-
Ako vise nema upozorenja o vecoj potrosnji baterije mozda su rijesili softverski da ne trosi vise baterije kod orkljucavanja dvostrukim dodirom? :cool:
---------- Post added at 17:15 ---------- Previous post was at 17:06 ----------
Daj i reci zašto si ti prešao sa s4 na lumiu 1020? Zanima me tvoja usporedba androdida sa windowsima. Ja nisam imao samsung nikada niti android niti me privlači. Do sada sam bio na lumji 800 i bio mi je super osim tih nekih nedostataka windowsa 7. Windowsi mi se jako sviđaju i nemam namjere mijenjati ih.
-
Ili su je optimizirali tako da troši manje baterije ili su developeri jednostavno odlučili zamjeniti string u Textboxu iz dosade :D
Uglavnom baterija se i dalje malo više troši nego sa isključenom opcijom.
To su mi sve bili testni ili poslovni uređaji, kroz ruke mi stalno prolazi sve i svašta pa imam priliku malo prčkati po nekim mobitelima prije drugih :)
Bio sam Android user gotovo 4 godine sve do prije 6-7 mjeseci. Volim prčkati po Androidu ali mi je, s oproštenjem, dopi*dilo konstantno rootanje, mjenjanje ROMova, briga za pozadinske aplikacije itd. samo zato da mi se Dialer.apk ne zbrejka dok se trebam javiti na poziv. Sve imam u Microsoftovom ekosustavu i generalno sam zadovoljniji nego sa Google-ovim.