Ja jos nikad nisam imao glavobolje zbog mobova...
Pinocio, jesi ziv? Tresu li se ruke? ;D
Toliko si mi smijesan, sad ka citam ove postove, ono kao on redi neku veliku tesku stvar, jedva prezivljava... ;D
Printable View
Ja jos nikad nisam imao glavobolje zbog mobova...
Pinocio, jesi ziv? Tresu li se ruke? ;D
Toliko si mi smijesan, sad ka citam ove postove, ono kao on redi neku veliku tesku stvar, jedva prezivljava... ;D
Ziv nego sta?Ljudi,zaboravio sam na mob. skroz!!!!= Citat =:
Izvorno postao FLASHY
Ali,Flashy priznaj da je ovo dobra fora?
Zaista sam izazvao dosta razlicitih reakcija i nije mi zao.... U sledecu subotu saljem prvi SMS posle 12 dana :thumbup:
Hahaha...a šta da ti kažem, ludi Srbijanac :) Nego šta ti je to trebalo? Naravno da svako od nas može bez telefona, ali odreći se telefona sad kad ih svi imaju i kad to nije stvar prestiža nego potrebe je malo glupo, ali itekako moguće.
Ono što bi meni bio mali problem je odreći se Interneta ;)
Caka i jeste u tome da se razlikujes od drugih!!! Samo moras da verujes u ono sto zelis i sve ce biti ok.Ja sam pre nekoliko godina bio veliki ljubitelj kladionice (cak sam i putovao 40km,da bih uplacivao tikete) i tada me svi smatrali za propalicu,budalu,kockara... medjutim,kada je proslo malo vremena sada se i zene klade,pa ja lepo odlucim da napustim kladionicu za sva vremena i uspeo sam.Evo vec treca godina od kako nisam nista odigrao,i zamisli sada sam opet u ocima tih ljudi cudak i ko zna sta vec.Poenta je da mozes sve uciniti ako to strasno i iskreno zelis.Znam da i ti mozes bez interneta,ali jos uvek to ne zelis. :comp:= Citat =:
Izvorno postao Duckzilla
Takodje... Ja visim na internetu, a odreci se njega... Uf... :)= Citat =:
Izvorno postao Duckzilla
Takodje i za telefon... ;D
Flashy, možda i jesmo ovisnici, ali smo srećni ovisnici ;D
A inače ja i ne visim nešto mnogo na Internetu, na dan možda u prosjeku pola sata, što i nije mnogo. A posebno mi je gušt kad se vratim sa treninga nešto prije ponoći, kad svi spavaju. Onda malo pregledam dva foruma koja koristim, malo na serbiancafe.com i na spavanje ;)
Hehe... A ja jos imam Wireless, non stop (osim kad su napadi na provajder :( ) pristup internetu... :)= Citat =:
Izvorno postao Duckzilla
Ljudi,jos DVA CELA DANA,uzeleo sam se cackanja po telefonu.Ni sam ne znam kome cu poslati prvi SMS ;)
andrei?????
:thumbup: ;)
Jos nekih 2 sata i 30 min do svecanog pustanja prve SMS poruke posle 11 dana!!!! ZIVELI!!!