Pričekat ćete ponedjeljak :D
Printable View
a mogao bi sutra (nedjelju), pa makar predvečer stavit obavijest što nas čeka..ako znaš o čemu se radi.. vidiš da smo nestrpjivi :) jer tome ovaj forum i služi.. da saznamo stvari prije ostalih... zar ne? :)
pošto trebam neta za laptop danas sam kupio bon 88kn unio ga dobit ću na konto toga jedan popust 50% u idućih 30dana..tako mi je rečeno.. i sad ne znam dali da čekam pon ili sutra (u nedjelju) da aktiviram 5gb paket, neznam što je pametnije? :)
Navodno veliki paaketi po 35 kuna...
Da to po 35 kn sam i ja procitao na drugom forumu. Samo nije mi jasno koliko ce u tom slucaju kostati srednji i mali paketi...
Sto se dobiva u tom velikom paketu?
Veće količine nego u starim velikim.
Jel se povecava paket ili se smanjuje cijena paketa?
Rekao bi da ce veliki paket za 35kn imati 3Gb (kao odgovor na konkurenta koji to upravo reklamira)
Nagađa se da su podebljali pakete i snizili cijene, znaci veliki za 35kn jako veliki za 45kn..
Sad dali je kolicina interneta u paketima ostala ista 2.5GB i 5GB to jos nisam saznao..ali ako su podebljali pakete onda je moguce da sad daju 5GB i 10GB...znaci nesto slicno onome sto sam i mislio da bi najveci paket mogao sadrzavati :)
Vidim svi nesto nagadjaju a nitko nezna nista.Biti ce ona treslo ae brdo,a rodio se mis.
Insajderi ili ne, neke informacije su procurile jer ih nisu dobro sakrili na webu. Ono gore što sam ja napisao za pakete je ono što im je pisalo na stranici...
KLIK!
Prema ovome promjena je u velikim paketima. Ostali su ostali isti velicinom i cijenom?
Ajde yager ako si tu reci sad vidis da vise nije tajna ;)
Iznenadio bi me samo LTE u svim data paketima. Eto, malo sam zahtjevniji, pa da iznesem i svoje mokre snove :D
Ma mislim da mora biti. Barem ako se logiku pita.
Pacne moze veliki paket kostat 35 kn i sa podebljanim minutama/sms/Mb, a srednji da ostane na 30 sa ostalilm ili vecim paketima..
INTERNET:
Mali paket - 10kn
Srednji paket - 30kn
Veliki paket - 35kn
Jako veliki paket - 45kn
POZIVI:
Mali paket - 10kn
Srednji paket - 30kn
Veliki paket - 35kn
SMS
Mali paket - 10kn
Srednji paket - 30kn
Veliki paket - 35kn
I koliko cega unutra min/sms/Mb?
Na kraju ipak razocarenje u vezi interneta.
Pozive i poruke u velikim paketima su podebljali...
Za 35kn se kn dobije malo vise 3GB (a u smart tarifi tele2 za 35kn daje i pozive i poruke),
dok se u jako velikom paketu nisu makli od 5GB vec ce ga sada nuditi za 45kn...
Ocekivao sam barem 7ili mozda cak i duplo nekih 10gb ali ovo....
Veliki paketi su fino povecani, 35KN- 2000SMS, 3GB, 1000 min prema svima (1000 prema bonbonu)...
koristit ću ovo za laptop jer trebam puno interneta.. btw očekivao sam povećanje jako velikog internet paketa sa 5 na barem 6gb... a za paket 2,5gb sam i mislio da će stavit na 3gb.. ali trebali su po meni i te najmanje pakete 120mb i 150sms barem povečat za duplo, ako ne i smanjit sa 10 na 5kn!
što se mobitela tiče ostajem na tomato brutalnoj +500 zasad, jer sam u promociji gdje za svaki kupljeni bon dobivam dodatne mb povrh tarife i to mi je ok..