Nema jos, nadam se da ce operateri staviti update
Printable View
Nema jos, nadam se da ce operateri staviti update
Da, nema ni meni.
Evo da i ja nešto pitam ako mi neko može pomoči. Trebao bih na nove iTunese prebaciti sadržaj sa telefona a ne znam kako to ide pa me strah da sve ne poje...m. Nekad je bilo ono transfer purcheses ali sad to ne mogu nači na ovim iTunesima. Jako ih rjetko koristim. Stari su izbrisani pa bih trebao sve na nove ako mi ko može pomoči. Hvala.
To bi moglo biti zaj*bano. iTunesi funkcioniraju u smjeru iPhona, i tako se prebacuju stvari. Ako si sve kupio (čitaj: nisi stavljao MP3 sa kompa na iPhone nego si ih sve legalno kupio u iTunes store) onda ne bude problema. Ako si pak, kao ja recimo, imao bazu od parsto GB MP3 pa si ih stavljao na iPhone, i sada bi htio to sa iPhone prebaciti na novi iTunes - jok. Ne ide samo tako.
Ako je to situacija, proguglaj za "transfer music from iPhone to PC" ili "transfer music from iPhone to Mac" ili "transfer music from iPhone to iTunes", trebalo bi ti se pojaviti dosta aplikacija koje nisu "made by Apple" a koje ti to omogućuju: kopiraju stvari sa iPhona na računalo. Onda imaš tu kopiju, možeš bez straha sinkronizirati iPhone sa iTunesima (koji će najvjerojatnije pobrisati sve sa iPhona) pa možeš te stvari ponovno staviti u iTunes i opet sync, da ti se vrate. Tada bi ti iTunesi bili u sync sa iPhone, i onda si miran i za iduće sinkronizacije.
Da ovo za muziku znam da je problem ali ne znam kako da dođem do one opcije da sve kupljeno imenik, bilješke i drugo stavim na iTunse. Gdje je ta opcija.
Mislim da će običan sync obaviti prebacivanje na računalo.
Strah me da ne isprazni sve sa telefona.
tko želi 2/3/lte switch , ovo radi
samo sam upotrijebio ifile i zbrisao te datoteke..
https://www.youtube.com/watch?v=qDZl0l8RELs
Možda ti je onda najjednostavnija opcija da si otvoriš (besplatno je, naravno) account na icloud.com. Imaš na to pravo sa iPhonom. Kad si tamo otvorio account, dobio si mail adresu ali i mogućnost da sinkroniziraš tamo sve to što te brine - kontakte, notes, mail, kalendar, sve to. Te opcije što se sinkronizira a što ne odrediš u Settingsima na iPhonu. I kad se to jednom sinkronizira, onda svi ti podaci stoje gore na cloudu, i kad dobiješ prazan telefon (je li zbog restore softvera ili kupiš novi), samo postaviš taj icloud account i veliš da sinkronizira i dalje s njim.
Imam kopiju na iCloudu ali sam htio upogoniti nove itunese da su kao prije sa apovima i svim. Uspio sam tako da sam išao izraditi sig. kopiju na računalo i sve mi je vratilo na iTunese osim muzike naravno.
Stigao jailbreak za iOS 8.1.1
Ja na 5s nemam.
Mene sad zanima koji korak je kljucan da se dobije te switcheve.
Znaci moj i6 je iz vipa, navodno je i otkljucan, dosao je sa 8.0.2. Ja sam skinuo na komp 8.1 i updeato preko itunesa da mi ostane opcija buduceg JB. I na tomatu ga koristim. Mene sad zanima kako ja to imam a neki ne, koji od ovih koraka je kljucan? Zao mi je samo sto na 8.0.2 dok sam imao nisam pogledao da li imam tu opciju za 2g. Mozda zbog toga sto sam skinuo sa neta 8.1? Nemam pojma fakat...ili zbog tomata? Makar je to sve vip
to je radi tomata jer nema opcije 4g brzine u tomata
imam negdje službeno od appla..
ako mreža nudi 4g nemaš switcheve,ako nema ( tele2 i tomato) onda ih imaš
isprobo ja sa tele 2 , tcom, vip , bonbon karticama.. samo kod tele 2 se pojave a isti mob.. i5s
zato sa jailbrejko i zbrisal u carr.upd i pojavili mi se-rade besprijekorno na simpi
Da tako je, s 8.1 je Apple uveo 3G toggl na mrežama koje nisu 4G.
Pratim raspravu i malo sam se pogubio, mislite na Settings>Cellular>Voice & data?
Ako da, meni su uredno prikazani switchevi za 4G, 3G i 2G.
Na Vipu sam (pretplata) i koristim iPhone 6 na iOS 8.1.1
Eto, o tome pricam...netko ima a netko nema. Kak je to moguce sad? Ili samo i6 to moze, buduci da korisnik gore na vipu i 5s nema te mogucnosti
Ne znam, sutra bi mogao pogledati kod frenda koji ima i5S, ali na T-Mobileu.
Screenshot sa moje Sestice:
http://i.imgur.com/mkn8xCb.jpg
Ja nemam
Tmob ios 8.1.1 ip5
Samo 3g/4
Navodno treba carrier update od strane mreže
Ajmo ovak, pod About...pod carrier koja vam verzija pise na vip/tomato i napisite da li imate 2g switch.
Carrier 18.0 imam 2g/3g/lte na tomatu i6
Isto Carrier 18.0. Vip
Isto Carrier 18.0 Vip mreža...