Može biti da sam ja i stariji od tebe , ja još malo pa 60 za koji mjesec .
AdriaRoute može raditi i sama za sebe na SD kartici ili na uređaju (svejedno)
Želiš li novu CN Europe NTU 2015.20 koristiti na SD kartici ona u Garmin folderu moraš imati samo nju , a
onu staru "CN Europe NT 2008 predistaliran na uređaju" koja više ničemu ne služi , nego smeta i to jako ,
treba brisati , a na njezino mjesto staviti AdriaRoute 4.30 NT s istim imenom gmapprom.img .
Na SD karticu stavi u Garmin folder novu CN Europe NTU 2015.20 pod imenom gmapsupp.img .
Da bi uređaj vidio na SD kartici dvije karte moraš najprije napraviti update Tvog uređaje preko programa
Garmin WebUpdater , inače je dobro napraviti update uređaja ...
Nije moguće mjenjati nazive ulica po želji VELIKIM i malim slovima , zavisi kako je to netko napravio od Garmin kartografa ili HERE od kojega su karte ... Spas je jedino kupnja većeg novog uređaja , a to ne znači da će za nas "starce" biti dovoljno veliko . Nekada smo imali one velike ekrane na računalu (kao stari televizor) i slova su bila čitljiva i velika , sada su noviji LCD (LED) monitori puno veći , ali su im slova mala (sitna) jer je rezolucija velika . Tako će biti i kod novijih i većih navigacija . Mjera 4:3 Wide koju ima Tvoj Garmin je najbolja ... Po potrebi mjenjaj naočale za daleko i na kratko .
ako je moguće ...
Postoji i sistem za ažuriranje "LifeTime" karata preko PC install locked , koje se kasnije
prebaci na SD karticu ili neki drugi medij na koji taj mobilni GARMIN radi .
:D