Pretpostavljam da će za bonove kupljene prije 1.5. valjanost biti kao i sada, da neće vrijediti 3 mjeseca minimalno pa to pada u vodu. ;)
Printable View
Pretpostavljam da će za bonove kupljene prije 1.5. valjanost biti kao i sada, da neće vrijediti 3 mjeseca minimalno pa to pada u vodu. ;)
sada bonovi od bonbona produljuju vrijeme aktivnosti onoliko dana kolika je denominacija bona (80 kn = 80 dana).
kako od 1. svibnja to trajanje bona mora biti minimalno 3 mj (89-92 dana) ispada da će minimalni bon u bonbonu biti onaj od 90 kn (99 kn) koji će vjerojatno zamjeniti bon od 80 kn (88 kn). ili će bonbon totalno promjeniti denominaciju bonova
tražio sam očitovanje hakoma o tome. kada dobijem odgovor ... izvjestim
Ova tvrdnja "...ispada da će minimalni bon u bonbonu biti onaj od 90 kn (99 kn) koji će vjerojatno zamjeniti bon od 80 kn (88 kn)..."
totalno pobija koncepciju bonbnona da mjesecnom uplatom (trenutno 40kn bon) dobijes 1000 min/sek. za 1kn ili razne varijacije na to. Ako najmanji bon bude 90kn onda ce se udvostruciti potrosnja i svi ce otici sa bonbon-a. Mislim da ce zadrzati bon od 40kn jer te raznim akcijama tjeraju da ga uplatis svakih 30 dana (bez obzira sto on sam vrijedi 90 dana).
Kod mene je prosjek da mi odgovore u roku 2 tjedna.
Kakve veze ima Hakom nominacijom bonova i kakve bi on informacije trebao imati sada vec?
Operateri ni ne znaju jos sto ce napraviti s bonovima i u fazama smisljanja su.
To je bilo samo moje nagađanje, pretpostavka.
Svi smo takvog mišljenja da će to ukinut, no još ništa nije sigurno i sve fazi planiranja. Imaju još mjese i pol za smislit.= Citat =:
Ja sam uvjeren da sigurno znaju da neće ostaviti u ponudi sitne nominacije bonova:
16,5 kn VIP, 22 kn tomato, 27,5 kn tele2, 11 i 22 kn bonbon, 27,5 kn HT.
još se hakom nije oglasio?
Nije
To odredjuju operateri tak da tu nema kaj Hakom.
Ali kak se blizi vrijeme, naslucujem da si bezveze kupio hrpu bonovi u malim poenima. Ako si ih kupio.
ja to gledam ovako: imam trošak održavanja sim kartica, npr tomato sa tisućama kn na bonus računu. da bi ih oživio moram svakih 18 mj ukucati bon od 22 kn. mislim da će takve bonove ukinuti 1.5.2015. i da će minimalno biti 55 kn. stoga ne želim si povećati trošak sa 22 na 55 kn.
ostalim telekom kombinacijama neću te ni zamarati.
npr. održavanje na životu vipme homeboxa = 16,5 kn svakih 9 mj.
A ja gledam tako da će ostavit sve bonove :D
riječi ti se obistinile.
ali znamo oboje da to tako neće biti.
Kladio bi se cak :)
"Od 1.5.2015-te svi bonovi bez obzira na iznos uplate morat će trajati minimalno tri mjeseca."
Da li sam dobro razumeo?
Kupim npr.bon od 20 kuna,on važi 3 meseca,plus dodatnih 3 meseca do isteka(gašenja kartice)?
Postoji mogucnost da ukinu manje bonove od 50 kn. Prije dok su bonovi trajali min. 3 mj. nije bilo manjih od 50 ln :-(
Valjda neće...Ne znam koliko bi se to svidelo korisnicima.
Ma neće.
Neka urade kako misle da treba,ali ako ukinu,videće kako će ljudi da reaguju.
Sad bi HAKOM mogao postati jos sporiji (iako su do sada imali masne place):
Zbog zavidne rastrošnosti, potrošnja ovih institucija, a posebno HAKOM-a u budućnosti mora biti pod strogim nadzorom... (http://goo.gl/47cTSi)
http://danas.net.hr/novac/konacno-da...t-za-korisnike
Po ovome ispada da će ostat, barem se to iščitava iz VIPove izjave. A ako oni ostave, morat će i ostali. Iako tek za 2 tjedna ćemo vidjet.
Neće mijenjat nominaciju bonova.