Moram Vas razocarat :) Uzeo sam na kraju xperiu Z1 compact... Wp platforma ce malo pricekat...
Najveci razlog je bio taj sto imam dosta placenih appova na google playu... A i uredaj je bio povoljan tako da je to presudilo
Printable View
Moram Vas razocarat :) Uzeo sam na kraju xperiu Z1 compact... Wp platforma ce malo pricekat...
Najveci razlog je bio taj sto imam dosta placenih appova na google playu... A i uredaj je bio povoljan tako da je to presudilo
Jaooo majstore, nikako ti kako treba s tim wp!:wow: Ali zapamti... dok spavaš, wp 8.1 te vreba!!!:smoking_devil:
Sve u svemu ni taj xperia nimalo nije loš...
Evo i ja ozbiljno razmisljam o winphonu.. Imao sam prilike chackati po lumiji mislim 525 ona sta se djelila u RB. Ok mi je uredaj iako sam na androidu cca 4god. Uzeo bi lumiu ali 6xx zbog blica i frend mi napominje obavezno da obratim paznju da bude 8,1. E sad iskreno imam tremu jer se bojim da se necu moci adaptirat na plocice, i druga stvar imam android tablet. Od aplikacija koristim dosta toga pa neznam koliko su te aplikacije zastupljene u windowsima. ZaBa, Tapatalk, Njuskalo, Viber, wifi hotspot itd.. Zanima me koja je razlika izmedju lumie 620 i 625 kako stoji uredaj s 4g, stanje baterije itd.. Uglavnom iskustva iz prve ruke a ne price rekla kazala. Uzimao bi ako se odlucim nov uredaj po mogucnosti tmobile ili free jer sam na bonbonu. Unaprijed hvala ekipi na iskustvima..
Sve aplikacije postoje osim Zaba aplikacije. Jedini razlog zakaj još uvijek imam HTC Wildfire.
625 ima puno veći ekran i dosta bolju bateriju od 620. Rezolucija je jednaka na oba mobitela tako da 620 ima oštriji ekran.
WP8.1 dobivaju svi uređaji koji su došli sa WP8. Trenutno je Developer Preview u pitanju ali svi se mogu za to registrirati, evo ja sam preko 2 mjeseca na WP8.1 DP :D
Danas usporedivao u trgovini obje Nokie. Ova slabija s manjim displayem mi se cini da ima malo ostriju sliku. Kontaktirao Zabu i odgovorili su mi da aplikacija treba bit pustena ove godine ali se nezna kad.. inace svidja mi se uredaj.. mislim da ga uzimam definitivno..
Pretpostavljam da si probao onda Windows Phone 8 koji nije updejtan. Uređaji u trgovinama vrlo često nemaju novije verzije OS-a i aplikacija.
Ako si bio oduševljen sa WP8 onda ćeš biti impresioniran sa WP8.1 :D
Neznam koja je verzija bila softvera ali ocarala me brzina, display i jednostavnost. Trenutno imam huawei-a i svaki me dan sve vise i vise zivcira. Spor, ne slusa naredbe bugovit a baterija jedva izdrzi dan.. Mislim da cu se preporodit.
Lumia 625 ti je vrh mobitel za tu lovu. Dobra baterija, solidne fotke i video i neloš ekran a opet dovoljno velik. Ako si simpa korisnik i pređeš na pretplatu a ne trebaš puno minuta niti stalno zoveš (jer uspostave se plate) tarifa M ti za 80 kn/mj. dade lumiu 625 za 98 kn + sd 16 GB što je odlično.
I mjesečno po 20kn za uređaj a u toj tarifi ne dobije ništa.
100 kn mjesečno bi plaćao za ništa.
Ma na BonBonu sam. Ali nasao sam slobodan uredaj u emezeti za 1299kn. Prodaje se izlozbeni primjerak sta je stajao u vitrini. Inace je tamo 1499kn. A na njuskalu se nadje i za 1100 ali su svi u Zg. Ako bi dolazio uskoro u metropolu razmislit cu i o toj opciji.
Evo da se pohvalim malo uletio u Lumiu jucer. Dobio je za 1100kn kupljena u tcomu racun garancija ma sve orginal plus 16gb microSD i zadovoljan sam. Tocno ono sta sam ocekivao. Ali neznam kako se mob gasi. Kad ga ugasim on se gasi i ponove pali.. Kao restart.
Pa pritisni power par sekundi i onda swipaj prema dolje kako i piše na ekranu.
Što veli @akoj dugi pritisak i povučeš sliku prema dolje! Btw. skini ako još nisi "asphalt 7", "Assassins Creed" "Earthworm Jim" i "Lets Golf 2" igre ako nisi jer su ti još 2 dana BESPLATNE i onda se naplačuju. Šteta bi bilo ne iskoristiti tu akciju. I čestitke na kupnji...dobar odabir!
Prokuzio sam. Igre me ne zanimaju tako da mi nije za glavu.. Nasao sam prvu malu zamjerku. Ne svijetle tipke home back i menu. Treba se priviknut na taj dio.. Kamera je fantasticna. Danas je odma imao prilike isprobati.. Supruga me slikala s Gotovinom na trgu. Slika je like a pro a inace njoj uvjek ispadnu mutne slike..
Ajd, priznajem da je BILO glupo.
Često sam imao noćne pozive gdje se frend baš sjetio mene u 3 ujutro dok se budim u 5 :D Pa sam gasio mobitel da me ne zove (jer sam često zaboravljao stavljati na vibru).
Od kad ima WP8.1 sredio sam si Quiet Hours od 23 do 6 tak da nemam više niti tih briga pa nit ne trebam gasiti mob.
Mislim da je u pitanju softversko ograničenje gdje WP8 ne može pokrenuti samo onaj dio koji je potreban za punjenje bez da digne ostatak OS-a. Lumia 925 pak ima prilično zanimljivu stvar - ako je baterija fakat preslaba onda Home tipka pulsira, jedan od indikatora mogućeg korištenja Home gumba kao indikatora u nekoj budućoj nadogradnji.
Kako se pravi screen shoot? Koja kombinacija tipki?
Windows + Lock tipka na Windows Phone 8
Lock tipka + Volume Up na Windows Phone 8.1
Yep, ja sam se zayebo, zaboravio sam kak je već to na WP8 :D
http://www.pohrani.com/t/2P/UR/2SgQi...1406290002.jpg
A nisam znao da su na wp 8.1 to promijenili... malo mi blesavije za izvest to izgleda ili stvar navike.
To su napravili zbog mobitela koji nemaju hardversku Windows tipku nego on screen gumbe.
Jel ima netko info kako najjeftinije otključati Lumiu 625, lockanu na T-mobile?