Sve sam napravio kako je napisano, ali kada pokrećem aplikaciju izbaci mi. Kako da to riješim?
Printable View
Sve sam napravio kako je napisano, ali kada pokrećem aplikaciju izbaci mi. Kako da to riješim?
Znači da nisi napravio , kako je napisano !
Probaj u sys.txt datoteci ispraviti ovako :
[rawdisplay]
driver=engine
;driver=gles
;Automatic mode should work (now also on ICS & JB), but if you want to specify exact values, you can comment next line and uncoment one from next lines.
;If you want to run iGO with automatic resolution detection in fullscreen mode, have a look to "fulscreen" parameter in [android] section...
;screen_xy="auto"
;If you want to run iGO in specific resolution, you can enter exact values istead "auto".
;Have a look to next lines for examples. For more examples have a look to readme.txt
screen_xy="1280_800:1196x720/720x1184"
Pripazi na točku zarez ( ; ) , ako je ispred , onda linija nije aktivna , pogledaj označeno zeleno .
Ako u Tvom sys.txt piše koja linija više (slična ovoj gore - zelenoj) stavi točku zarez ispred ili je briši .
Prije pokretanja iGO aplikacije izbriši sve unutar foldera "Save" (baš sve a , folder ostavi)
S ovim postavkama , nećeš imati full ekran , nedostajat će 5 mm s svake strane , nemam taj mobitel
tako da ne mogu uštimati na full screen
Trebalo bi radit!
Postovanje ,
Neznam kako je ostalima, ali meni link za skidanje aplikacije ne radi .
Izbacuje nesto o Google uslovima koriscenja ?!
Jeli može novi link za Igo
novi link ubacen ;)
Hvala, autoru posta, meni odlično radi na S4...
Upravo instalirao na sgs4 active. Sve radi samo mi bas ne ide cirilica pa me zanima jel se moze ubaciti hrv. i kako doci do filea i gdje ga kopirati...
Pardon!
Sve je u redu... Kada sam ukljucio gps i kada su se aktivirale karte koje sam stavio pokazuje na latinici...
Inace kad sam ga pokrenuo i isao na onu kartu koja je na pocetku bila je karta na cirilici pa sam mislio da ce tako i ostati...
Stari puno ti hvala za besplatnu navigaciju!!!
Pozdrav imam problem kada skinem prvi fajl igo navigaciju i prebacim na telefon htc one ne mogu da ga otvorim telefon ga ne prepoznaje znaci ne mogu uopste da pokrenem instalaciju pomoc?
iGO Primo (Explay Infinity II) 9.6.7.318746 (Jul 31 2013) 1920x1080.7z je "fajl" zapakiran s 7-Zip for Windows , i moraš ga najprije raspakirati na računalu .
Zatim potrebne "fajlove" prebacuješ prema uputstvu za instaliranje na Tvoj HTC uređaj . Najbolje je raspakirati s navedenim 7-Zip_om jer WinZip ili WinRar to ne
odrade korektno .
Kad taj "fajl" korektno raspakiraš , kopiraj cijeli folder iGO na SD(ext) karticu uređaja. Nakon toga kopiraj i jedan od dva ponuđena Explay_Infinity_9.6.7.318746_thin_xxx.apk
Odspojiš uređaj od računala i ručno pokreni *.apk "fajl" . Dalje bi trebalo ići samo po sebi ... Unutra je samo bazna mapa , nedostaju Poi , Building , Dem i još dosta toga .
Nije moj upload , ali vjerujem u stručnost kolege @atilla-np koji je postavio temu ...
sa prvog linka ili google diska uredno ide download i eto bas sada sam opet testirao na drugarovoj 4-ci,odlicno radi i instalacija je protekla bez ikakvih problema...
sa prvog linka (google diska) otpakuj sa RAR-om a sa drugog linka otpakuj sa 7-zip...
Zahvaljujem na poverenju uvazeni walter66,tu smo da ucimo od vas starijih i iskusnijih...zivi bili :)
Imam staru verziju iGO koja je radila ali na S4 ne podržava rezoluciju. Sad sam ovu novu prekopirao preko stare verzije i radi ali kad se pokreće pojavljuje mi se "unsupported voice, please see the log" i kad kliknem "ok" pokrene se normalno i radi ali nemogu maknuti s ruskog...ne kužim kako.
Glas je normalno hrvatski.
Pregazio si staru verziju , pa su se stvari malo pomješale !
Pronađi folder "save" i izbriši ga , možeš s nekim file managerom ili spoji na računalo pa briši iz Windowsa !
Ovako napraviš Soft Reset
Ponovo pokreni iGO i postavi što te pita ...
Prigovarat će samo ovo:
"unsupported voice, please see the log"
Problem je u sys.txt ili data.zip ,ali trebalo bi radit
Ne radi !?
Nisi se pridržavao uputa kod instalacije !
Pogledaj malo datume kad su postavljeni linkovi , a oni ne mogu trajati vječno !
Ovdje na Forumu imaš još Tema i postova za iGO i druge navigacije . Pokušaj sam pronaći što Ti odgovara .
Kad nešto želiš instalirati ili skinuti , onda to napravi od nekog koji je više prisutan na ovom Forumu , a Ti skidaš
od "padobranaca" koji objavi neku Temu ili Post , zatim se izgubi i nema ga više (nestane , kako je i doš'o) .
:D
Nisam na tvom mestu , a nemam S4 na moju žalost . Da ga imam znao bih što napraviti i kako instalirati iGO !
Pogledaj ovdje :
iGO Primo 2.4 Megris for Android
hoce u inbox da mi posaljes instrukcije kako ovo da uradim za s4
Opet problem...
Instalirao i pokrenu...izbacio mi je poruku Missing or incopleteted folder: /data/data/ com.navngo.igo.javaclient/sys.txt:open faild:EACCES (Permission denied)
Imaš li instaliran KitKat , neće radit iGO na SD kartici , pokušaj instalirati aplikaciju na internu memoriju (intSD_0) .
Pokušaj potražiti po Forumu , ima još toga napisano, i postavljenih linkova za Samsung S4
Nemam instaliran Kitkat. Daj molim te što mi drugo preporučaš umijesto iGo jer nemam više živaca?
Pardom imam verziju 4.4.2.
Probaj ovo instalirati možda pomogne
https://play.google.com/store/apps/d...pp.sdfix&hl=rs