Može i vikend kasnije, 10.-11.1.
Printable View
Može i vikend kasnije, 10.-11.1.
Može 4. ili 11, subota mi više paše pošto su mi iste privatno radne, čime bi petak bio kraćeg daha za izlazak. Ma ubiti dani petak ili subota za te vikende stoje. I naravno, navijam okupljanje za Rijeku
Što nije ovdje uglavnom govor samo za Zagreb? :D
Prvi glas :D, predpostavka može biti, ali ista neka bude za Rijeku ;)
Evo i ja ajmo da bude u RI ;)
A kaj da budu dva?
Riječani svoje napravite, a zagrepčani svoje.
Ja recimo i da bude samo u Rijeci ne bi išao do RI.
Šteta što nas nema više iz RI ili se srame ;)
Sab baš gledam ja mogu i 6,7,8 i 10.1 pa onda 14,15,16,18 i 21.1 ti termini su mi slobodni pošto sam razapet izmedu četri grada zbog posla Rijeka - Zagreb - Split - Labin. Naravno nakon 21.1 svaka subota i nedjelja sam slobodan onda.
Ako nas se za RI skupi min 4 tu sam (dvojica jesmo). Dane dogovorite, više manje sve paše. Mislim da prvo okupljenje koje smo imali u RI i nije bio za vikend, radni dan u tjednu ;)
Opet te dane nisam tu.... A nije daleko ni iz Zagreba do Rijeke i obratno! Zagreb dogovor zimi a Rijeka ljeti pa se bacimo i u more :) Koliko ja kužim ovakva okupljanja su zalivena pivama, vinom i međusobnim "pilanjem" o mobilnim tehnologijama tako da nebi trebalo previše se u grupice razdvajati nego što nas se više skupi to bolje!:rasta:
Ja i vert smo pricali o pivi prosli put....
11.1. u pivnici Medvedgrad vas čekamo
Ako je Medvedgrad = Zlatni Medo onda da :)
Je, to je ta. Ili u Ilici ima isto, di paše više.
Kak se lako odredi datum :D Samo se bubne neš ahha
@maher- a tebe onda isto ko i xlr-a, nikako dočekat :D
i jel vrijedi kakvo okupkljanje u RI danas, sutra .
Okupljanje je bilo izvrsno, nisam se već dugo tako zabavio, predobra ekipa, super piva, skoro sam zakasnio na vlak :D
I onda sam se probudio.
Haha... čekate mene iz švabije :)
Ipak nosiš švapsku nutelu svakome :D
U 3. mj cu poslovno biti u zgu na nekih 7 dana. Imat cu stan, ponesite kruva i janj'tine. Nemojte reci da niste znali! xox
Haha... i ja majke mi prvo pomislio na orgije neke :) A kruha se uvik može donjeti:biglaugh:
Ups, tipfeler :D
Great minds thin alike!