I ne vrti baš. :/
Printable View
I ne vrti baš. :/
Nemam osobnih iskustava, ali sam nedavno razgovarao s jednim bivšim vlasnikom. Uglavnom, neke aplikacije se jednostavno ne prilagode 1:1 omjeru tj. ne skaliraju. Tako neke ostave black-barove lijevo i desno, a neke odrežu donji kraj i onemoguće npr. korištenje tiškovnice(a ne reagiraju na HW tipkovncu). Također, mislim da je rekao da neke aplikacije nisu mogle spremiti podatke, tj. svaki put kad ih otvoriš kao da ih otvaraš po prvi put. :(
Passport je bio u pitanju.
Ima ga kolegica s faksa. Uspio sam se poigrati 10 minuta. Vrti android aplikacije, ali nisam vidio play store. Može skidati samo s amazon app storea, koji nema baš sve aplikacije kao i google play, a neke su i zastarile.
Igrice baš i ne vrti najbolje, ne slažu se baš sa 1:1 ekranom.
Imaš aplikaciju Snap koja, u biti, služi kao Google play store. Sve što ima na Google Play Storu (npr. hrvatske banke i naše aplikacije koje Amazon App store nema) ima na Snapu (update su u isto vrijeme kad i na Google).
Imao priliku da se poigram s njim jucer....jako zadovoljan s videnim...i sto je meni kao korisniku jako bitno...hardwerska sklopka za silence mode kao na iphonu....cijena u Dubaiu je bila 730$...mislim da je vrijeme da se iphone i s5 pojave na njuski...