-
Svaka čast,baš sam u razmišljanju da pređem sa androida na WP.Trenutno gledam lumiu 535, dali je netko koristi?
-
Kaj se tiče Lumie 535 - preporučujem ti da se još malo strpiš prije kupnje. Naime, Microsoft je imao nekih problema sa touch digitizerom, barem prva serija koju su izbacili. Izbacili su neke software nadogradnje koje su navodno riješile većinu problema ali stvar je u tome kaj postoji i kasnija hardverska revizija sa novim touch digitizerom koji je dosta bolji i koji nema problema sa registracijom dodira.
Ali za cijenu od 750 kuna koliko je u Simpi Lumia 535 je definitivno najbolji best buy kaj se tiče smartphone-ova.
-
Tako je,potvrđujem ovo kaj kolega Mario kaže. Ja sam se isto dvoumio i na kraju uzeo L635. Hardware-ski slabija,ali za ono što meni treba dosta.
Baš neki dan vidio uživo L535 kod jednog operatera i moram priznat da pristojno izgleda. Nisam primjetio gore navedene probleme,ali nisam ni dugo isprobavao.
Sve u svemu uloženo-dobiveno best buy.
-
Čekajte verziju hardvera 5.0.0.0 koje zasad nema kod nas. Verziju 3.0.0.0 se ne isplati uzimati.