onda definitivno trebaš ponovo napisati zahtjev i sam ga odnjeti u hakom ili poslati poštom.
inače, tko je najčešće krivac za kašnjenje prijenosa broja ?
onda definitivno trebaš ponovo napisati zahtjev i sam ga odnjeti u hakom ili poslati poštom.
inače, tko je najčešće krivac za kašnjenje prijenosa broja ?
bez brige, upućen sam u procedure.
prošao sam prvostupanjski i drugostupanjski postupak, u kojima su me naravno od*ebali a ja sam lijepo prikupio svu dokumentaciju i poslao u HAKOM.
moram pohvaliti djelatnike HAKOM-a, koji su me u nekoliko navrata telefonski kontaktirali u vezi nekih detalja u ovom slučaju.
kako sada stvari stoje šanse su za mene velike da postupak bude riješen u moju korist, jer HT osim što je krivotvorio moj zahtjev napravio je i niz drugih prekršaja iz domene ZEK-a i Pravilnika o prenosivosti broja.
Ajde javi kako je proslo...
upravni postupak od strane HAKOM-a je trenutno u tijeku, a koliko sam za sada upoznat čeka se još jedino očitovanje od strane HT-a.
Iznenadan obrat. Nakon što je HAKOM pritisnuo HT zbog besramnih i sasvim očitih kršenja zakona, odjednom HT mene danas zove. (Makar su u onom, ja bih rekao sramotnom odgovoru drugostupanjske komisije napisali da je njihova odluka konačna - haha moš mislit). Skrušeno mi vele bez nekih posebnih komentara, da im pošaljem podatke za uplatu da mi se isplati četveroznamenkasta odšteta :D
Bio sam malo sumnjičav pa sam prije dostavljanja mojih podataka nazvao inspektora koji mi je potvrdio priču. Složili smo se da je HT jedna šlampava firma u kojoj griješe a nitko ne želi priznati. I naravno da gube gotovo sve sporove protiv hakoma na upravnom sudu. Pitam inspektora kako je odjednom došlo do ovakvog obrata. Rekao mi je da ih je osobno podsjetio i da su oni zatim pristali obeštetiti me. Na njegovo pitanje odgovornoj osobi HT-a, da zašto meni odšteta nije bila isplaćena odmah- nije bilo nikakvog odgovora već samo slijeganje ramenima.
Eto tako, podatke sam im poslao, pare čekam.
Jedan drugi spor je također u tijeku, HT se naravno pravi tulav i piše mi retardirane odgovore od kojih bi se i neandertalci posramili. Baš me i u tom slučaju zanima HAKOM-ov pravorijek.
stigli novci danas :D
= Citat =:
UPLATA:
20.05.2014.
HT D.D., PENALI ZBOG KAŠ.PRIJEN.BROJA
1.150,00 HRK
Fina svotica sjela :D
nisam ja još gotov s njima. a gdje su ZAKONSKE ZATEZNE KAMATE molim lijepo?
mi kad zakasnimo dan-dva, odmah stiže par lipa zateznih kamata na idućem računu.
e pa HT s ovim novcima kasni više od 3 mjeseca, tako da i ja hoću zatezne kamate. pa nek su one oko 40ak kuna ali tražit ću ih.
NEDAM!
Ukoliko prije tri mjeseca nije bila donesena odluka sa datumom do kojeg HT mora platit na osnovu cega ces trazit zatezne kamate?
rok se računa od dana kada je prijenos trebao biti obavljen, neovisno o tome kad je odluka donešena.
?
Ja pricam o roku do kada ti je HT trebao platiti. Na osnovu cega bi ti sada zatezne kamate
Ako je prijenos trebao biti obavljen 17.2., onda su oni tog datuma postali obveznici plaćanja spomenute naknade (opet ponavljam, neovisno o datumu donešenja odluke po kojoj mi ta naknada pripada).
Pošto su oni sa iznosom od 1150 kuna kasnili tri mjeseca, tu postoji osnova za isplatu zatezne kamate za navedeni iznos.
Da, postali su obvezni placati za svaki sat 10kn sto su u konacnici i ispostovali. No to i dalje nije razlog za zatezne kamate.
Platili su ti kad je spor bio gotov.
Uglavnom, neces vidjet "z" od navodnih zateznih kamata.
Dali znaš značenje pojma "zatezne kamate"?
Izgleda da ne znaš, a nije ni bitno. Iz više kredibilnih izvora mi je potvrđeno kako mi kamata pripada.
Svakako javi ishod ;)
stvar je ovakva kod mene išao sam prebacit broj iz simpe u tomato i kasnilo je jedan puni dan, po ovome dužni su mi 240kn... e sad gdje da ja uputim žalbu tu prvostupanjsku i drugostupanjsku da bude sve po propisima... njima na mail službi za korisnike ili?
dakle, ukoliko nije prošlo više od 30 dana od trenutka kada je prijenos obavljen, možeš (i preko maila) se žalit tomatu.
ukoliko je njihova greška oni će platiti, a ukoliko ne onda prosljeđuju slučaj HT-u.
sve možeš obavljati preko maila, i prvi stupanj i drugi stupanj i HAKOM.
vjerujem da neće biti problema zbog 240 kn.
evo tipkam mail tomatu, pa ćemo vidit.... iako sam nekako prilično siguran da će me otkantat... al neka, onda ide dopis hakomu u tom slučaju...
samo polako, tiha voda brijegove valja!
a i najjači popuštaju, kao i u mom slučaju HT poslije tri mjeseca nakon što ih je HAKOM nag****.
Imam pitanje pa ako ima netko iskustva s tim molila bi odgovor :)
Prelazila sam iz vipa u tcom,na onom papiru o prijelazu pisalo je da će dan prijenosa biti 4.6.,no nisu me ukopčali.
Bila jučer u tcentru,žena ništa ne zna...sada preko službe za korisnike konačno došla do info da je prijenos prebačen za 13.6. i da će poslat sms o tome.
Ženska u tcentru jučer mi rekla da nemam pravo na tu naknadu od 10kn po satu zbog kašnjenja prijenosa jer to vrijedi samo ako te tvoj stari operater iskopčao (u ovom slučaju vip),a novi (u ovom slučaju tcom) nije ukopčao te da to ne vrijedi za mene jer mi br i dalje radi na vipu.
Jel to istina? Jer s druge strane drugi djelatnik njihov mi rekao da mogu tražiti tih 10kn po satu?
Ako mogu zašto ne bi tražila kaj ne? jer to bi bilo 8 dana kašnjenja 8x240=1920 :D
Pa eto ako netko zna koji info je točan imam pravo na tu naknadu zbog kašnjenja ili ne?
unaprijed hvala na odgovoru.
Trebas saznati prvo razlog odgode prijenosa. Operater ima pravo odgoditi prijenos broja.
Pitanje za one koji su uspjeli dobiti naknadu:
Nakon koliko vremenski im je odobrena naknada?
Long story short - 02.06. podnio sam zahtjev za naknadu jer su kasnili 3 dana…nakon prvog upita dobio sam mail:
Poštovani gospodine admiral,
kako smo Vas prethodno obavijestili Vaš zahtjev je proslijeđen u nadležni odjel te ćete nakon izvršenog povrata biti obaviješteni.
Molimo Vas za strpljenje.
Srdačan pozdrav,
Vaš Tele2
…nakon mog sljedećeg upita prošli tjedan poslali su ovo:
Poštovani gospodine admiral,
sukladno prethodnom odgovoru Vaš zahtjev je u obradi te ćete nakon izvršenog povrata biti obaviješteni.
Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju.
Srdačan pozdrav,
Vaš Tele2
Ima li tu neki rok? Pretpostavljam da ima.
Koliko ste vi čekali na odobrenje?
Hvala svima na odgovorima.
EDIT: prije tog prvog maila kojeg sam kopirao su me tražili presliku osobne i broj tekućeg, tako da je taj dio riješen…ali konkretnog odgovora još nema.
rok za odgovor je 30 dana
…dobio sam opet odgovor tipa: molimo vas za strpljenje…
Nakon koliko si ti dobio novce/obavijest?