dobijes onoga cega ti vise odgovara.... a nemoj mi sad rec da imas bolju racunicu sa bonbonom... da ne bi doslo do zabune i ja sam jos uvijek na bonbonu jer stalno ocekujem da ce nesto promjeniti.... ali predugo traje to cekanje
Printable View
dobijes onoga cega ti vise odgovara.... a nemoj mi sad rec da imas bolju racunicu sa bonbonom... da ne bi doslo do zabune i ja sam jos uvijek na bonbonu jer stalno ocekujem da ce nesto promjeniti.... ali predugo traje to cekanje
nebrini vivaldi je zagrizeni tomato fan....
meni je bonbon sasvim ok jer ima neka rjesenja koja meni pasu.....
prvo to je takt sekunda...skidaju samo koliko potrosim
prebacivanje love...jako zgodna situacija....
1kn za 1000min prema bonbonu.....
i sad.....
zena nadoplati 80kn....dobije jedan paket u pola cijene....
aktivira velike razgovore,automatski joj se aktivira 1000min za bonbon....
prebaci meni 40 kn.....
ja aktiviram male razgovore,mali sms i mali net....sveukupno 30 kn,za 1 kunu aktiviram 1000bonbon minuta....
vecina moje uze obitelji je bonbon i svi klaframo "dzabe".....
sms nitko vise ni ne koristi....
ja telefon koristim umjereno,,,,moja zena malo vise,,,zato i ima velike razgovore ukopcane....
ukupno...ja i zena mjesecni trosak telefona maksimalno 80kn.......
tko mi to ponudi uz ovoliki opseg telefoniranja ja odmah prelazim...ali nema ljudi moji....
jer sve sam tarife isprobao i sve operatere kroz godine od 1997 otkad sam imao prvi mob....i na kraju s bonbon najzadovoljniji....
meni cak nema ni sutanja u slusalici niti mi dolazi sms o propustenom pozivu.....
i da ja ih svima preporucam....
zato i je vecina obitelji presla na bonbon i zato izmedju svi i pricamo besplatno tj za 1 kn(1000min)
a i pozivi prema drugim mrezama su bagatela cim se kupi paket....pa makar i onaj najmanji za 10 kn.......
i jos meni najbitnije....
nema uspostave poziva....jer cesto imam kratke pozive prema drugim mrezama...to bi me ubilo....
Ti si dobro sumirao stvari zbog kojih mnogi koji "prijete" odlaskom iz Bonbona ipak to ne cine ;)
Prirodno je da svi ocekuju jos povoljnije i bolje, mozda tako i bude naposljetku, ali jos uvijek je vecina ekipe zadovoljna. Koliko vidim, kampanja se sad okrenula postpaidi, mozda nakon toga dodje red i na reviziju prepaida, no ja sam siguran da odljeva korisnika nece biti.
bonbon ima svoje prednosti ... pristupačan je i možeš si kombinirat pakete kako ti odgovara ... pogodan za one koji ne koriste sve opcije koje mreža nudi ... znači plaćaš samo ono što koristiš ... ovdje plaćaš 100 kn koristio ili ne koristio ... sve što ulazi u paket ...
+ bonbon ide na pravnu osobu tomato samo za privatne ...
@smoto Kod Zestoke je problem sa obracunskom jedinicom od 1Mb :(
Naslov ove teme bi trebalo promjeniti u "Zašto bonbon ne želi promjeniti svoje pakete" :D
dobro, i koja je svrha ove teme!?
ocito je da 1.7. NE DOLAZE nove tarife.
ajmo' dalje
Tocno.