Pozdrav, napokon ga otvorio, i sad, treba sa iglom izgrebat tako kako je na donjoj slici, ono bijelo je crta napravljena iglom, i nakon toga bi trebalo radit.
Printable View
Pozdrav, napokon ga otvorio, i sad, treba sa iglom izgrebat tako kako je na donjoj slici, ono bijelo je crta napravljena iglom, i nakon toga bi trebalo radit.
Ok napravio sam spojio telefon isčitao mi je brojeve flasha i dr, a pod original imei u zagradi piše locked.= Citat =:
Izvorno postao 3aTmr
Sad treba ic u FREI pod unlocking functions "Direct unlock no map is saved", i pod "new IMEI" upisat stari broj ili neki po želji???, i stavit dolje update flash IMEI i kliknut use original imei, Dal treba ic tako ili nekak drugačije?
Bolje je staviti "DIrect unlock also saves map" jer je dobro imati mapu telefona, za svaki slučaj. Isto tako ako označiš Use orginal IMEI ne treba ništa upisivati, IMEI bi se trebao sam pojaviti.
Ok. Napravio sam tak, sad imam drugi problem, ne pojavljuje mi se svijetlo kad ga hoću upalit, i cuje se nakratko nekakav zvuk na zvučniku. Dal je moguće da spojevi nisu dobro primli, nakon šta sam ga otvorio i napravio TP, probao sam ga opet rastavit i sastaviti, ali uvijek isto.= Citat =:
Izvorno postao Sljaka