je oni ce mi vjerojatno sve lijepo objasnit kako da to napravim doma, pogotovo ce im biti zadovoljstvo mi objasnjavat kada sam vipov korisnik!
Printable View
je oni ce mi vjerojatno sve lijepo objasnit kako da to napravim doma, pogotovo ce im biti zadovoljstvo mi objasnjavat kada sam vipov korisnik!
Vidio sam opis kloniranja SIM kartica u slovenskom Mobinetu. Kad to pronađem stavit ću na Forum.
@coma možda ti je jedini način klonirat postojeću pa imaš novu i staru, s tim da na novu možeš dodati i druge brojeve.
meni samo treba da imam jedan broj i dvije kartice sa istim brojem, za dva moba, da netrebam premjestati!
Upravo ti to i predlažem. Kloniraš postojeću SIM karticu , staviš na novu samo jedan broj i imaš dvije s istim brojem.
jel za to treba neka oprema koja zahtjeva novce?
Naći ću sutra taj članak i skenirat ga i mogu ga poslat na mail zainteresiranima.
men,i znas mail!
kaj jos nista od toga?
Sorry dečki na čekanju, zaboravil sam. Šaljem večeras.
hvala dobio sam iako bas ne kuzim slovenski valjda cu naci nekog da mi prevede!
Ako bude ružno vrijeme možda nađem vremena.
Ej!
Jel uspio ko izvaditi KI iz VIP-ove kartice?
siemens sx70 unlock code please..........
Vodite racuna da je kloniranje ilegalno - ne sme se desiti da obe kartice sa istim brojem budu ukljucene u isto vreme.
Ja mislim da obe i ne mogu biti aktivirane u isto vrijeme - dok je jedna u uključenom mobitelu - mislim kad bi pokušali upalit mobitel s drugom da se ne bi uspjela logirat.
Ispravite me ako griješim!
Mogu biti obje isto vremeno uključene, ali ti radi samo ona koja se zadnja prijavila na mrežu....
Zna možda ko, gdje se u HR može kupiti GREEN 2 kartica?
Hm.... Pricao mi neki tip da može izvaditi KI iz vipove kartice....
...kad sam mu rekao da je valjda zasticena s COMP128 V2 rekao je da o čemu pričam!? kakva zaštita....
On koristi Master CRD6 čitać i kaže da može očitati sve kartice!
.....samo da mi se dočepat sheme za taj CRD6.....
Klonirana kartica moze da primi do 18 brojeva,ista je cena staviti dva ili 18 brojeva,znaci dobijas kloniranu karticu sa brojevima i ostaju ti kartice sa po jednim brojem,tako da je moguce imati jedan broj na dve kartice,dobija se opcija u meniju za izbor broja jer samo jedan moze da se koristi u isto vreme,kartice mogu da budu od razlicitih operatera.Okvirna cena je oko 30 evra. :thumbup:
Nisam baš siguran da dobiješ izbornik za biranje broja, mislim da ovisno o pin-u koji ukucaš ta se kartica i aktivira... A koliko "brojeva" možeš pohraniti na jednu glodwaffer karticu mislim da ovisi o dotičnoj...
i mislim da je 8 a ne 18
Dobiješ izbornik.= Citat =:
Izvorno postao gog
Na svim telefonima? Si probao?
Svi sve znamo - ali niko ne zna tko uopće može klonirati sim kartice (na području RH)? Ja sam tražio na drugim forumima, uglavnom su mi se javljali tipovi iz BIH i SICG - ali to je predaleko da šaljem i ostanem bez broja koju sedmicu.
Ja sam zainteresiran za 2 broja na 1 sim - pa ako ima netko nek mi se javi s ponudom na private ili da-mir@vip.hr
ja nikome nebi dao da mi klonira! iscita si ki i trosi moje pare
Da,da to je i meni palo na pamet - dovoljno je da si napravi još koju i da lagano neprimjetno (di koja poruka i koji poziv) troši, a da i ne posumnjaš - ako stalno ne pratiš stanje na računu. Sad virovat ili ne........
definitivno ne