U Hrvatsku stiže početkom svibnja (sva 3 operatora). Što se baterije tiče, bacite oko na ovo ili ovo, nije loša koliko brojke sugeriraju.
I da, pojavile su se glasine da će HTC napraviti One W8 (M8 pogonjen s WP 8.1).
Printable View
MKBHD na flip cover. http://www.youtube.com/watch?v=d7n34...ature=youtu.be
Vidim da se na mobicityu pojavio, salju kroz 3 dana, e sad me zanima jel se placa vat ili? Neki kazu da nista nisu platili ak su narucivali preko njih. Cijena je 4200 bez sto mi se cini ok cijena, jer je mob otkljucan.
Maknu ti VAT. Kad odes na checkout izbaci ti cifru i VAT nije uključen.
Samo ti što piše da šalju kroz tri dana i nije točno baš. Kroz koji tjedan već da.
Pricekam jos onda malo :D sto vise gledam vise mi se sviđa Sense, te integracija sa Fitbitom, i jos nesto vi koji imate HTC One ili S4 a na Kitkatu ste jeste dobili onaj Art/Dalvik? Vidim da ovaj ima u opcijama. Znam da neki nemaju a na Kitkatu je.
Ovo za VAT mi nije jasno.... sad kad smo u EU, maloprodajni kupac plača lokalni VAT tako gdje kupuje, a kod sebe (svojoj dragoj državi) ne plaća...
Ako Britanci skinu njihov VAT, i naš se ne plati (nitko ne zna da sam ja kupil mob u GB)...to je onda super, ali mimo pravila igre
Točno. Navodno greška u njihovom sustavu.
Ideja je - šuti dok traje, tj. dok ne skuže. ;)
Upravo tako kako je ravilov rekao, šuti dok ide :D
To je ko da kupuješ na firmu :D
Cool :biggreen:
Ak sam dobro skužil, garanciju daju oni svoju, lokalnu..znači da u slučaju problema treba slat njima uređaj. Ima neko iskustva?
Da, šalješ njima.
Samo, kad bi se zainatio sa našim servisom prošla bi garancija i kod nas vjerovatno jer je kupljen u Europi uređaj.
Evo stigao je i GPE konverzijski paket za M8 na XDAu.
EDIT
link:
http://www.androidpolice.com/2014/04...ay-edition-m8/
U Njemackoj mu je cijena prava sitnica. 699€ otkljucan model.
Za te novce si kupim dobar mob, laptop, fotoaparat, mp3 player i navigaciju, hehe...
Laptop Lenovo G500 2400kn
Mob Xiaomi Mi2s 1500kn
Fotoaparat Sony DSC-W730B 650kn
Navigacija Garmin nuvi 40 650kn
mp3 player 130kn... ;-)
Na Njuškalu je 5200.
Ja sam na kušnji da ga uzmem, barem na kratko... ali jako me živciraju s tim nepotrebnim "mesom",
veličina uređaja u odnosu na veličinu ekrana je daleko pre velika.
Ja sam kupio SGS 5 i nakon nekoliko dana koristenja se razocarao. Po onom sto sam vidio, Samsung previse pumpa svoje proizvode i onda sam se odlucio na zamjenu za M8.
Iz ovog sto sam do sad vidio, M8 je definitivno bolji telefon tj uopste se nisam pokajao sto sam ga zamjenio.
HTC se zaista potrudio i za razliku od predhodnih godina dosta unaprijedio svoj uredjaj dok Samsung nije apsolutno nista uradio. HTC je dosta radio na Sense i daleko je bolje odradjen od TouchWiz koji definitivno sporije/losije radi sto se odrazilo i na samu potrosnju baterije. M8 ima na papiru slabiju bateriju sto se u praksi i nije tako pokazalo jer na M8 baterija traje duze. Na tom polju Samsung je bio neprikosnoven ali izgleda da je to sad zabrljao. HTC je 15 grama tezi ali je daleko ugodnije njega drzati u ruci nego SGS 5 sa kojim jedino osjecas neki jeftin plasticni telefon. Display od M8 je takodje bolji jer ima definitivno prirodnije boje dok su kod Samsunga previse naglasene tako da boje bljeste. Kamera, eh tu je malo teze za odgovoriti :D
Samsung i dalje igra na kartu, sto vise boje, to bolja slika. Mnogima je bitno da se nesto crveni, plavi, zeleni... a koliko je boja realna, apsolutno nebitno. HTC ima definitivno prirodnije boje ali ako cemo gledati na ostrinu slike, tu je Samsung u blagoj prednosti. Po meni, Samsung jedino tu ima neku blagu prednost a na svemu ostalom je HTC bolji.
Necu vise da duzim, ako nekoga nesto interesuje, moze pitati :)
A sta im to vrijedi kad će se slabo prodavati. Kad je u pitanju prodaja S5 će ga pojest. Znam sad će svi reci reklama prodaje proizvode, ****** tako je to. Meni je i prvi One bio bolji od S4,a nije im vrijedilo... Kod Samsunga ionako priznajem samo Note liniju... :)
Je S4 je bio prodavaniji, ali opet je ONE odnio nagradu za best off. Vidjet cu kakve pakete svabe nude, pa ga cak mozda i uzmem
Vepar, Samsung je izasao sa izvjestajem za pocetnu (za NL) prodaju i izvjestaj je negativan.
Mnogi su svatli da je jako mala razlika izmedju SGS 4 i SGS 5 a posebno u poredjenju sa SGS 4 Black Edition kojeg i posjedujem. Ovdje imaju velike pogodnosti u ponudama modela SGS 4 tako da se ljudi sve vise odlucuju za taj model a ne SGS 5. Pored pogosnosti koje dobijes od provajdera, imas i nazad 100 eura od Samsunga :)
Prije par dana sam prodao M7 tako da sam vidio razliku izmedju njega i M8. HTC je dosta stvari poboljesao tj vise nego Samsung i u konocnosti je sigurno HTC bolji ispao.
Mislim da je HTC dosao do pameti iz predhodnih iskustava i da sad radi daleko pametnije i bolje. HTC ima jos jedan problem a to je da su njihovi modeli nekako vise muski tako da tu gube na trzistu.
Kod modela M7 su poceli izbacivati telefone u razlicitim bojama i tu su osjetili na prodaji. Ne znam kako ce sad da bude sa ovim modelom jer su u ponudi svega dvije boje.
Ameri će imati i crveun verziju u ponudi
http://www.androidauthority.com/htc-...erizon-372620/
Iako mi se na prvu ovaj M8 nije nešto posebno svidio sada što ga više gledam to mi je bolji... možda ga i uzmem.
Stigao i Dot View :-)
http://i60.tinypic.com/2iut7ww.jpg
Odlično izgleda. Ako sve bude po planu u srijedu dobivam ovaj uređaj. Pa napisem neki osvrt.
Trebalo bi ga osvojiti http://www.mobil.hr/novosti/htc/htc-...ajte-kako-6322
Stigao mi mob pa ako tko ima pitanja neka pita :D