Evo akcije za nove i postojeće korisnike - dodatnih 1000 jedinica za istu cijenu kao i besplatna 4G brzina od 75/25
Više detalja na https://www.simpa.hr/pogodnosti/jos-jaca-zmajska
Printable View
Evo akcije za nove i postojeće korisnike - dodatnih 1000 jedinica za istu cijenu kao i besplatna 4G brzina od 75/25
Više detalja na https://www.simpa.hr/pogodnosti/jos-jaca-zmajska
jel se moze ograniciti net na recimo3gb,a ostalo za poruke i pozive?
To je 4000 jedinica koje trošiš kako hoćeš. 1MB, 1SMS i 1min su svaki 1 jedinica. Npr iskoristiš 3450 MB, 290 SMS i 260 min što je ukupno 4000.
Nije mi ta Zmajska opcija baš povoljna. Ima uspostavu poziva, ako se telefonira i šalje SMS, istina, ostane 3,5 GB neta, ali opet ona košta 59 kn/mj, nije to baš jeftino.
Bilo je za očekivati da ponude nešto više jer su najskuplji u tim "Mjesečnim Total prepaid" tarifama.
@fernand0 Nije mi bila uopće povoljna sa 3000 jedinica, no sada sa 4000 mi je već ok. Sad još dobiješ i full 4G brzinu bez dodatne nadoknade.
@Moby ja sam očekivao kakvu akciju za Božić i Novu godinu baš zato što su najskuplji u tim mjesečnim tarifama. Mislim da su se previše opustili i izgubili korisnike pa su sada jednostavno morali ponuditi nešto solidno. A i konkurencija je sada došla sa 4G (Tele2) pa su odgovorili i na to besplatnom brzinom (mada ja to smatram dodatnom naknadom od 9kn jer su ostale tarife ~50kn).
@Leone sumnjam da ima takvo nešto. To bi onda išlo kontra svega onoga što oni reklamiraju u ovoj opciji - troši kako hoćeš. Sve tarife na bonovima imaju naknadu za uspostavu poziva, osim bonbona i tele2 tarife revolucija. Ali na Simpi jednostavno kupiš bon preko neta, u Tcentru... i dobiješ 10% bona na bonus račun što možeš koristiti baš za tu naknadu za uspostavu.
Dat 59kn mjesečno za ovakvu opciju i onda još plaćati svaku uspostavu poziva - samo na balkanu!
59 kuna za takvu tarifu je puno,previse.
Ako ne valja na Balkanu, a ti odi u npr Njemačku gdje net dobijaš na kapaljku i plaćaš samo 1GB neta 13 eura i to brzina od 14 Mbps i plus još na to opcije za minute i poruke. Nećeš proći ispod 20 eura mjesečno, a imaš uključenu trećinu zmajske opcije.
Ovo ti je npr ponuda congstara, jednog od njihovih kvalitetnijih virtualnih operatera.
Dakako, možeš naći nešto jeftinije, ali je njihov signal u banani općenito pa se nekad isplati dati malo više za kvalitetu.
Ma tamo sve kao nesto "flat" a imaju cesto manji (iako brzi) data paket nego mi :D
Sve što sam htio reći jest da nije uvijek bolje kod drugih van Balkana. Ova mjesečna opcija jest skuplja od drugih operatera kod nas, ali nikako nije toliko loše.
Pa imamo cijene među najjeftinijima u susjedstvu. Za Sloveniju i Mađarsku nisam siguran, ali smo dosta jeftiniji od BiH, Srbije, Crne Gore gdje operateri na bonovima uglavnom ne nude ni pozive prema drugim mrežama. A i opcije za minute unutar mreže su im preskupe.
Nije toliko loše kao što neki pokušavaju prikazati. Da, zeza nas naknada za uspostavu poziva, ali svi operateri (osim tomata) imaju bonus račun koji bi se trebao koristiti i tako makar dijelom izbjeći trošenje glavnog računa na to.
Nema ti ni VIPme bonus račun.
A ovo je za sada dobra opcija. 4000 podijeljeno na sve pomalo je dobar potez. Naravno, ekipi s foruma će najviše ići na promet podataka.
Samo ne kužim i dalje zašto Simpa baš mora biti najskuplja!
Pa da. Oni imaju neki "bonus račun" za webshop bonove gdje dobiješ 10% bona. Uvjeti korištenja su im nedorečeni. Spominje se korištenje tog računa na pozive i poruke, internet nije moguće koristiti preko istog, a naknada za uspostavu poziva se uopće ne spominje u uvjetima.
No meni na Vipu ok. Kupio 2 bona od 400kn u listopadu i studenom prošle godine i dobio za svaki bon dodatnih 20% kuna (160kn ukupno) na glavni račun pa sam sad miran sve dok imam dodatnih 1500 MB iz promocije.
Redovne tarife nam nisu nešto posebno. Uvijek treba gledati na promocije i akcije poput ove (ili npr. tomato brutalne, ili Tele2 dodatne gige prometa i 50% bonus kuna) te prebaciti broj ukoliko želiš uštedjeti. Osobno nisam emotivno vezan ni za jednog operatera pa mi je prijenos broja u svrhu uštede nešto najnormalnije.
To naravno stoji da su im i plaće veće u prosjeku. Ti se odmah uspoređuješ sa državama gdje je standard veći, kao i ja, ali ja sam ti isto tako dao i primjer zemalja u okruženju. Nemam neki osjećaj da smo po pitanju mobilnih usluga toliko skupi :dunno: ova tarifa jest skuplja od drugih, ali u kada pogledaš cjelokupnu ponudu kod nas, relativno je ok.
Imamo jeftinu tomato zicer tarifu, tele2 smart, bonbon pakete, onda sve one od 50kn/mj... i sad jedna tarifa od 59kn/mj sa uključenim brzinama 75/25 i 4000 jedinica. Možeš eto sad uloviti akcije kod drugih i proći dosta jeftinije :cthumbup: ne znam, možda ti je prvi centar drugog operatera daleko pa ti se ne da prebacivati broj, ali svakako razmisli o tome
Ova Zmajska nudi najviše za uloženi novac i doista je nevjerojatno da je HT osmislio tako nešto. Jasno, mnogima je 59 kuna dosta novca, ali profitirat će oni koji su uglavnom na internetu i bonus-račun iskorištavaju za uspostavu poziva. Dobro, to je 20-ak uspostava, ali dobro dođe svako smanjenje troška. Dosta se toga može odraditi i SMS-ovima.
Tele2 realno sad ima najjacu prepaid opciju, Totalna 49 kn (1,5 GB, 1000 min, 1000 sms) + promocija za nove korisnike 1 GB neta i 50% na bonus racun.
Iskreno ovih 60 kn iz Simpe se popne i na 80,90 do kraja mjeseca zbog uspotave, a to je vec dobra lova.
Iskreno bi radje pristao na 2000 jedinica + 100% bonus racun za 50 kn nego ovo.
Uspostava je ta koja kosta, ostalo je dzabe. :D
Ovih 10% gratis na bon ne pretstavlja nista, na bon od 50 kn to je 5 kn, pokrije mozda koji dan.
Dostupne su još dvije mjesečne opcije ocim Zmajske.
Više na https://www.simpa.hr/tarifa/opcije/z...gn=simpa-flexi
Po meni, jad i bijeda!
I, što im ono znači, neće ti se obračunati aktivacija 4G brzine...?
Koja katastrofa, ne znam ko im slaze te tarife, vracamo se u 2010. godinu. Prije svega mora im bit neugodno takve opcije izbacit u 2016. (800 jedinica za 45 kn/mj., wtf + uspostava + obracunska 1 mb i 1 min)...
Sad vidim pravcem kojim su krenuli, definitivno idem na drugu mrezu. Novih ponuda bar nece biti kojih par mj.
Od 20. veljače Simpa Zmajska mjesečna opcija je još veća i fleksibilnija i uključuje čak 5000 megabajta, minuta i poruka, koje korisnici troše kako žele za 69 kn. Bilo da više volite razgovore, tipkanje ili surfanje, s uključenih dodatnih 2000 megabajta, minuta i poruka, Simpa Zmajska ostaje najfleksibilnija opcija na tržištu.
Za sve koji troše manje, tu su dvije manje mjesečne opcije - Zmajić s ukupno 1100 i Zmajčić s ukupno 500 megabajta, minuta i poruka, a na raspolaganju im je i tjedna Zmajska opcija s uključenih 800 megabajta, minuta i poruka za 17,5 kn.
http://www.ictbusiness.info/telekomu...ija-na-trzistu
Već sam mislio PA TO JE SUPER, kad ono 70kn mjesečno za samo pišljivih 5GB... đizs kao da je minimalac u HR 5000kn pa da ljudi imaju dovoljno...
Ne kužim ovih 50%, kakve sad simpa kune? 5GB za 35kn je već OK s obzirom da plaćam zmajsku 60kn mjesečno za 4GB
Gledam sad bonbon stranicu, vidim da je 5GB 50kn mjesečno i to bez poziva i poruka http://www.bonbon.hr/ponuda/na-bonove/paketi jel može objašnjenje otkud 25kn/5GB?
Hvala.