E super, ovo se čeka :D
Printable View
E super, ovo se čeka :D
Tak je :D
Svakako se nabavlja. Jos ako cijenu stave slicnu Verizonovoj di ces bolje
Uh sad sam na mukama... Maxx ili Nexus 6 :)
Ma Maxx :D
Steta da je novi Nexus cigla. Slazem se da je ovaj s ovakvim ekranom po mjeri. Meni je i tih 5,2" previse, a pogotovo skoro sest inca koliko i ima novi Nexus. Nadam se da ce napraviti nekakvu internacionalnu verziju s istim speckama.
TechnoBuffalo je zatrpao čitav fejs s novim Turbo Droid fotkama, usporedbama.
Ima i verzija s crnim leđima, ne samo crvenim. Jako dobar komad hardvera, a vjerujem i softvera.
Uuuu strava mob...
Odmah da se ogradim,ako je slika prevelika, vičite :D
Jutros slikano u Brazilu...(prekosutra bi tamo trebao biti event za internacionalnu/GSM verziju)..Mislim da bi ovo definitivno mogao biti moj novi telefon, još kad kapne lollypop... :)
http://cdn.androidpolice.com/wp-cont.....-4_thumb.jpg
Odlično. Prvom prilikom ga nabavljam. Možemo i group buy nabacit :D
Čak da su stavili on screen tipke mogao je bit veći ekran no to je nebitna sitnica.
Dogovorimo se kad krene prodaja :D
Meni je ovo nakon dugo dugo vremena, savršeno pogođen telefon..apsolutno sve što sam zelio, ima... :)
Također. Ekran mi je taman a baterija ogromna kakvu priželjkujem.
Specke ubojite. Dizajn i materijali meni osobno predobar. Savršeno stvarno.
Ajde, može! Grupna kupnja! :D
I ja sam za neki group buy
Svakako super vijest jer ga kod nas zicer nece bit, tak da mi svabija ne gine i narucivanje.
Ili cak da ga Mobicity dobije, jos bolje.
Predstavljena je Moto Maxx. Specifikacije sve iste, a za sada će biti samo dostupna u Brazilu i Meksiku. Nema govora o drugim zemljama trenutno.
Nadam se da nisu ludi da neće u Europu pustit ovaj mob.
Nista,tko ce za Brazil? :)
Moj kolega s posla ima zenu iz meksika pa cemo ju zicat da nam donese. :)
Može, žicaj :D
Koliko vidim nema nikaj o tome kad bi trebala bit dostupna za kupnju. Možda će njih dvoje za Božić u Mehiko pa da se počastim/počastimo. :D
edit:
Pročitah da za Mehiko i Latinsku Ameriku biti dostupna kasnije ovog mjeseca.
Da, 8.11. Brazil, Meksiko kasnije tokom mjeseca a za ostale države Lat.Am. nije bilo ništa rečeno.
Ja vjerujem da će doći u Europu početkom iduće godine, dok prođe "hype".... :D
Uff, nadam se da će i prije :D
Moto Maxx won’t be available in Europe says Motorola
http://www.androidauthority.com/no-m...europe-565655/
Kakve budale
A ništa,izgleda da nam onda Mehiko preostaje kao jedina nada. Kolega kaže da bude vjerojatno išao u 2. mjesecu iduće godine. Jebga... :/
Ma nabijem ih....fakat su kreteni...
Ma 100% će neki od EU web shopova ih nabavljati... Mobileshop.eu, Mobicity , Topreseller.it...