Koliko je meni poznato navedeni uređaji nisu u potpunosti kompatibilni s NT(Unicode) mapama , za nüvi 765 i nüvi 1390 koriste se NT mape (karte) . Tebi odgovara City Navigator Europe NT 2016.20 ...
Printable View
Koliko je meni poznato navedeni uređaji nisu u potpunosti kompatibilni s NT(Unicode) mapama , za nüvi 765 i nüvi 1390 koriste se NT mape (karte) . Tebi odgovara City Navigator Europe NT 2016.20 ...
Hvala. Pokusacu sa CNE 2016.20 na Nuvi 765. Na 1390 mi radi CNE 2016.30???
Dobro je da radi na nüvi 1390 , ali nema sve funkcije koje bi trebao imati kao na uređajima za koje su NT(Unicode) mape napravljene , ako si zadovoljan u redu .
Slijedeće NT karte izlaze za oko 3-4 mjeseca pod imenom City Navigator Europe NT 2016.40 istovremeno i nove City Navigator Europe NTU 2016.40 .
Znači da NTU izlaze Quartalno , a NT dva puta na godinu .
Malo sam van događaja, ali koliko je meni poznato kod Garmina moraš za svaki uređaj posebno otključavati karte.
Ma lako je to odključati ali Walter66 je već odgovorio za njegov uređaj idu NT mape a nwe NTU
U fajlu kojem skidam su 3 JCV fajla. Kojega staviti u navigaciju? Onak pocinje sad biti vec poprilicno nejasno s tim kartama i opcijama.
Gde mogu naci POI za celu Evropu za Garmin? Full Europe POI?
Hvala