Šta nitko ne zna kako instalirati na n gage tu igru?? ;D
Printable View
Šta nitko ne zna kako instalirati na n gage tu igru?? ;D
moj je 538,al neznam uploadat sliku! I da moram priznat da sam gadno zabrijo na igru-GENIJALNA JE!
SeleQ to rijesava.
ne vidim ni ja sliku, ali vjerujem mu - vidio sam to uživo :) ali meni je ta igra totalno glupa.
ok žurim, zvoni za veliki odmor hehehe
http://img171.exs.cx/img171/4139/56062ja.jpg
Problem i jeste sto je igrica malo glupa,ali evo uz lepo druzenje ovde,moze se uciniti zanimljivijom!!!
560.6m
Moj je sad 660.x. Mocno, ali odjednom je bacio 100 metara dalje, pa je to malo glupo.
Da se ne dopingujes ti misu,a??? :)
Ja ostajem 10-ak dana bez telefona,pa ti je sada prilika da prvi stignes do hiljadarke!!! ;)
Moze, moze. Samo ako moze :)
Sta vam je tesko odgovoriti na pitanje. pa makar odgovor bio neznam??
Pitanje je bilo kako instalirati tu igru na n gage... uvijek javlja memory full
da ja isto imam problema sa instaliranjem bilo kakve aplikacije na N-gage koja je veca od slobodne memorije(3.5mb) u telefonu(NE na MMC-u!!!) ne moze se cak ni preko PCsuitea instalirat!!!
ja ne znam kako (sad nesto razmisljam,ja nikada nisam uopste video N-gage LIVE,ovde kod nas i nije nesto popularan mob.)
Kak vi tako daleko bacite?! Meni je najnajnajveći score oko 205... :(
Ej koliko imate bacanja. To se vidi u top 10. Ja imam 407 a scor mi je 699.
Pokusaj promeniti misa i uvek igraj samo sa jednim,jer mu tako forma raste.= Citat =:
Izvorno postao shadowthrone
Mladjo,odgovoricu ti na pitanje 05.02.
N-gage nije nigdje popularan,zato jer ga psp-ovi,ds-ovi i gba-evi gaze uzduz i popreko(imaju puno vecu podrsku 3rd party developera!!,dok je za N-gage u godinu i pol izaslo tek 40ak igri-i to prilicno nekvalitetnih!,za gba tolko izade u mjesec-dva!!),a kao mob je poprilicno velik,ruzan,nespretan,al meni svejedno jako drag!= Citat =:
Izvorno postao Pinocio
Preko 1000!!! Strong mish, str 968.47, dex 295.40, spd 151. Daljina 1058.4. Hvala puno. Ako ne vjerujete, bas me briga :)
Mogao si i screenshot nabacit
dal mogu ja na mpx to instalirati?
Bas sam isa uploadat rezultat na absolutovu stranicu, kad tamo neki lik sa bacanjem preko 3500 metara :)
Ja imam dvojicu frendova koji su bacili preko 1300, a ja sam negdje na 800. Uploadovacu kasnije top 10 sliku. Nesto sam prestao u poslednje vrijeme igratit to. Dosadilo mi.
I meni malo dosadilo!!! Nego,jel neko od vas video koliko mu ova igra zauzima prostora na kartici????
Negdje oko 1 Mb ili 900 kb.
Meni 3340kb ???!!!!