Zašto ne? Meni je baš dobar, sve radi bez greške...
Printable View
Zašto ne? Meni je baš dobar, sve radi bez greške...
I meni. Zakljuca satelite u sekundi i ne puca tijekom rada
Imam novi mobitel na kojem nikad nije bio instaliran navigon ranije. Da li to znači da ako instaliram ovu verziju dobijam automatski i najnovije karte ili ne?
Thanks
Jel može jedno pitanje.
Ja imam instaliranu verziju 4.7.1
Da li ja trebam instalirati ovu verziju da bih imao najnovije updejtane karte, ili starija verzija updejta karte prilikom svakog ažuriranja ?
Tako je, karte su uvijek iste bez obzira na verziju programa.
Vidi u uređaju koje imaš karte pa usporedi sa najnovijima ja koliko znam navigon se veže na IME uređaja i većinom skine starije karte ali skineš najnovije na komp i imaš u upustvu od Waltera kako se mjenja na mobitelima da budu najnovije ,ja tako radim i imam uvijek najnovije mape a mape se barem do sada koliko ja znam 4 puta godišnje mjenjaju.
Dobre su te karte za po našim selendrama. Navigon je odlična navigacija i koristio sam je do nedavno dok nisam instalirao Here maps od Nokie. Puno su bolje karte i ima jednu opciju što Navigon nema tj. navođenje po imenu točke interesa ili bar približno upišeš npr. ime nekog dućana, benzinske, hotela. Ja sam baš danas navigirao po ZG, bio sam u blizini hotela Panorama i tražio sam neki dućan gdje mogu kupiti maske za mobitel, upisao mobitel shop i našo mi je jedan u Kranjčevićevoj 300 m od moje lokacije. Na Navigonu je to katastrofa riješeno. Samo kad se usporedi veličina karte HR u Navigonu (nekih 40mb) i u Here maps (cca 360mb) sve je jasno i usput Here maps su potpuno besplatne za razliku od Navigona.
Da me nebi netko krivo shvatio, ne reklamiram nikoga, samo iznosim moje dojmove i mišljenje.
Evo da se i ja oglasim. Navigon imam i povremeno koristim više od tri godine i nikad, a ma baš nikad nije stvarao probleme, uvijek je odradio kada je trebao. Mape nadograđivati moraš ručno, a to na ovom forumu imaš lijepo objašnjeno u postu od od walter66. Nekako ti navigon kada registriraš tj. instaliraš navigaciju upamti tvoj imei od moba i ne dozvoljava ti da napraviš nekakav nazovimo ga update mapa. Najbolje ti je da skineš najnovije mape i otvoriš folder mape u navigaciji gdje one mape koje želiš promijeniti samo ih kopiraš, a stare izbrišeš. Ja tako radim i meni funkcionira.
Znam, no Here maps je meni bolja aplikacija od navigona i besplatna je.
Hvala, instalirat ću najnovije mape ....
Idem do Beča, a vidim na VIA michelin da su Austrijanci stavili milijun kamera za nadzor brzine po autocesti :(
Nadam se da će ove nove mape imati i lokacije kamera
demit...iskopirao nove mape sa ovog linka
http://cafe.mobil.hr/threads/80432-N...Europe-Q1-2015
Pokrenuo Navigon, i sad jedinu mapu koju imam je mapa Giblatara :(
Očito postoji neka zaštita.....
Imam Dual sim mobitel, izgleda da Navigon radi problem zbog toga....
@Phil233E
Ostavi originalne karte koje Ti nudi Navigon aplikacija , dovoljno su dobre . Zezanje s dodavanjem karata nije isplativo . Gotovo da se ne dobije ništa bolje , pa ne rade se ceste i ne mjenjaju se svakodnevno . Ja sam napisao to uputstvo za ručno dodavanje karata , a i sam ga ne koristim . Promjenim verziju svakih nekoliko mjeseci i sve je ok .
Rijetki su DS mobiteli na kojima Navigon radi , Ti imaš sreće i uživaj u telefonu i navigaciji ...
Ma znam da je karta točna, jer sam i zadnji put kad sam išao do Beča koristio Navigon.
Htio sam napraviti updejt samo radi radara na cesti, jer zadnji put Navigon mi je možda 3-5 puta svirao i upozoravao na kamere,
a sada na VIA michelin mi je izbrojalo 13 kamera :(
"Nije bilo moguće uspostaviti vezu s poslužiteljem Google":coolmad:
1. zar nije to offline navigacija?
2. kakave veze ima Navigon sa googleom?
normalno da sam nakon roota izbrisao sve što ima veze s googleom i zabranio promet podataka:ninja:
Da bi Navigon radio mora se "registrirati" skinuti podatke i karte za rad koji mu trebaju . Navigacija je "offline" i ne treba joj Google . Ne kužim se previše u sistem Android OS_a , to što si rootao telefon , a zatim izbrisao sve veze s Google_om mislim da je bez potrebno . Trebao si samo isključiti podatkovni promet i WiFi i nebi imao uređaj pristup Google_u , ali kad se Navigon "opskrbi" podacima .
a onda ništa, ima drugih navigacija koje nisu špijunske ;)
covijece gdije ti zivis !?
cim si kupio mobitel vec si postao (stakleni) ,
a takodje i sa kucnim internetom , pa preko kartica za kupovinu i da sad ne nenabrajamo !
jedino baci svu elektroniku i kupi papirnatu kartu svijeta ili atlas pod ruku !!
a sad ovo:
"Mobilenavigator zahtijeva individualni identifikacijski broj mobilnog telefona. Njega nije moguće utvditi jer nije prisutan ili nije valjan" Što je sad ovo pobogu, pto će mu to??
Trazim pomoc..Htio sam spremiti kopiju navigona 6030, I sve se izbrisalo tako da je sada prazan, Lako bi ubacio i snasao se za mapu, Ali neznam skinuti alate koji su potrebni za Navigon,
Molim pomic,,
Postovani Walter..Molio bi za pomoc, Htio sam kopirati Navigon i sve mi je izbrisao,
Tako da je sad prazan
A neznam skinutu alate i koji mi trebaju,
Pa bi molio za pomoc,
Srdacan pozdrav iz Rijeke,,
ovo je verzija za android, neznam gdje je za windows phone..
Ako si pokušavao instalirati taj Navigon na Nokiu 630 , ne mogu znati što Ti je izbrisano .
Program radi na Android telefonu i nije namijenjen za Windows Mobile (WP) .
Koliko je meni poznato postoji Navigon za mobilne uređaje samo za Android i iPhone (iOS) .
Pozdrav iz Kastva !
ili je mozda mislio na ovo , taj navigon 6030 jos nisam vidio (ako je win ce) !?