Svaka vam čast... :))
Printable View
Svaka vam čast... :))
Baš zanimljivo... Ipak imam oči tako da sam vidio tu opciju (Select Pictures), al kad ju odaberem, ne pokaže mi nikakav popis slika niti bilo čega... Prazno...= Citat =:
Izvorno postao Inovator
stvarno cudno ak nije stvar u atributima..kak ubacujes slike prek mpt ili p2k..najcudnije sto ne prikazuje fotke koje si sam snimio!!!! na v525 provjereno radi...= Citat =:
Izvorno postao Miro28
= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
kao i na E550...
slike s kamere mora prikazat...
ponovno ga instaliraj!
Obrisao i ponovno instalirao, ali isto. Nema niti jedne slike koju bi mogao selektirati. Ne znam što mu je... Možda mu "ne odgovara" što sam ga instalirao preko BT-a...
ja sam ga isto kresnio preko BTa pa kad sam vidio da nema ni jedne slike odma sam ga zbrisao....0 bodova........imam bar jedno 70 slika s kamere ali ne želi niti jednu prikazati,samo bijeli screen... :wall:
Ako se instalira preko bt ne radi (ne vidi slike) a ako se stavi preko midway radi. PROVERENO
Evo, i ja sam sad instalirao pomoću midwaya i sad radi. Stvarno se ne može instalirat preko BT-a (iako sam sve drugo što imam instalirao preko BT-a)... Čudno...
nije čudno nego bolesno...i meni šljaka.....
no comment :wall::wall::wall::wall::wall:
Jel može neko poslat sve svoje certifikate na mail: Ivan75@runbox.com
fala :thumbup:
kakve certifikate??? jel misliš na program ili WHAT???
de budi malo konkretniji
pa na certifikate za javu. jer ovaj flex očito nema određenih file-ova.
Pa mi ne dozvoljava instaliranje ovog programa.
Prikljućiš mob upališ P2k manager i odeš i direktorij certifikati i tamo je to. Samo meni nema ovih koje mi on zahtjeva
znam ja gdje se nalaze na mobu, samo nisam odma skontao na šta misliš točno....evo poslao sam ti ih...
evo stigli su fala. Samo da isprobam pa javim
= Citat =:
Izvorno postao Ranger
dobro je dečki, valjda je sve OK, ovo ste mogli i preko PMa...
u ovom threadu je sve vezano za naslov rečeno.
:beer:
:closed: