Micro.
Printable View
Micro.
Moj jucer stigao. T-mobile, crni...
i9195 model
ako koga sta zanima sloodno pitajte.
Prije sam s2 koristio i sve je podjednako, jedino sam na kameri primjetio da je dosta bolja.
Ekran mi djeluje manji nego na s2 (4.3" oba)
Nadam se ugodnom koristenju...
EDIT:
Na s4 mini u zapisima i kontaktima nemam one zelene slusalice za direktan poziv nego moram prvo otvoriti kontakt, onda tek pozivati.
To s aplikacijom nekom moguce dodati ili?
Jesi li probao slide left ili slide right? Koliko znam to tako funkcionira na Samsungima.
Ne može se ništa dodati aplikacijom, možeš jedino zamijeniti kompletni dialer.
BTW jesi siguran da je u redu ovako javno objavljivati nečije brojeve telefona?
Slide radi ali na s2 mi je desno od kontakta bila slusalica zelena pa mi to bilo jednostavnije.
Maknuo sliku, stavio samo da se vidi na sta mislim, nije provokativan sadrzaj! :D
ja se još dvoumim oko njega ili idola..
baterija drži? hvatanje wifi signala dobro?
Wifi odlican, baterija mi sad na 58%, jutros skinuo s punjaca. Iphone 4 i s2 koje sam prije koristio bi sad vec bili oko 30% s ovoliko koristenja, osobna personalizacija, instaliranje svih mojih aplikacija i sve to sto ide prvi dan.
Meni jedino smeta slabija vibracija. Neznam zasto, ali vibra je stvarno slabija i od i4 i od s2.
Glasnoca zvona i kvaliteta zvuka pri razgovoru su ok, standardno.
ma potražit ću jedan kak zgleda-bijeli mi nekak lijepši--dugo nisam android imao
znaći baterija ide 2 dana uz prosječno korištenje.. (na i4 mi izdrži bez beda)
Meni bolja nego na novom i4 kad je bila. Dva nova sam kupio 16 i 32 i s2 i svi su mi max jedan dan. Ujutro skinem s punjaca i do navecer ako 2-3% ostane.
Nadam se da cu s ovim imati dan ali bez misljenja hoce li ili nece izdrzati... :)
Moj je black i na njemu nista crno nije nego je tamno,tamno plavo-siva neka i to odlicna boja. S2 sam imo bijeli pa malo i za promjenu valja prosarat s bojama :)
Baterija dva dana korištenja neće izdržati. Barem meni nije.
a ima one air gesture?
poput prelaska rukom iznad zaključanog ekrana i ekran reagira i nakratko se upali da možeš vidjeti propuštene pozive,poruke i sl.
Ili nema ili nisam nasao opciju.
Kakva je kvaliteta zvuka na slusalicama(slusanje mp3-a)??..to mi je jedna od bitnih stavki
Imam jos uvijek Galaxy S s Voodoo sound aplikacijom,zvuk je vrhunski..ne mijenjam mob,dok ne nadjem adekvatnu zamjenu..
Mene zadovoljava, kvalitetnije od s2. Ali mozda sam 2 pjesme presluso, nije mi to bitna stavka, tako da najbolje da to sam probas. Svida mi se zvuk za vrijeme razgovora, ovo mi je prvi mob da mi je zvuk smanjen, nije na max a stvarno se fino cuje.
Smeta mi jedino ta vibracija slabija i sto teze pronalazi mrezu za internet. ???
Wifi odlican svugdje, ali u podrucju gdje ga nema je problem. (Barem na mom) 3g i H+ ima gdje imaju i svi ostali, malo cak i jaci signal (iphone 5, 3gs, s2 u mom slucaju usporedba), ali u problematicnom podrucju gdje nema signala svi navedeni uhvate edge i mogu procitati mail recimo dok mini tek kada signal bude stvarno dobar vec skoro na 3g prijelazu onda uhvati E i pocne ucitavati. Inace nema bas nikakvog signala (podatkovnog) i pise da nepostoji internetska mreza/konekcija, nesto. S2 pokraj njega ima sporu jako sporu vezu ali mail moze procitati i nikad neostane full bez signala, barem E je uvijek prikazan.
Signal za pozive stalno ok, u njemu nema nikada problema i razgovori teku odlicno.
4g jos nisam nigdje primjetio ali na jednom mjestu ga iphone 5 uhvati pa cu otici probati...
Pozdrav svima. Imam veliki problem i tražim nekoga tko ima Samsung Galaxy s4 mini LTE. Mobitel mi odlično radi na 2g i na 4g i na WIFI, no kad ga koristim na 3g(a to najviše i radim) baterija mi se jako brzo potroši. Puno brže nego na 4g recimo. Primijetio sam da SAMO na 3g imam "vrijeme bez signala" i siguran sam da je to uzrok jakog trošenja baterije. Znači kad idem u POSTAVKE--BATERIJA--ČEKANJE, pojavi se to "vrijeme bez signala koje doseže između 40% i 70%. Ima li još netko to vrijeme bez signala iznad 0%? Imam nekoliko Samsung smartphone-a novije generacije u obitelji i svima piše 0% vrijeme bez signala. Sad me zanima da li samo ja na S4 mini imam ovo vrijeme bez signala ili SVI imaju. Da napomenem, živim u dijelu grada gdje je 3g signal odličan! Mobitel je 2 puta već bio na popravku i opet će morati pa mi puno znači da vidim kako je drugima. Puno hvala na odgovoru! https://www.dropbox.com/s/rhwukyxixf3th0k/Untitled.png
Sumnjam da tu ima pomoći. Zvuči kao da si jednostavno u području loše pokrivenosti 3G signalom.
Samsung galaxy s3, samsung galaxy note 3 i svi ostali imaju 0%. Signal je uvijek pun. Tako da je kvar. TU sam dosao da vidim kako je drugima. Jer ako drugi nemaju taj problem onda je kvar u mobitelu. Ako drugi imaju taj problem onda je bug u androidu. Hvala ti na odgovoru!
Iskustva drugih članova ti ne moraju nužno biti od ikakve pomoći niti možeš tako sa sigurnošću utvrditi je li problem u uređaju ili u softveru (možda nije nijedno) jer kvaliteta (ili čak samo postojanje) signala uvelike ovisi o konkretnoj lokaciji gdje se nalaziš i gdje koristiš uređaj.
Da, razumijem to.. Mobitel se koristi skroz u kući koja je u centru grada blizu odašiljača.. Signal je uvijek 4 crtice(MAX) kao i na svim drugim mobitelima u obitelji. Svi volimo samsung i imamo samo njihove nove smartphone-ove, no ovaj jedini gubi signal. Preko noci gubi 30% baterije.. a ni ne koristim ga. Problem je tu već 2 mjeseca i mobitel je testiran u Požegi i Osijeku. I kod mene i kod prijatelja i svugdje je bio isti problem. Ne živim na selu ili tako nesto slično. Pokušavam naći BILO KOGA tko ima taj smartphone da vidim kakvo je stanje kod drugih. Do sad nisam nasao niti jednu osobu koja ima taj mobitel. Zato, molim bilo koga da pogleda kako je kod njega jer mozda je nesto sto ce biti popravljeno novim firmwareom i svima je tako ili je stvarno gadni kvar mog mobitela. Hvala
http://img.tapatalk.com/d/13/11/06/abe9abuv.jpg
S4 mini LTE T-mobile
Cekanje ima ali minimalno
Ajd molim te klikni na čekanje i kopiraj što se nalazi unutra kad kliknes jer jedino tamo pise "vrijeme bez signala"! I,da, to se pojavi samo na 3g mrezi, nadam se da nisi skroz koristio na wlanu jer se onda nece moci vidjeti! Hvala puno!
Ovako je kod mene https://dl.dropboxusercontent.com/u/...2/Untitled.png
Našao sam jednu curu koja ima s4 mini. Isto ima vrijeme bez signala preko 40% na 3g mrezi. Izgleda da je greska na cijeloj seriji S4 mini.
Sad sam ugaso wifi pa cu vidjet o stavim fotku onda.
Tvoju nemogu vidjeti??
Ovo sto sam stavio je 50%na wifi, a 50 na 3g/4g...
http://img.tapatalk.com/d/13/11/07/uzury5yg.jpg
---------- Post added at 14:04 ---------- Previous post was at 10:42 ----------
Da, i meni sad vec na 27%...
Bas cu vidjet na s2 kad dodem doma koliko je...
http://img.tapatalk.com/d/13/11/07/zyrytu8y.jpg
Hvala ti puno prijatelju! Oprosti sto moju ne mozes vidjeti.. probat cu je tu postaviti. Sve u svemu, ja imam 70% bez signala. I nazalost taj dio bez signala uzrokuje brze trosenje baterije. Zato treba sto vise WIFI koristiti a izvan kuce koristim 2g. Nadam se da ce novi firmware ovih dana popraviti taj problem. https://dl.dropboxusercontent.com/u/...2/Untitled.png
https://dl.dropboxusercontent.com/u/...2/Untitled.png
Ja sam provjerio na nekoliko galaxy uređaja i svi imaju 0% ili uopće ne piše,, što je jednako 0%. Jedino s4 mini ima problem :( Na 2g je 0% skroz i mislim da je na 4g isto u redu. No ja nemam 4g u Pozegi.
Na 2g baterija traje 2x duze.. Isprobano.. Sva sreca tu je wifi kod kuce i onda ne moramo biti na 3g jer zbog tog glupog signala ode na 3g-u preko noci i do 30% nekad.. A nekad 5-6%. Ovisi..
Na s2 mi je 2%, ali je do 15h bio na wi-fi.
Na s4 mini mi je trenutno 25%, skoro cjeli dan iskljucen wi-fi.
Koliko ti bat.drzi? Meni preko tjedna dan, ali subotu i nedjelju bez beda s jednim punjenjem, jos i ostane posto preko vikenda uopce ne koristim mob.za net., samo za pozive...
Na wifi i 2g mi traje oko 50 sati uz 5 sati koristenja ekrana. Na 3g mi traje oko 22 sata uz 3 i pol sata koristenja ekrana.
Pozdrav,
I ja sam neki dan kupio s4 mini i na 3g signalu mi jede bateriju i preko noći sam ga ostavio u mirovanju i piše da je 91% bez signala, preko noći pojeo je 30% baterije..a na tom istom mjestu je bio Glaxy Advance i nikada nije bilo problema sa signalom ili baterijom..sad mi radi na 2g signalu cijeli dan (whatsapp,facebook opera) ekran 1,15h (auto), 15min poziva i potrošio je 29% baterije.
Ide sutra na servis nek mjenjaju nek rade sta god hoce s njim...