Ok, još jednom zahvaljujem na trudu, ali i na razumijevanju.
Printable View
Ok, još jednom zahvaljujem na trudu, ali i na razumijevanju.
Evo mene Walter ponovno, obzirom da sam preferirao uvijek igo8 pokušao sam ponovno staviti ali ovaj put tvoju light verziju Igo8 kao možebitni razlog zašto uvijek poslije gašenja iste se prvo mora napraviti restart da bi ponovno ušao u nju. Uglavnom niti light verzija ne radi kako treba uvijek joj je potreban restart prije paljenja.
I dali je moguće izbrisati ovaj početni prozor koji je ostao od Igo 2006. Prepostavljam da ne, obzirom da nije smješten na sd kartici već u flashu. Malo sam pročavao tvoje instrukcije tj. od šljake, ali nisam našao sličan problem.
Moguće je svašta mijenjati, ali bez detaljnog poznavanja uređaja nije baš preporučljivo mijenjati stvari u flashu. Prvo pitanje koje se postavlja je li uređaj otključan ili ne? Ako nije, a za pretpostavit je da nije, onda se nameće pitanje na koji način ga je moguće otključati i postoji li uopće pouzdan način da se to napravi.
Najvjerojatnije radiš neku grešku , zato sve skupa ne radi kako treba . Mogu promjeniti štogod hoćeš , ali ne na ovaj način .
Uređaj mi nije poznat i nisam ga nikad ni vidio . Da ga imam kod sebe radio bi on kako ja hoću , Ti si malo škrt na podacima i
o tome što u stvari radiš , kako postavljaš programe za Navigaciju . Najlakše je kazati "sve sam napravio i opet mi ne radi !"
Sličnih problema imaju i drugi korisnici , pitanja su uglavnom slična . Rješili smo i ja i Sljaka puno sličnih problema na
zadovoljstvo korisnika ovog Foruma . Jedino je rješenje da pošalješ uređaj , a ja Ti gratis sve sredim .
Hvala dečki, vjerojatno je ako ne sigurno problem u meni, međutim ovaj genius deluxe radi ok.