Po meni tarifa ide nonstop a opcija jednokratno. Samo mi nije jasno od kuda si izvukao da 30% korisnika povremeno koriste opciju?
Printable View
Po meni tarifa ide nonstop a opcija jednokratno. Samo mi nije jasno od kuda si izvukao da 30% korisnika povremeno koriste opciju?
@vivaldi-nemam ja nikakvih muka oko tog rješenja :) ...već sam napisao samo da je po mom mišljenju bilo bolje da operateri nude jednokratne opcije....i to je samo mišljenje...
međutim kolega @miro 29 zna pouzdanu informaciju da samo 30% ljudi više voli da mu skine 35 ili 55 kn unaprijed jer sigurno zna da će to potrošiti...i pošto meni nije čudno zašto to operateri baš tako rade (oni inaće vode računa da nama bude bolje i jeftinije)...a poglavito da radim problem tamo gdje ga nema,..a to je da je moje mišljenje problem,a njegovo je dobro,..onda ja prihvaćam da je tako bolje jer imam pametnijeg posla od rasprave ......
Ponasate se ko zenske koje nadju problem i kad ga nema.
Uhvatili se za tih 30% ko pijani plota. Trebao sam, valjda, i to objasniti.. mozda nije 30%, mozda je 20.. mozda je i vise, al citajuci ovdje na forumu, a i po onima koje znam, rekao bi da je taj postotak manji od 50. Mozda nije.. nije ni bitno. Nikome do sad nije bio problem ukinut opciju. Meni je u jednom trenutku opcija bila non stop ukljucena (ne ta, neka druga) jer mi je tako odgovaralo. Prelaskom na drugu tarifu, nije mi trebala pa sam je ukinuo. Jednom mi je opet zatrebala pa sam je opet aktivirao pa opet deaktivirao. Nikakav problem. Svi operateri na isti nacin nude opcije. Naviknite se
ja se ponašam ko kreten jer sa tobom uopće raspravljam...
Tak je. Trebao si se zalit VIP-u (vlasnicima mreze) i trazit da zbog tebe naprave iznimku te da ta opcija traje samo 30 dana nakon cega se deaktivira.
Gdje samo nadjete probleme...
nema potrebe za dizanjem nosa ako se netko ne slaže sa tvojim mišljenjem :) forum upravo tomu i služi- diskusijama, razmjenama mišljenja, međusobnom pomaganju... bilo bi previše monotono kada bi svi mislili isto kao i ti :)
miro29 ti pokušava pokazati drugu stranu situacije i svoje mišljenje. ne vidim da te igdje napada :dunno:
upravo tako....
ja kad kažem što mislim ,onda je to traženje problema
a miro kad kaže šta misli onda je to najpametnije mišljenja na svijetu...i on zna šta tisuće ljudi misli
usput ja sam napisao da poštujem i tuđa mišljenja jer je za nekog nešto bolje,....međutim problem je što on misli ,da baš to što misli misli i pola hrvatske .....koliko sam primjetio u ovoj temi samo smo se uopće trojica izjasnili šta mislimo da je bolje,...mislim da miro gubi 2:1......
kad se već razgovara,onda se razgovara,a ne drugome govoriti da ko žensko izmišlja probleme.....možda netko ima frustracije od žena,pa se tim rječnikom služi.....inaće forum nema smisla,kao što kažeš.....
kad se pročita razgovor iz početka lijepo se vidi da se postavi teza da velika većina želi baš ovakve opcije i onda svako drugo mišljnje je glupo.....volio bih samo kad bi on pokazao na osnovu čega i kojih istraživanja to ustanovio......sve ostalo su puka naklapanja i bezvezna priča kako sad mene ,tako i njega.....
Ja samo odgovaram na post koji je negativan prema tomato-u i njegovom uvodjenju opcije (koju smatram dobrim potezom, ne znam kaj su cekali do sad) koja nije privremena s rokom od samo 30 daba nego se automatski obnavlja. Koliko je meni poznato, opcije kod svih operatera se automatski obnavljaju, jednako kao i prepaid tarife. Ne sjecam se da sam igdje procitao da se netko bunio zbog toga, sve do sad.
Poanta je da ce se uvijek naci oni kojima nece odgovarat ovakav ili onakav nacin trajanja opcija. Imas mogucnost prihvatit to sti se nudi ili promijenit operatera. Ako promijenis zbog ovog, neces se usrecit jer i drugi nude opcije na isti nacin.
ja šumom,a ti drumom...na to bi se mogla svesti naša rasprava.
1.ja sam iznio šta je za mene bolje...ako sam jedan jedini kome to štima imam pravo da iznesem šta je meni bolje.
2.ti si iznio mišljenje da je većini bolje i na tome gradiš konstrukciju svojih razgovora ...za takvo mišljenje treba imati dokaz..
kad bi ja razgovarao kao što ti radiš..onda bi to išlo ovako:
imam informaciju da 87% korisnika više voli jednokratne opcije i prema tome lakše je tebi i manjini svaki put aktivirati,nego nama paziti o aktivaciji-deaktivaciji....
kad me pitaš odakle mi takva informacija,..onda ja normalno to prešutim i kažem ti da ko žensko izmišljaš probleme...
tako da to uopće nije konstruktivna rasprava i prestajem s tim......
Ja nikad nisam tvrdio da tebi ne bi bilo bolje da su opcije jednokratne. Napisao sam da svi operateri imaju opcije koje se automatski produzuju i da ti je zbog toga bezvezno prigovaranje jer tebi vise odgovara drugacije. Ok, mozes rec da tebi tak ne odgovara, al nspisat da nije dobro (opcenito), da je to problem (opet opcenito).. kasnije si napisao da tebi tak ne odgovara, al si krenuo pisat opcenito. Nisi ni ti proveo neko istrazivanje pa si poceo pisat opcenito.
Cinjenica je da drugi imaju opcije koje funkcioniraju na isti nacin pa se nitko do sad nije bunio. S obzirom da si prvi, moze se zakljucit da si u manjini.
Reaktivirajuće opcije pašu operaterima. Mi kao korisnici (potrošači) bi se trebali zalagati za fer ponudu, a ne ono što nam je komotnije. Onom komu treba dodatni promet će ga i aktivirati, a ako nekomu "prodaju" nešto što nije želio kupiti već im je zaboravio reći da mu ne treba, nije niti malo fer, bez obzira koliko to osobno odgovaralo bilo komu od nas.
@miro29
Kažeš da i drugi operateri imaju automatsko produženje što nije istina jer recimo tele2 ima opcije (ne znam je li sve) koje se automatski deaktiviraju.
Ne da mi se, odustajem.
Zalite se svim operaterima da ukinu takav nacin aktiviranja opcija.
Ok, mozda tele2 ima takve opcije. Vip (tomato), bonbon (vjerojatno i ht/simpa) imaju automatsko reaktiviranje. Zalite se i trazite promjene. Briga me, meni sad ne treba nista od silnih opcija koje se nude na trzistu