promijenio sam pass-ove i na gmailu i na ebayu. želio sam se samo uvjeriti da to nije od igo-a tako da imam argumente za prigovor operateru. u svakom slučaju tnx.
Printable View
promijenio sam pass-ove i na gmailu i na ebayu. želio sam se samo uvjeriti da to nije od igo-a tako da imam argumente za prigovor operateru. u svakom slučaju tnx.
Pozdrav, ja sam instalirao Igo sa početka ovoga posta na LG G3, rezolucija je odgovarala, međutim navigacija je malo štekala, i stalno se po ekranu pojavljivalo zelenilo. Stara Igo mi je na S3 radila savršeno i sada mi je žao što ova ne može na novi telefon. Istalirao sam Navigon ver.525, radi dobro ali sam se nekako navikao na iGO. Jel ima neka verzija iGO navigacije da bi mogla na ovaj telefon.
Vjerovatno ima solucija i za tvoj telefon , probaj malo "Googlati" , sam uređaj koji imaš nije mi poznat , ne mogu znati o svakom telefonu pojedinosti , sve što znam o ovom LG_u vidljivo je na internetu , a za detalje trebam telefon kod sebe ...
:google:
Relativno je nov pa i nema nešto posebno, iznenadilo me što je uopšte instalirao i pokrenuo navigaciju. Dok prođe malo vremena biće rješenja i za njega kao i za ostale aparate.
Sve pohvale na postovima, nisam se do sada uključivao jer je sve radilo perfektno, bilo je više aparata. Hvala na brzom odgovoru i pozdrav!!
instalira sam apk na kineski tablet na kojem se vrti 4.2.2 i sama aplikacija radi ali nemam j*****g zvuka kod nataše kako to riješiti znam da je prije bilo problema pa su postojali neki pachovi
Imam alcatel 4030x. Sve super radi samo ne znam zašto odma ode na prikaz karte tj preskoči navigacioni meni, iako je ta opcija isključena. Kako općeniti poboljšati prijem gps signala na tom uređaju.Ne samo za IGO več i za druger programe koji kroste GPS..
instalira som aplikaciju ali mi ispisuje user interface resolution 320x455 is not suported or comatible skin can not be found exiting application.pomoc:P
Pronađi sys.txt i kopiraj ga ovdje. Nisam dugo radio s iGO pa moram vidjeti orginal da bi znao koje linije promijeniti. Sys.txt je u folderu iGO.
Pozdrav svima!
Evo sinoć instalirah i pokrenuh dotičnu navigaciju na LG G2, i radi, ALI je spora, ko što smo nekad govorili za stara računala, ko krepana kokoš! S obzirom da se radi o quad core 2,26GHz procu, 2 GB RAM-a, te da nemam SD karticu već mob koristi bržu internu memoriju (btw ima memorije na pretek - 32 GB-a), kakva su iskustva o brzini rada aplikacije vas ostalih koji koristite druge smartphone-ove?
oppo find 5, takoder high end uredaj nedavno. kada otvroim aplikaciju i zelim upisati adresu treba mu koja minuta da prijese na sljedeci ekran nakon sto sam pritisnuo tipku
Dal radi na samsungu galaxy s4 i dali se moze instalirati ako na telefonu nije radjen root?
A dal mora biti uradjen root na telefonu il se moze instalirati bez toga da se rotuje?
Super.
Jos jedno pitanje posto sam novi pa ne bih da nesto zeznem.
Dali je ovo zadnja verzija igo aplikacije kad vec radim da stavim zadnju verziju i dal mogu naknadno dodati mape za cijelu Europu?
Jel ima koji navi da provjereno radi sa kamion tj bus mode?
Dakle da karta i app paze na širinu prometnice i visina
Ima li neki link da skinem ovu zadnju verziju?
[QUOTE=mix;1076907]Ima li neki link da skinem ovu zadnju verziju?[/QUOTE
ovdje https://www.sendspace.com/file/fqjioa imaš samo apk.fajlove.Ostale stvari kao što su data.zip,content možeš uzeti iz te verzije
Pozdrav,Nov sam na ovom Forumu,interesuje me kako da instaliram Igo navigaciju na LG G3 i ASUS FONEPAD 7 ?
Skinuo sam sa ta dva linka navigaciju ,i sta dalje?
Zahvaljujem unapred na pomoci
Imam problem prilikom instalacije na sony xperia z1.
Kada zelim da pokrenem igo izbaci mi gresku.
Vidi slikuYhttp://tapatalk.imageshack.com/v2/14...3c72a47661.jpg
To ti je problem sigurno imaš neki dio još od iga na samom uređaju ili na kartici,tako je kod mene bilo isti iako sam imao skoro godinu dana igo instaliran i neki dan mi je claner obrisao cjeli igo,ne znam kako ali ga je obrisao i kad sam ja ponovno instalirao jedno 20 puta uvjek taka greška i kad sam od svega odustao onda sam slučajno pogledao i uočio da imam na uređaju ne na kartici još jednu mapu koja se zvala nekako sd kartica i kad sam nju otvorio tu je bilo nekih djelova od iga i kad sam to sve obrisao i na kartici ponovno instalirao igo sve uredno proradilo.I obrisao sam totalno claner jer je to vražiji program koji ništa dobro ne radi.
Jesam ja i ne radi a postupio samprema uputama a prije na huavei ascedent p6 bez problema dok evo s ovim novim za veću rezoluciju pa čak i tim ispravkama u sys jednostavno neće i jevlja neku grešku tipa 2013 marchmj24
p.s. sve sam pregledao i počistio i opet isto a onda sam napravio i format sd kartice i hard reset moba i opet ista priča. neće pa neće
neli link za mape cele evrope?
Update: nakon prvog korištenja, 2x se u roku jedne minute aplikacija srušila... :(