procitaj upute koje dolaze sa x65 patcherom (java midlet). U zipu imas jednu txt datoteku. Nju procitaj...
Printable View
procitaj upute koje dolaze sa x65 patcherom (java midlet). U zipu imas jednu txt datoteku. Nju procitaj...
Jesam ja debilan il kaj? :crazy: Skinuo sam po drugi put taj x65 bootcore patcher. U tom zipu ima samo jedan .jar, .jad i jedan readme file u kojem samo piše da je to skinuto sa siemensfreaks.To je to, il ja ne vidim dobro! Ovaj .jar mogu otvorit sa Notepadom ali nema ništa slično bilo kakvim uputama unutra. Pitat ću ove na siemensfreaks, ali ak netko ima kakve ideje il pomoć, slobodno kaže jer je moguće da mi oni neće moć pomoć.= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
3aTmr je vlasnik siemensfreaksa, pričekaj otklonit će problem
Hmm, meni ima readme.txt file unutra??
Uglavnom da ne bi ponovno skidao evo uputa:
WARNING!!! THIS MIDLET CAN KILL YOUR PHONE!!!
USE WITH MAXIMUM CAUTION!!! THERE IS NO WARRANTY
FOR THIS PROGRAM! I'M NOT RESPONSIBLE FOR
ANY DAMAGES CAUSED BY (MIS)USE OF THIS PROGRAM!
After starting, enter protection code 39116.
When the menu appears, press 1 to backup original
bootcore, then 2 to patch. Midlet will turn the
phone off. After turning on, run the midlet again,
enter protection code, and if the bootcore was patched
successfully, it should display "Bootcore already
patched".
NEVER WRITE BOOTCORE FROM ANOTHER PHONES, NOR THE
WHOLE FULLFLASH WITH BOOTCORE AREA! DOING THIS MAY
KILL YOUR PHONE!
Good luck,
Hvala na Uputama, nisam još probao, al mislim da neće uspijet jer imam FW41.A i onaj patch za isključivanje zvuka je za FW36 pa....strpit ću se malo do službenog FW41.HVALA!
Pa posto sam ja taj patch i za fw41,pogledaj na zadnjoj stranici teme-x6x flash patches.
Ne uspijeva ovo meni. Procitao sam upute al baš ne kužim. Ovak:unzippam patcher, kopiram na mob(u java-aplikacije), idem u aplikacije i vidim px65i, pokrenem i odmah mi se pokaže ono upozorenje da je opasno patchirat i pita me da li želim nastaviti, ja stisnem yes i izbaci mi gore spomenuti error. Nemam gdje ukucat onaj protection kod. Ak bi mi mogo netko detaljno objasnit ili reć ako nešto krivo radim.HVALA!
mislim da taj java patcher ne radi na v41... Jer podrzava sve vrste chipseta, samo je pitanje koje sve fw-a podrzava. Mislim da sam negdje citao da ne porzava v41...