kad vidim one naknade za uspostavu poziva smrači mi se
Printable View
kad vidim one naknade za uspostavu poziva smrači mi se
ne znam za koga samo rade te tarife bez i jedne minute uključene prema ostalim mrežama...
Čista katastrofa. Prije barem imali flat internet koji je usporen nakon 500 mb (1000 mb bio nekoć), a sada naplaćuju nakon potrošenih 300 mb.
Za pozive/poruke samo u mreži (ukljucene u tarifu) ne vrijedi ni trošiti rijeci. Jednostavno rečeno to je ponuda dostojna 2000. godine.
A valjda za bakice koje ionako imaju desetak brojeva i svi su na HT-u. Pazi onu opciju-odaberi naj fiksni broj. Smijurija, sprdačina... ne znam kako bih okarakterizirao.
Tarife su gore od ocajnih. Kako je ispravljach napisao, ponuda za 2000 (ajd, koju godinu poslije).
Ne kuzim samo, sto je u njima neograniceno (kako pise na webu)?
Ja sam dosad bio na staroj Pišem&Surfam koja mi je najviše odgovarala jer zovem HT u 90% slučajeva, a i 1000MB mi je bilo ok. Uz to sam imao i dosta kuna na bonus računu. Sada, kada se ta opcija ne može ni reaktivirati, prelazim T2 i PromoSmart.
Zbilja ne znam što im je bilo kad su izbacili ove tarife. Očekivao sam eventualno da ukinuti neograničeni net, ali ovo....:thumbdown
Da ne bude sve crno uveli su "Internet dan 4G" za 15kn. Znaci isto kao "Internet dan" samo uz 4G brzinu, sa uvijetom: Kada bude tehnički omogućeno, u okviru opcije uvest će funkcionalnost ograničenja brzine prijenosa podataka nakon dosezanja 1 GB prometa u jednom danu... :-D
LINK
s obzirom da su tarife za pretplatnike napravili sjajne,da pretplatnici ne bi prelazili na bonove,onda su se sjetili kako da to ne bude isplativo.......međutim zaboravili su da postoje tarife na bonove kod drugih mreža koje su povoljnije....pa za mene je tmobile završena priča dok ne shvate da je budala sve manje i manje........
Katastrofa... ni Simpa tjedna porcija nije isplativa sa 70kn/mj, ali ovo je još gore.
Što je najgore od svega, većina korisnika je preljena prenijeti broj u drugu mrežu...
Ne bih baš rekao. Npr. kad sam prekjučer otišao prebaciti broj, u poslovnici je bilo još 3 ljudi koji su radili isto(od čega dvoje s HT bonova).
Pa ja to gledam prema okolini i općenito mislim na malo starije ljude. Godinama su na istoj mreži jer njihov rođak je na istoj, a oni puno pričaju... Ali nikog drugog ne zovu jer im je skupo. Znam ljude koji su još na npr. tele 2 knock out tarifi ili na onim starim vipovim.
Ima jos dosta ljudi koji niti ne znaju cijene poziva, tarife, opcije i sl...
I stalno zovu sa "osnovne tarife" od oko 1kn/min...jer ni ne znaju za druge opcije...
Pretpostavljam operateri takve najvise vole...
Naravno, ali pretpostavljam da su oni koji su aktivirali ove tarife malo informiraniji..
Ih, pa ima ljudi koji se nisu maknuli iz 90-ih. Pitaš ga koju mrežu koristi, a on ko iz topa "Pa Kronet" :D ili još bolje "098"
došle su nove opcije uz promociju sve duplo
dali se meni cini ili su bile dvije opcije za internet s m l xl jedna za korisnike bonstart tarife koja ja imala nakon potrošenih MB flat ali na 64 kpbs i druga internet s m l xl koja je bila za korisnike ostalih tarifa ali ta nije imala flat, koliko vidim sada toga više nema:pas_mater:
PS
našao samo koristeći "Wayback Machine - Internet Archive"
evo ga to je url na tu opciju koje nema (jedino ne znam dali još radi)
https://www.hrvatskitelekom.hr/mobil...pcije/Surfam-S
tako je, ukinuli opciju s flat internetom (surfam S, M, L i XL), a koju su nudili korisnicima bon start tarifa.
sada na bon start tarifi moguće je aktivirati internet opcije koje se prije moglo koristiti na simpa tarifi, na kojoj nema flat interneta (opcija internet S, M, L i XL).