiaomi.eu MIUI 8 weekly update 6.7.14 i za sada sve radi odlično. S punjača sam ga skinuo prije 1 dan i 10 h, trenutno imam 11 h SOT-a i baterija je sad na 10%, ali još se formira pa bi moglo biti i bolje. :) Kamera je prosječna, zvuk isto tako, ali to bi sa software updateima trebalo biti bolje kao što je bilo na starom Mi 2S. Fingerprint je jako precizan i brz, GPS hvata 3 m od prozora stana, WiFi isto dobar, ali trenutno ne mogu testirati LTE jer nemam aktiviran paket, a i signal mi je slab jer sam na periferiji grada.
Kakav je taj SD430?performanse?
Bateriju uopce ne treba komentirat :o
Što te točno zanima? Nisam osoba koja puca na benchmarke niti igram neke bijesne igre, ali ovako iz korisničkog iskustva mi je oko 50% brži od Mi 2S. Što god da radim, nikad se ne zagrije preko 36-37°C, a ako i bude neki problem, imaš alarm čim pređe 40°C. :D
nisam ni mislio na bench,nego bas to kako se ponasa u radu,kasne li notifikacije mozda?
Ne, notifikacije mi nisu kasnile ni na jednom Androidu.
Zajebo si se tamo kod sot-a, pise 11 :D
Daj me nemoj.. Kako otprilike izgleda tvoje koristenje moba?
Redmi 3 pro je super mob, frend ga ima i svaki put ga usporedjujemo sa mojim n6p. Bome kinezi su si dali truda!
Evo ti i screenshot kao dokaz. Ovih prvih 10% se ne vidi jer sam otključavao bootloader i flashao novi ROM, a ostalih 85% je potrošeno na instalaciju aplikacija i uobičajenu upotrebu. :)
http://imagizer.imageshack.com/img924/8945/dArk2K.jpg
Korištenje se svodi na svakodnevno surfanje cca pola sata do sat, isto toliko Viber, WhatsApp i mail, 2-3 kratka razgovora, kamera kako kad, WiFi povremeno doma i na poslu.
bok,
vezano za bateriju je teško dati precizni odgovor s obzirom da nemaju svi jednaki način korištenja mobitela.
Točno, ali vidim i da drugi imaju po 12-13 h SOT-a, oni ga valjda nisu ispuštali iz ruku. :)