Uredjaja nema kod nas jos, tako da ako je nabavljen izvana moguce je. Isto kao sto je cijena puno visa za svaki novi model kojeg nema kod nas a dostupan je negdje u europi.
Printable View
A vidjet cemo cijenu na njuskalu :(
Ekipa iz ifixita je rastavila One i zakljucak je da je tesko popravljiv. Ukoliko pukne ekran, sto je cesta pojava na smartphoneima, rjesenje je novi uredjaj. HTC je koristio previse plastike i rastavljanje se svodi na trganje...Detaljno na linku ispod.
http://www.ifixit.com/Teardown/HTC+One+Teardown/13494/1
A cuj, ako ti pukne ekran, to jamstvo ne pokriva i prema ovome jedino ti je rjesenje novi uredjaj...
Ocito nisu ostavili puno prostora popravcima, cak su i bateriju zaljepili, mozda je uredjaj perfektno dizajniran pa se ni nece kvariti ;)
Pa kod hoxa je isto baterija zaljepljena pa se moze mijenjati :confused:
Pregledaj link koji sam postavio, ogromna je razlika u postupku rastavljanja HOX-a i HO-a ;)
Imao sam ga u ruci danas. Uredjaj iz vipa u skorasnjoj najavi. Neznam odakle im ali je sam izgreban na gornjem dijelu, beats oznaka izlizana. Sam uredjaj me nije odusevio. Manji mi je nego hox nekako. Skrolanje je sad gore dolje i to mi se isto nesvidja. Ajd kamera ovako izgleda solidno. Mislim da ce mi samsung s4 biti bolji izbor no jos treba pricekati
Uređaj je veći nego HOX, dulji nešto sitni, no uži malo.
A ovo skrolanje će se tako i onako sa custom romovima moć prilagođavat.
A primjerak koji si imao je testni koji je prošao već kroz hrpe ruku a i svakakve uvjete.
Po čemu te nije oduševio? Gdje je zakazao tako?
Razocaran si jer je manji?? O gospode:)
Ja cekam njuskalo..uzimam. .dosta mi samsunga na neko vrijeme:)
Ja planiram u utorak skočiti do VIP-a (Gajeva) pa ako je još izložen da ga malo isprobam i steknem nekakav dojam...Nisam na facebooku, ali navodno HTC Hrvatska često tamo stavi obavijest kada je najnoviji telefon negdje izložen (tipa: Arena, Avenue mall...) pa ako bude kakvih obavijesti, molio bi da netko tu stavi.. :)
Poruka od četvrtka: Od danas se i u Vipnetu možete predbilježiti za HTC One. telefon možete vidjeti i isprobatiti u Vip centrima - u Zagrebu u Gajevoj ulici, u Splitu u City Centru, na riječkom Korzu i u Osijeku u Svilajskoj ulici.
Bio ga jučer pogledati u Vipu u Gajevoj... Solidan mob, na prvu izrazito dobar ekran (Xperia Z mu nije ni do koljena), brz. Sučelje me na privlači baš, kao ni dizajn (iako bolje izgleda nego Galaxy S3). Također me malo smeta što su otišli previše u visinu, po meni bi mobitel trebao biti kompaktniji s obzirom na veičinu ekrana.
Zna li itko kada dolazi kod naših operatera?
Krajem mjeseca, početak svibnja.
Uređaj je izložen u City centru (zapad) na HTC-ovom štandu..Vrlo kratko sam se poigrao s njime tako da ne mogu previše pametovati :), ali ovako na prvu: izuzetno kvalitetno napravljen, ekran je fenomenalan i možda je jedina šteta to što nije još malo veći-možda više prema rubu...naravno, ovo je do osobnog ukusa-mišljenja...
A jesu li rješili onu manu na ovom modelu da se uvlači prašina pod ekran? Jel ekran zaljepljen za staklo ili ne?
To je bilo karakteriatično samo za poneki stariji model(tipa Sensation).
Da, čak ne niti za sve te modele, već eventualno za pojedine modele... (moj sensation, star godinu i pol, i još nema nikakve prašine)
@yager: ti si imao One, pa te pitam ako se sjećaš: da li se u BlinkFeed-u može namjestiti da prikazuje samo neku društvenu mrežu + kalendar (i vrijeme) ? (znači da radi poput Friends Stream na Sensation/OneX)
Ja sam imao 2 Desirea i jedan HD i svi su dobili prašinu u roku dva dana i imali mrtve pixele šta me je užasno nerviralo i zbog toga sad imam samo Galaxy-e ali mislim se dal da uzmem i ovaj HTC One ali me strah prašine i mrtvih pixela....valjda su to riješili ljepljenjem ekrana za touch da ne uđe prašina...
Jel zna netko kada bi se trebao pojaviti u prodaji?
HTC Hrvatska na fejsu kaže 8.svibnja (pitanje je jel to znači i kod svih operatera).
Jel ima negdje da je uređaj izložen da se može pogledati? Na slikama mi je crni ljepši ali želio bi i crnog i srebrnog vidjeti uživo prije nego ga naručim...