Ti si vjerovatno skinuo karte sa torenta kojeg je mirkeclj postavio[/QUOTE]
Da te karte sam skinuo :(
Printable View
Ti si vjerovatno skinuo karte sa torenta kojeg je mirkeclj postavio[/QUOTE]
Da te karte sam skinuo :(
Ne znam šta tim kartama fali kod mene sve rade i 2014.Q1 su verzija.
Postoji Software za provjeru iGO karata na PC_u : iGo View 3.6.2.34 (možda već ima i novija verzija) .
Edit:
@ Mirkec_ove karte s Torrenta su u potpunosti ispravne , da nebi bilo "možda jesu , možda nisu" , pogledajte sliku u privitku :
http://www.igreklik.com/slike/images...2254_thumb.png
:D
@walter- Ovo uopšte nije torent koji je prvi put postavljen.To znam jer je torent bio sa kickass-a,dok kod ovog ne stoji ništa
Ovaj torent je u redu,što znači da su mape 2014.q1.Karte sa prijašnjeg torenta su bile 100% 2013.q4
Provjerio i sa igo view,a i pogledao šta skidam
@ Marine , brzaš malo , pa uhvatiš "fake" karte , ja još uvjek na klasičnoj navigaciji imam 2013.Q4 , ako ništa drugo barem su kompletne (full) sa svim dodacima .
Mjenjat ću karte kad budem išao na put , a koliko sam vidio na iGO PC_u ovdje u lokalu se baš i nije nešto promjenilo , čak mi u okolnim selima 2014.Q1 nema
kućne brojeve , a prema granici sa Slovenijom izgubilo je cestu za lokalni granični prijelaz na kojeg se još uvijek može prijeći .
Imam te nove, i u subotu sam imao problem... Ukucao sam odredište (Gusakovec 116, Gornja Stubica) i polazište (bio sam na novoj Branimirovoj) i složio je neku rutu od 120 kilometara! Kasnije sam vozio - jer pola puta znam - do Sesveta, skrenuo prema Kašini, no i tamo je i dalje tupio sa rutom oko Medvednice i što ja znam gdje. Dapače, kad sam došao na odredište i htio doma, ponovno uključim navigaciju i opalim adresu od doma, i opet me ovaj vrti, ovaj put predlaže rutu od 158km!
U realnosti se radi o 45km, i evo sad sam bio na here.com i skinuo aplikaciju za Windowse (free je) i kad sam ukucao polazište i odredište, našao je sve kako treba i postavio rutu kako treba.
Tako da mi sad nije jasno što se to dogodilo s navigacijom, zašto izvodi takve gluposti. Ako netko ima savjet, bilježim se...