Navigacija # Uređaji # Programi # Karte
Bok zuzo to ti je isto kao da ja tebe pitam što znači (apb)noviji uređaj ili (spdrl-30) uređaj koji je napravljen 71 god. idi na moju biografiju pa ćeš vidjeti a i onda "možda" nećeš shvatiti o čemu se radi, tako ja znam što e linux ali ne znam što je SW, sad znam kad si napisao. Pzdrav!
Bok Sljaka nemoj da si smiješan pa prošlo je 36 godina od škole,ostalo mi samo par riječi (u glavi)od njemačkog. Sin mije preveo što me zanimalo i rekao da vas više ne gnjavim, pa sam obećao da neću. Problem je u tome što se neda instalirati nt 2014,40,razlog( kada mi je sin preveo koji odlično zna engleski samo mi nije na dohvat ruke danas sam ga uhvatio ali se slabo razumije u računala pa mi tu ne može puno pomoći),je taj što jedan od fajlova nema valjan certifikat, skidao sam 8 parti, da bi jedan bio prekinut pa sam ga naknadno skidao i to sve raspakovao na radnoj površini da bih onda ponovno spakovao pomoću winrara-a, iz razloga što sam u cijelosti htio to prebaciti u svoj folder nazvanim Garmin mape, u kojem imam sve karte i ostalo što se veže sa garminom. Možda je to razlog što se neda raspakovati? Riješio bih ja taj problem vrlo brzo samo da smo se kontaktirali putem skype, jer me ovo pisanje ubija spor sam i izgubim puno vremena, što me užasno nervira,(bolujem od mnogo blesti, imao sam puno operacija, posljedice domovinskog rata inače 50% HRVI) a i ne mogu vam samo tako objasniti putem pisanja trebam ispisati cijelu bibliju da vam objasnim što se u biti događa, nemam više snage boriti se i odustajem. Možda postavim koje pitanje ne komplicirano barem za mene. Evo ovo što sam pisao trebalo mi je nekih 15 minuta i više a te bi 2-3 minute. Molim sve na ovom forumu da mi oproste na dosadi (od sad samo čitam, možda koje pitanjce ali ne komplicirano),i još jednom puno pozdrava svima!!! Ako sam koga uvrijedio na bilo koji način nije bilo namjerno jer sam čovjek od duše i pomažem rado svim u svezi znanja moje domene,ne da se hvalim ali u dosta toga se razumijem više čistu elektrotehniku,elektriku nego elektroniku a i u mehaniku pogotovo se dosta razumijem što bi rekli sam svoj majstor,u kući mi ne treba majstor jedino što je pod garancijom. Netko je spomenuo novce, imam ja i novce i eksperta za navigacije(koji mi je održava mislim na ažuriranje karata)i može sve to bez problema napraviti ali ja hoću sam, i uspio sam sam instalirati sam, prvo mapsourc,mapinstall,karte i otključavao u mapsourcu najnovije karte rute 4,2 topo 2,4,nt 2014,30.,samo me ova verzija nt2014,40 da kažem izj..a samo tako, e nećeš više.
P.S. N ovom forumu sam ja koji postavlja pitanja a vi ste oni koji odgovaraju normalno oni koji znaju, zar ne? A opet i ni je to uvjet. Pozdrav svima!!! Čujemo se mi još možda u vezi neke druge teme?
Nemam više ni snage ni volje,možda drugi put, već sam napisao par odgovora ali ja ih ne vidim, valjda sam nešto opet po običaju sj..o. Ići ćemo na novu temu vjerovatno karte?
Bog walteru mislim da si u pravu. Slažem se sa tobom. Pozz.
Bok zuzo iznenadio si me pa ti znaš o čemu se radi? Pa normalno kad si starije generacije. Ova mlađe ne podcjenjujem ih ali mislim da ne znaju o čemu se tu radi osim onih koji normalno rade na tom uređaju. Zuzo prevarih se ja, dobro pa sam napisao pod navodnicima "možda". i stvarno "možda". Zuzo nemoj se molim te se ljutiti.
walteru ja još ne odustajem, dokle ne znam? Ali od sada se držim teme.
Bok marine i puno ti hvala na trudu. Sada sam ponovno skinuo kartu nt 2014,40 za mapsourc zaključanu od waltera i raspakirao na radnoj površini , i opet ista stvar neda se instalirati ista greška jedan fajl nema verifikaciju. Sada skidam ovih 14 tvojih linkova pa da i to probam, pa me zanima koji je broj za FID, dali je isti kao za walterovu verziju, a on je 3222. Molim te brzo mi odgovori.Pozz. P.S. Ne znam dali prije instalacije trebam obrisati staru kartu iz programa (2014,30) ili samo instaliram ovu novu. Koliko shvaćam ako ne obrišem onda bih na mapsourcu trebao imati obje karte Europe nt 2014,30 i 2014,40, dali sam u pravu?