Paradoks je kod Garmina već dugo da je CN karta bolja i preciznija od lokalne AR. Valjda misle da mi ionako zamo kud se vozimo :D
Paradoks je kod Garmina već dugo da je CN karta bolja i preciznija od lokalne AR. Valjda misle da mi ionako zamo kud se vozimo :D
Kupio sam karticu od 16 gb. Kopirao garmin datoteku sa micro sd kartici od 2 gb na kojoj sam dobio adria route na novu karticu od 16 gb. Kad uključim uređaj javlja mi grešku "cannot unlock maps" i ne pronalazi mi AR među kartama. Zna li tko kako to ispraviti?
Ne znam da li čita karticu od 16 gigabajta a ako čita onda karta mofa biti na kartici u mapi koja se zove Map
Nije problem u SD kartici , bez obzira što Garmin kaže da podržava 8GB . Ja imam "stari" uređaj (5 godina) i radi mi kartica od 16GB ...
Koliko je meni poznato Ti imaš originalne karte koje si "updejtao" na računalo , a kasnije si prebacio s nekim Garminovim programom
na SD karticu . Svaka SD kartica ima svoj ID , na temelju koga program napravi licencu ! Licenca je vezana za baš tu SD
karticu , te se kopiranjem s jedne na drugu SD karticu , neće ništa napraviti , karta se automatski zaključa . Pokušaj napraviti isti
postupak kako si odradio onaj na manju karticu .
Nebih se ja puno sekirao , hoće li originalne karte radit ili neće , samo sebi radiš probleme i mučiš se . Ovdje na Forumu imaš karte
koje su otključane s više mogućnosti i količine podataka , skini koja Ti odgovara , kopiraj na SD karticu u Folder "Garmin" ili još bolje
u Folder "Map" . Garmin nuvi 2495 u originalu koristi NTU mape (karte) , skini ih ovdje kopiraj na SD karticu i raditi će bez problema .
Ok napravit ću tako :D
skinuo samo AR kartu sa stranica ode i sad kako da je preimenujem u na sd kartici?
provao sam ovako, al neće, onda sam vidio da samo jedna karta se može zvati gmapsupp.img?
https://www.dropbox.com/s/5noi9f9cn00jjs8/Karte.JPG
riješeno nazvao sam je gmapprom.img ;-)
Trenutno skidam onu tvoju waltere66 G@rmin City Navigator Europe NT(Unicode) 2014.30. I onda samo sve ubacim u folder na sd kartici? samo promijenim naziv img. karte? ovo drugo ostavim kako je?