Gledao tko Portugal-Njemacka jucer?
Bila dobra tekma, no najveca mana sto je Muller postigao hat-trick. Ne podnosim tog igraca koliko je iritantan.
Printable View
Gledao tko Portugal-Njemacka jucer?
Bila dobra tekma, no najveca mana sto je Muller postigao hat-trick. Ne podnosim tog igraca koliko je iritantan.
Ja ga ne mogu vidjeti,kao nekad Sammera.. :D
Nijemci igraju odlično, okomito i ubojito..Portugal će biti poprilično oslabljen iduću utakmicu s obzirom na crveni Pepea, ozljedu Coentra-a, a i Ronaldo mi djeluje da igra na ozlijeđen i pokrpan..
Nisam jedini ajd :D
Ma Portugal ce ispast. Ronalda nije ni bilo tekmi, nije mogao ni proc nikog. Vidi se da ima neku ozljedu.
Jos ako Fifa kazni Meirelesa bit ce im veselo
Inace, Nigerija-Iran jucer. Najdosadnija tekma, van sve konkurencije
Gledao sam sve zasad.
Kakva bi to bila Njemačka da imaju pravu devetku i da Reus igra umjesto Jude... Prognoziram im polufinale.
Što nas tiče, onaj trio nije kompatibilan, a nemamo ni pravu šesticu da bude iza s Modrićem, a da Rakitić bude naprijed.
i ja sam mišljenja da kovačić ostaje na klupi
ide sammir unutra
vraćaju se manđo i pranjić
biti će to sve samo ne laka utakmica
sad se vidi da je portugal bez pravog ronalda živa koma+živčenjak pepe
Brazil-Meksiko je bila dobra cvrsta tekma. Brazilci pokusavali izvuc penal a neda sudac :D
Šta jučer nije sudio Japanac! :-)
dobro je
vodimo 1:0, igrač više
sad drugo poluvrijeme
update
vodimo 4:0
Moglo je komotno zavrsit 7:0 koliko smo prilika imali u 2.poluvremenu.
Odlicna igra nasih
puno dobrih tekmi i to od onih za koje bi mi rekli da su levati.Puno golova !Uzivajte,kao i ja :hrv::beerchug::beerchug:
Kako je krenulo, izgleda da će ovo prvenstvo biti u znaku juznoamerickih ekipa (Costa Rica, Cile,Urugvaj,Brazil kao domaćin,Argentina....), jer koliko vidim, europske momčadi (favoriti), jedan za drugim lagano otpadaju ili se već sad poprilično muče...Od jučer me pere nekakva nervoza za sutra, no nekakva "pozitivna"...mislim da bi mogli iznenaditi....
Kostarika južnoamerička ekipa?
Interesting.
Ma tu negdje, par stotina kilometara vise manje :D
Alzir sredio Koreu fino.
A svabi jucer na muke odigrali iks.
Jbga, ja ih sve povukao u komadu... :D
Pranjić na šestici - zanimljivo.
Ovo jednostavno nema smisla 3 komada u 10_tak minuta , "Katastrofa" + jedan počasni Gool + crveni karton !?
Losa igra nasih. Niti glave ni repa.
Vezni red nije radio ništa,
napad - veza - obrana predaleko jedni od drugih...
Vezni red je jedino bio ziv na pocetku 2. poluvremena kada je Modric pokusavao neke akcije stvorit.
Zao mi je sto je Rebic tako kasno usao umjesto Olica (kojem je stvarno vrijeme vec da ode u penziju jer covjek nakon 65 min rikne).
Takodjer Subasic na golu i Rakitic vise prema naprijed.
Takodjer mi nije jasno zasto smo skoro svaku sansu potrosili na neka nepotrebna ubacivanja... Treba imat muda pa kao onaj meksikanac potegnut sa 18 metara
Mexico zasluženo ide u osminu finala.
I Grčka ide dalje ahahahha
Nevjerovatno
Bye-bye Mexico.... :D
Dosta sreće imali za jedno svjetsko.
Drago mi za Nizozemce
Također sam navijao za Nizozemce :D
Vjerojatno sam među rijetkima koje je napuhani meksički izbornik izuzetno zivcirao...