lega nejebe ni sa PSTom ni sa TTCom...jednostavno nemoš u Detalje...kao što Inovator reče...vezan je za neke melodije kojih nema... Odoh ja na stari...od V620
Printable View
lega nejebe ni sa PSTom ni sa TTCom...jednostavno nemoš u Detalje...kao što Inovator reče...vezan je za neke melodije kojih nema... Odoh ja na stari...od V620
kako meni radi? stavio sam svaki profil sa TTC kao silent, snimio nazad, restart i radi
God damn it...nisam ga restartirao...
Očito razmišljam kur***, a ne glavom :)
TNX
a što se tiče velikih slova u SMSu, meni toga nema...probaj editirati 0032 il ćeš da ti ja pošaljem svoj pa probaj??
ma reci samo sto, jer u biti skinuo sam original sa novog flexa i editirao postojeci...mozda sam nesto krivo kliknuo :)
u biti, nikada nisam niti vidio opciju oko velikih i malih slova.
Blue..haha, pa ti si iz OS :) Tek sad primjetih
vid i ti si :) :) :)
probaj uključiti onaj Message Character Counts i Change Message Names....kontam da bi to jedino moglo biti to...jer meni je uključeno i prvo slovo je uvijek veliko, a ostala mala.... (Abc)
ajd si pogledaj za te zvukove kamere mislim da ih opce nemas na mobu i da ti zato zablokira..tak je meni an v525..zbrisao sam zvukove i jedna priajetljica je prckala po mobu i stavila zvuk kamere...kad sam probao slikat nista nece iz kamere kamera stalno radi ..bateriju van i gotovo..= Citat =:
Izvorno postao OBA
da nema uopće tih zvukova na mobu....NEMA ni jednog jedinog zvuka kada staviš taj flex(mislim zvučnik radi ali nema melodija...ringtonova)...!!!!
Evo jedna mala zamjerka...kada završi prijenos sa kompa preko BTa postane užasno spor, i u izbornicima i u...ma svagdje... restartiram ga i opet sve za 5 šljaka...
Kako sam ljut, ljut... Srušio mi se Motorola PST (usred flexanja) i ne radi. A aplikacija za instalaciju također ne radi. Prilikom instalacije dođe do pola i jednostavno izbaci na desktop. Sada imam neki polu V620, polu razr flex. I tako će biti do ponedjeljka jer ne da mi se od kućčekati sat vremena d skinem novi PST (koji će nadam se raditi). S obzirom da je stao usred flexa, uključio sam mob i nije imao zvukova nikakvih niti sam čuo onoga tko govori na slušalicu. (ubacio sam gain table bin i sve ostalo od V620 pa sam to nekako rješio) ali u verziji flexa mi idalje piše ona koja dolazi s 58. r.
Jedva čekam ponedjeljak da si skinem PST I opalim još i taj flex... :))
Vidim da nije bila losa ideja stavit link od flexa,nadam se da ste zadovoljni.Ono za zvukove sam mislio da ih uopce nema,ne samo ringtonova vec svih.Neznam zasto ali kad se skine flex sa origigi v3 one ostaju u njemu,nekuzim zasto al je tako lik objasnio u cemu je poanta toga sta ih nema.Pisite i dalje kakvi su napretci. :thumbup:
Samo da napomenem - nagnjavio sam se ko pseto sa kamerom i blokiranjem. Dok nisam shvatio da nema zvukića. Inače mi PST javi 10 grešaka, no stvar hoda.
Ipak, pošto odlazim na dulje, vratio sam se na 58R monsterpack, da ne bi bilo nekaj pa da sam 2 tjedna bez moba ;)
I još dodatak - stavio sam na svoju stranicu taj V3 flex, pa ako ostali linkovi pokrepaju....
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
očito to nije savršen flex, ima mana podosta, možda pričekat noviju verziju...
no, u svakom slučaju podržavam golu verziju, bez multimedije.
Kad je SMS duzi, dakle 2 ili 3 stranice, odaberem kome saljem i prije samog slanja, pita me: Posl. poruku odmah? (2 stranica) DA....NE
ono sa slovima nista nisam rjestio (ABC, Abc...)
a cuj da se taj doticni potrudi malo ok brisanja tj. ogoljivanja sw i nacina brisanja melodija slika videa...sve ce bit ok...taj ih je zbrisao a paznju nije obratio na profile...a sto se tice ovih problema BD sa kamerom i blokiranjem..nista strasno...sta ce mi uopce zvuk na kameri..= Citat =:
Izvorno postao Inovator
to je sve OK, činjenica jest da je autor tog flexa, sirovo oglolio flex, bez ikakvih kasnijih preinaka, da bi ga usavršio.= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
lako za blokiranje, ubaci zvuk i bok, jer su ionako manje više isti.
ipak, po meni, sačekat neku noviju, stabilniju clean install verziju
flexao sam ga vec 3x i nikako da se ovoga rijesim. I dalje mi je ABC...a drugima je ok... :-/= Citat =:
Izvorno postao tomios
daj mi svoj e-mail...poslati ću ti 0032 pa probaj...isplati se...
ma sad sam nakon xxx puta flexanja stavio onaj full flash sa 58R + SE7400AXXXX1C9_1FF :-)
i nesto mi je generalno sje***o. Od stavljanja V3 flexa, i sad se vratih na ono gore, svaki sms koji posaljem, javi mi "ne mogu poslati, stavljam u odlazno za kasniji pokusaj"... Sto se to desava?
Ljudi to je flex a ne flash,kako vidim da neki ljudi pisu!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: Nije da nesto lose mislim ali ce netko ko nezna krivo shvatit pa bi molio da neki paze sta pisu! :thumbup:
A šta je sa funlight.pat i blinkanje vanjskog displeja? Jel radi na V3 isto kao i na v620?
radi sve normalno= Citat =:
Izvorno postao Cele303
Stavio sam V3 i sve radi perfektno... Nisam imao problema sa detaljima, nego, jeste primjetili da u mobitelu piše drugačija verzija flexa od one koje se flexa? Piše da stavljamo SE7495AXXH1082, a u mobu piše SE8605AXXU504D
da, ali baš sam to napisao na prvoj stranici...ali u dva različita posta :)
Ej ljudi kada primate poruke jel vam piše Ime pošiljatelja???
ja sam morao zapisati broj +385910123456 i spremiti ga kao (VIP) da kada bi primio SMS vidio VIP....(prije sam imao samo 0910123456 i nije isto mi je dolazilo kao VIP) jel netko zna WTF se događa...????
Meni je sve ok što se tiče imena iz imenika a imam sve na SIM kartici (General kategorija), možda sa imenikom telefona radi probleme?
nista...tako ti je i sa V620 flexom..ista stvar bila. Morat ces sve 031,098,091 staviti kao +38531.......= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
BTW, hvala za seem 0032, R A D I :-)