Ajde negdje stavi taj "data.zip" da i ostali imamo koristi od ovoga što si napravio.
Printable View
Ima li netko složeno za rez 240x320 ?
hvala u pitanju je mio p350
Ne mogu instalirati na Samsung NOTE II
Da si dao malo više informacija možda bi ti netko i mogao pomoći.
Data.zip, evo adresa stranice http://www.filefactory.com/file/3yc9...cl_480x234_zip
Thanks to Karnadi
Molim za pomoć.
Imam Medion P4425 sa 128 MB RAM-a i uredno vrti Primo 2.0 sa SD kartice. Međutim kad stavim Primo 2.4 i pri pokušaju pokretanja jednostavno neće, uređaj se restarta. Pokušao sve datoteke staviti u root direktorij SD kartice, bezuspješno, pa u mapu 'Primo' na karticu, bezuspješno, pa gledao postavke u sys.txt ali ne vidim šta bih tu mijenjao, osim rezolucije koja je bila na 800x480 (a u mene je 480x272).
Ima li netko savjet?
@romi123 !
Sam si odgovorio na pitanje , ne odgovara Ti rezolucija ! Ostani na verziji 2.0 , razlike nema nikakve ! Probaj promjeniti samo izvršni igo.exe
Na prvom postu imaš za Tvoju rezoluciju ! Mislim da bi trebalo raditi na Medion P4425
http://cafe.mobil.hr/threads/77837-i...=1#post1042919
Količina: 190 Mb
Kompatibilno: WinCE5 (6)
Podešeno za rezoluciju 480x272 .
Instalirana bazna i Mapa HR + Poi + Building
Dimka Skin
Instalacija: Kopirati na Flash Disk ili SD karticu , podesiti Sys.txt prema uređaju ...
Testirano: GPS Mio Moov S555 , Prestigio GPS Roadscout 4150 , Siemens VDO PN6000 (Truck Mode)
*** Prije pokretanja iGO Primo , pronađi Folder "Save" i sve unutar njega izbriši (Folder neka ostane prazan)
Mogu li ovo staviti na GoClever Tab T76 gps tv?
Ne, uređaj kojeg imaš baziran je na Androidu. Navigacije za njega potraži ovdje.
Potreban mi je samo apk.file! Sve ostalo imam na sd kartici! Hvala!
320 x 480
walter 66
koji igo je za navigaciju NavGear StreetMate RSX_50_3D
Danas sam htio isprobati izbjegavanje određene dionice. Prvo sam se namučio dok sam našao tu opciju, a kad sam našao, vidim da ne radi kako treba. Čim stisnem što treba izbjeći, aplikacija se sruši. Ima li kakvo rješenje za ovo?
Na kojoj verziji ruši , iz ove Teme ili neka druga aplikacija !??
Postoji mogućnost da je opcija prezahtjevna , možda uređaj
nema dovoljno radne memorije (Ram) ...
Da, ova verzija. Možeš li ponovno staviti dodatak za 800x480 rezoluciju? Onaj link je obrisan.
Ne znam što je, ne vjerujem baš da opcija izbjegavanja rute od 5 km uzima više RAM-a od izračunavanja rute od 1500 km. Radi se o kineskom 2DIN autoradiju sa 128 MB RAM-a.
Mislim da je to kod Sygica i Garmina puno bolje riješeno, a u nekom od ta dva je opcija permanentna, tj. trajno pamti da neku dionicu želim obići.
Što se tiče 2DIN Radija , trebao bi radit , WinCE6 to s 128MB rama vrti bez problema ...
Onaj link koji je "Google disk" obrisao (dodatak) nemam , imao sam havariju HDD_a .
Imam još tih verzija , ali sam se od svega toga izgubio , neznam više dal' sam na
WinCE ili Androidu , a od silnih uređaja , rezolucija i postavki sve mi se izmješalo ...
:confused:
ako je nekome poznato da li se može instalirati igo na ovaj telefon http://www.inewmobile.com/inew-v3-oc...-wifi-gps.html
koliko sam mogao vidjeti da ima dual sim card,pa bi pitanje se više odnosilo na :igo i telefoni sa dual sim card.....da ili ne.
sory,znam da sam malo pogriješio temu........pozzzz
Može se instalirati iGO za Android bez problema , samo treba pogoditi pravu rezoluciju uređaja .
Jedino je problem ako pokušaš instalirati Navigon na DS telefon ...