da jebote zasto odustat barem napravi nesto, pa nije bas tako veliki bauk!!!
Printable View
da jebote zasto odustat barem napravi nesto, pa nije bas tako veliki bauk!!!
a hebat ga...instaliraj dreamweaver, skini neki free HTML template sa weba, otvori ga u dremweaveru, promjeni tekst i slikice , sejvaj i uplodaj.....tak buš skužil kak funkcionira....kasnije se baciš sam na posao designa ;)= Citat =:
Izvorno postao zeus
ajd ako se nekom da da mi objasni kako to sve koji program i sve ostalo,glupo mi je da ne koristim na ht onih 5Mb,ako može molio bi sve detaljno.Opet me zanima
...usput jel' tko probao NVU???
pojasni dmi, ne znam sve kratice
...free projekt na Mozilla bazi NVU je web razvojni alat za izradu web stranica (mislim da je sad negdje u verziji 0.82) u biti ako se već služite FF-om i TB-om sad samo probajte NVU (jest' da je to još beta programa ali radi)...
Najjednostavnij ftp program:
TOTAL COMANDER
Ima na sebi ftp poslužitelja,upišete ime hostinga,user name i pasword on lijepo se ulogira i onda samo kopiraš s mjesta na disku na mjesto na net-u:))
Ajd mi malo više pojasni
A što ti točno nije jasno, treba ti adresa servera, username i password og hostinga na kojem se nalaze stranice, onda te podatke uneseš u ftp program i spojiš se. Ostatak je poprilično intuitivan...
Da ti kažem,nemam iskustva s tim,nikad prije me nije zanimalo,ajd ako znaš pomozi tj. da me vodiš dok ja to radim,ako hoćeš javi
Sve sam ti napisao gore...
Ja to opet ne kužim
a nemoguće je da ne skužiš??? kak ne znaš dizati fileove? sve je gog objasnio... što vi nemate informatike u školi?
Za program mi nije jasno,koji???
program za upload fileova ili za kreiranje weba?
Ajd mi reci postavke za onaj host što si dao cyberu u njegovoj temi
ak si mislio na ovaj:
registracija na: www.250free.com (npr zeus.250free.com)
host address: ftp.250free.com
port: 21
username: zeus
password: šifru koju si odabrao
ak ne ostavit ću odgovor u onoj temi
ne nego onaj org free,stavi tamo