A da se suzdržiš i zadržiš sadašnji uređaj?
Printable View
A da se suzdržiš i zadržiš sadašnji uređaj?
Sadašnji već ima budućeg vlasnika :D
U svakom slučaju, kupit ću novi mobitel, a sad, gdje.. to je pitanje.. ili ću produžit pretplatu (ako bude mobitel dosta povoljnije nego u dućanu) ili idem na prepaid (nema smisla ova pretplata kad je sve isto ili skuplje u njoj), a mobitel kupujem u dućanu
Znam da nije vipova politika, ali misle li početi, bar na papiru nuditi skuplje uređaje u prepaidu. Mislim, smiješno izgleda njihova ponuda "na bonove" s modelima koji su i prije godinu dana već bili OUT.
Evo, imaju primjer Tele2, BonBon (za HT korisnike).
dali je netko uzimao nokiu 220 ili 225? treba mi za tatu neki mobitel. nokia obavezno pa gledam te u vip-u. cine se ok. jedino sto su dual sim pa neznam kakve su za koristenje. ako je samo jedna kartica jel treba odabirat neke gluposti ili ne. da ga nebuni bezveze. nemozes vjerovat da su te obicne nokie 113 recimo jos uvijek toliko na cijeni. kupis smartfon za tu lovu bez beda. ocito znaju a ima starijih koji zele bas takve, s "normalnim" tipkama.
naručio sam za kolegu ovog ljeta Nokiu 220, nije baš zadovoljan bio... sjećam se da mu je smetalo to što kad završi s pisanjem SMSa, slova se još uvijek vrte i ispisuju na ekranu, ali i neke druge stvari. što se tiče dual-SIM, mobitel sasvim uredno radi i sa jednom umetnutom karticom.
vjerujem da ti stari koristi mob samo za pozive i eventualno poruke, za što je Nokia 113 odličan izbor. moj stari ju koristi već 2 god, radi ko prvog dana. :cthumbup:
ma da. ima 60 godina
samo pozivi i nekad ako mu netko posalje poruku on ju procita. rjetko salje. 113 bi mu uzeo al ima jako mal ekran. sad ima nokiu 2610 pa se bas muci vidjet tko zove.
Ja sam kupio Nokiju s operativnim sustavom kao sto imaju te o kojima pisete. Probao i vratio a komentar tu napisao:
http://cafe.mobil.hr/threads/79203-N...60-3rd-edition
U mojooj obitelji stariji članovi imaju nokije sa Symbianom i vise su nego zadovoljni. Preporučam e52 ili e66, kupnja putem njuskala ili aliexpress
ma da, al glupo mi starom za poklon kupit polovan mob. jedino naci novu 6300, 6303, 6230, te su mi oduvijek bile najbolje. i neopisivo ljepse od ovih novih a njemu nista bolje netreba. 2610 mu odlicna ali nevidi se vise kroz ekran, a kupovina maske mi nije opcija. vrijeme je za promjenu. :)
meni evo nedavno kolega poklonio jednu 6300 za u auto spojiti (oem za audi), to je telefon. nakon toliko godina jos uvijek izgleda kvalitetno i moderno.
E52 sam ti preporučio zbog velikog ekrana (e66 također) od 2,4" koji je vidljiv u svim vremenskim uvjetima, npr ljeti kada se na drugim TFT ekranima rukom mora sakriti ekran od sunca da bi se vidjelo sto piše. Uz to ima velike tipke. Slične karakteristike ima i 6220, ali se brzo kvari. Ja imao dva 6220.
Poslovni je ograničenje? Nipošto, zbog ovih karakteristika vrijedi daleko vise od drugih.
Npr e51 ima ekran koji nije vidljiv pod suncem, probao na dva e51.
Mnogi imaju tako male tipke pa nisu za starije osobe: npr e75 ili 6120.