To im je valjda bila akcija jer vidim da su bili rasprodali pa vratili ih opet na 139 eura sada! Sve u svemu i ta za 126 eura je super cijena jer mobitel je ultra!
Printable View
To im je valjda bila akcija jer vidim da su bili rasprodali pa vratili ih opet na 139 eura sada! Sve u svemu i ta za 126 eura je super cijena jer mobitel je ultra!
Ja sam danas kupio sinu preko bonbon web shopa za 960kn/126€ i to na rate preko Diners kartice. Dostava besplatna bilo gdje u hr. Dobije se dodatno narančasta maska u paketu. Mislim da je to sada jedan od Best buy mobitela za klince.
http://tapatalk.imageshack.com/v2/15...308234d416.jpg
Evo ga...napokon :)
Trenutno je na punjaču pa slijedi upoznavanje uređaja. Zasad su dobri dojmovi.
Radi brzo,ne osjeti se da 512 rama. Ostale dojmove napišem nakon nekog vremena.
Nedostatak RAMa ce se osjetit kad ces trebat update-at aplikacije ;)
Ne brinem...za mail i whatsapp dosta...
Za ostalo je tu Lg G2 ;)
Čestitke na kupnji, ako imaš kakva pitanja samo pucaj ili baci pogled na moj potpis :D
već jesam,bez brige :)
Ekipa,koju verziju software-a vrtite?
Čitam da ima update na lumia denim.
Kad odem na Settings-about phone piše mi da je firmware 8.1
Ne nudi mi nikakav OTA update,kaže da je up to date. Kako još mogu nadogradit?
Dostupnost firmwarea u EU :
http://www.microsoft.com/en/mobile/s...ity-in-europe/
Ako imaš dual sim,on još vrti cyan.
P.S. Ščitarjevo mi je jako blizu :)
ok,vidim da ima Denim,ali meni ništa ne nudi OTA.
Kako još mogu napravit update? "legalno" :)
P.S. Koliko blizu? :)
Pogledaj koju verziju sw imaš u mobitelu i za koje je područje prijavljen u informacijama o mobitelu.Recimo ja imam nekodiranu lumiu 520 (Mobis)i piše verzija sw hungary..dakle vezano za mađare.
Drugo,spoji se na wi fi i u postavkama pokreni ažuriranje sw,ako ti i dalje ne ponudi onda nešto ne štima,možda je mobitel uvezen sa drugog tržišta koje još nema nadogradnju ali ne vjerujem ili u preferirano vrijeme ažuriranja nisi imao upaljen internet (kod mene je 3h ujutro).
Ima i na microsoft lumia stranicama za skinuti sw recovery tool sa kojim se preko usb kabla može napraviti oporavak po potrebi.
Provjerio sam... Zadnji dostupan update je Denim kod nas od T-mobile-a.
Proovjerio sam prema on brojevima i je Denim tako da je to riješeno. Hvala na pomoći.
Sad čekam update na Win 10 :)
ma odličan mob pogotovo za male pare. Za igre sam odustao od mobitela a uhvatio se PSP konzole gdje ih imam nekih 200 od ps1 i psp i udri miško idućih 5 godina dok ps vita ne smisle da zavrti i ps2 igre :)
Ajme...ovdje se nije pisalo...
Čitam da danas kreće OTA update na Win10 za starije Lumie. Ja koristim Lumiu 635 512 mb ram,a nadogradnja dolazi samo na onu verziju sa 1 gb rama.
Zanima me da li je netko nedavno nadogradio preko Windows Insider aplikacije i kakvo je stanje sada kaj se bugova tiče.