Koji od ovih bi ja mogao da ubacim u prestigio 5056?
hvala
Printable View
Koji od ovih bi ja mogao da ubacim u prestigio 5056?
hvala
Skini zadnji postavi na sd.navipath podesi putanju da cita sa sd I to je to
skinuo sam igo nextgen ,treba li da skidam i karte ili ima u sebi i koje da skinem ?
to da ubacim na sd a ono što je bilo na sd da obrišem i postavim putanju?
Ti imas navitel na sd ne miras ukloniti tu dok ne probas igo nextgen.ubaci mapu hr I probaj ako budes zadovoljan onda ukloni navitel.ili zapamti na racunar sve sto imas na sd.I onda obrisi ubaci igo
iGO_EU_HERE_2015_Q1
te sam karte skinuo i njih da postavim i da probam?
Mozes probati sa njima ali imaju novije 2015q3 ima na forumu ako ne nadjes javise poslacu ti link
magnet:?xt=urn:btih:0BFA66DADBEF7F1E450EFDD9A569BB B60241CAB0
ovaj sam pronašao pa ću da skinem i ubacim
preko 5GB je veličina
trebaju li se licence ubacivati naknadno
Mislim da sam licence vec ubacio skini probaj ako zapne.nesto tu smo da pomognemo
magnet:?xt=urn:btih:0BFA66DADBEF7F1E450EFDD9A569BB B60241CAB0 skinuo
imaju li instrukcije gdje se šta ubacuje?
igo here 2015q3 probaj ovo magnet:?xt=urn:btih:0BFA66DADBEF7F1E450EFDD9A569BB B60241CAB0 U folderu CONTENT rasporedi sve sto skines po nazivu map u map poi u poi a tako redom......evo i mala pomoc Svaki fajl ti je bitan ako mislis da ti mapa radi kako treba! Sve ubacis u folder map...i nema zabune! Negde ces imati 6 ekstenzija, negde 3...tako da nemoj da te zacudi ako primer za Srbiju imas samo fbl,fda i ftr a za Nemacku 6 tih. Ako naidjete na fjw i nju ubacite u map!
Sakrij
SD/iGO/content/map:
.fbl - Mape
.fda - Upozorenja za vozaca - prikaz aktivnih upozorenja(znakova)
.fpa - Adresiranje - adrese ulica
.fjw - Uvecan prikaz, tunela, iskljucenja sa autoputa...http://prntscr.com/9omapf
.fsp - profil brzine datog puta za pametna rutiranja
.ftr - Informacije za kamione - Da se izbegnu putevi gde je kamionima zabranjeno i slicno
.hnr - Baza pripremljenih ruta (4 tipa: Brzi, kratki, laki i ekonomicni). Pomaze u izracunavanju trajanja rute.
Trebam li ja da izvadim iz svakog foldera fajlove ili da ubacim kompletan folder u map
ubacio sam sve i ok je samo ne može da nađe signal od satelita.Piše autodetecting GPS receiver
pogrešam com port je bio sad je ok.
Može li se pronaći drugi voice na naškom jeziku
Mozes iz bilo kog iga uzeti glas odgovara na nextgen.a postavicu ti kada budem pri racunaru evo link http://www80.zippyshare.com/v/rxYWsoMo/file.html
Super,sve radi.
Hvala na pomoći,ako mi šta još zatreba znam kome se mogu obratiti.
Pozdrav,
zanima me da li je moguce igo instalirati na navigon 43xx max??
radi na Win CE 5.0 core...
Hvala
Strajo@
radi dobro na win ce 5 i 6 , ram 128 mb a i sa vecim , a radi i na androidu , samo ga treba prilagoditi osobnim potrebama !!
Ajde pošalji link da skinem. Kad skinem samo prebacim u folder Map ?