Hvala za odgovor, i skinuo sam samo tu mapu koja mi treba ali je 3.2 gb a memorija mi je 2gb a linkovi za mapinstall i ono drugo ne rade. A ovaj mapinstall koji sam stavio ne nadje tu kartu..
Printable View
Hvala za odgovor, i skinuo sam samo tu mapu koja mi treba ali je 3.2 gb a memorija mi je 2gb a linkovi za mapinstall i ono drugo ne rade. A ovaj mapinstall koji sam stavio ne nadje tu kartu..
Treba pronaći otključanu srednju EU , ja inače ne koristim MapInstal niti MapSource , jednostavno stavim veću karticu (4GB ili 8GB) i stvar riješena za 35 -55 kuna (cijena SD) ...
Po meni je bolja EU od AdriaRoute(AR) , za "balkanizaciju , uključujući i HR koja nije "pravomoćno u EU , a ne može se mjeriti sa SLO koja je već godinama"punopravno" u EUropi , a mi još uvijek spadamo u "one od prije" . SRB i SCG su dobro pokrivene na novim kartama , a ALB s a nekoliko cesta nema veze , a MAK je i dosta dobra ... BiH se uvelike poboljšala i sad su detaljinije pokrivena područja i manja mjesta , a ne samo veći gradovi ...
Postoji otključana EastEu , ali je treba pronaći po Internetu , znači treba Googlati ...
Prije sam to sve pronalazio i objavljivao , ali sad nemam vremena , a i dojadilo mi , uvijek isto pisanje i odgovaranje na ista pitanja ...
Ma da imas pravo, stavit cu tu SD karticu u uredjaj i rijesit sav problem. Samo copy paste i rijeseno. Puno hvala
Može li netko napravit mali file do 2 GB. Srednja EU + balkan.
Thnx
NT 2015.20 Unlocked IMG
Italija , Korzika , Malta , Šficarska , Austrija , Slovenija
Hrvatska
http://www.zaslike.com/files/vkgnsk2thu4xz08vaf.jpg
Link : (Unlocked IMG)
NT_2015.20_ICMSASC (application/rar) - 330.1 MB
Rar Password:
mgrba42
Svaka cast! dobro da je i netko to napravio. Taman drzave koji mi trebaju. Hvala
Malo sam zahrđao kada je u pitanju Garmin pa imam jedno pitanje.
Naime, kada kopiram gotovu otključanu kartu na SD karticu u formatu gmapsupp.img, stavljam ju direkna na kartcu (root), ili moram napraviti folder Garmin pa u njega staviti gmapsupp.img ??
Da , moraš napraviti folder "Garmin" na "root"_u ...
Garmin\gmapsupp.img
ima ko link za unlocked img od cn2015 ? a da radi.. skinul neki al neće..
hvala
Pokušaj malo, na Google i mi ostali se tako snalazimo !?
:google:
nismo se nit mi nadali tvojem zahvalnom odgovoru.
Ajd malo pročitatat sve ispočetka
sve več piše.
da li je *.img otključan za tvoj uređaj itd...
dal si dobro folder napravio.. fajl ime, u opcijama, pod kartama dal možda treba kvačicu stavit da se prikaže karta na ekranu itd itd itd..
mnogo je tu faktora
otključana img. cn 2015 iz posta #15 ipak radi
skinul još jednom i sada radi sve ok
tnx walter66 na linku
Imao sam ja "bisera" , koji su u starijeg Garmina ubacivali micro SD karticu , a on koristi veliku karticu i to ne samo jednu , kad sam ga otvorio unutra su bile 4 kartice , i zamisli ni jednu Garmin nije "prepoznao" ...
To da na ovom Forumu ima "ovakvih" kao što sam ja je točno , poprilično se trudimo , ali uvijek ima nezadovoljnih koji ne čitaju i ostale postove ...
L.P.
http://i30.tinypic.com/2cwkawh.jpg
PS. Hvala @Dado na podršci !
Zavisi od modela Garmina kojeg imaš , stariji uređaji ne podržavaju 3D prikaz .
Imaš li neki noviji model onda možeš staviti GMAP3D.IMG na internu memoriju u skriveni folder .System , gdje se nalazi bazna ili osnovna karta .
Možeš otvoriti i folder Map na internoj memoriji ili SD kartici i u njega staviti 3D prikaz ili bilo koju rubtabilnu mapu (kartu) ...
Imam garmin nuvi 360,ubacio sam adriarut 4.20 i sada bi zelio dodati mape europe al s obzirom da ovaj uredjaj ne podrzava vecu SD karticu od 2GB potrebni su mi linkovi sa kojih mogu da skinem otkljucanu mapu europe 2014 ili 2015 za ovaj uredjaj?
Lijep pozdrav.
Imam jedno pitanje:
1. skinuo sam CNE 2015.20 NTU .img file
2. imam GARMINA nuvi 2405 i stane mi ovaj file na karticu, međutim potreban mi je MAPSOURCE zbog puno lakšeg rutiranja na velikom monitoru nego na malom ekranu GPS-a
3. skinuo sam GmapTool
4. skinuo sam cGSmapper
5. slijedio sve korake za split mapa u ovom softwareu kako bih ih mogao loadati u mapsource
Problem je što ne znam kako ili gdje instalirati mapsource kako bih mogao u njega instalirati ove mape, jer kada nakon splitanja pokrenem install javlja mi acces denied
Da li može netko staviti link na skidanje mapsourcea kojega mogu instalirati na komp te otključati pomoću unlockera s prve stranice foruma
ako ne ide ovako, da li netko može staviti torrent sa CNE 2015.20 NTU (cijela europa) loadanima u mapsource?
VELIKO HVALA NA POMOĆI...
Pomoc navigacija Garmin nuvi 1350 mape 2014.30 htijeo bi ubaciti nove ali ne znam kako skinuo sam Garmin City Navigator Europe NT 2015.20 ali ne znam gdje ga ih ubacim :) hvala.
na karticu napraviš mapu koja se zove garmin i unutra gmapsupp datoteku koju si skinio ako slučajno ne vidi onda preimenuj mapu garmin u Map