Ma ja sad ako u švabiji naletim na taj HTC za 150-160 eura bez razmišljanja uzimam...
Printable View
Ma ja sad ako u švabiji naletim na taj HTC za 150-160 eura bez razmišljanja uzimam...
N9, koliko god fantastičan uređaj i sa izvrsnim OS-om, ipak postaje sve više pregažen od strane ostalih OSeva (pa čak i hejterima drag WP8 ga polako šiša).
8X je izvrstan uređaj, dobit će GDR3 nadogradnju i 100% će biti nadograđen na Windows Phone 8.1 tako da što se tiče softverske podrške - nemaš brige.
Aplikacija svakim danom ima sve više i više, community raste jako brzo, obećaje se ispravljanje velikog broja nedostataka i bugova tako da nemaš frke oko kupnje :)
Hvala na odgovoru. Pomogao si u odluci. :)
Jel HTC ima FM radio, ne ovaj preko neta? U specifikacijama gsmarena stoji da ima al po netu čitam da ekipa kaže da nema.
I jel neko uzimao t-mobile verziju u Nas i jel ima "internet sharing" opcija? Samsung omnia 7 su t-mobileovci bili izbacili to a drugi su imali.
Kolko ja vidim trebao bi imati.
Što, fm radio ili internet sharing? A oboje bi trebalo (mada testovi vele da nema FM) al velim t-mobile verzija mi bila windows phone 7.8 bez internet sharinga NAMJERNO tako da se podatkovni promet preko njihovih usb-a itd na godišnjem koristi negdje... To sam prešao preko toga jer bila akcija za kunu uređaj. Al bome kad ga se plati i danas previše nije mi svejedno...
A sve nešto kemijam ubost ga na ovoj akciji kroz tarife ga otplačivat da odmah ne bacam 200 eura vani kad već koristim t-mobile. Nisam pametan.
Znam da što se tiče Nokia možeš flešati unbranded verziju softvera koja onda 100% ima internet sharing, nisam upoznat jel ima tak nekaj i kod ostalih proizvođača. Naravno, garancija ostaje.
8X nije imao FM Radio ali je naknadno softverski omogućen sa GDR2 nadogradnjom.
To baš softverski ne kužim? Vjerovatno preko neta opet... to mi niš ne znači ako nije pravi čip za radio. Ionako ga ne slušam preko moba dobro je znat da je tu.
Jel mi može neko još potvrditi da li "led" osvjetljenje svijetli za propuštene pozive? Negdje sam čitao da jest, ali ajmo 100% potvrda :)
I ovo za internet sharing... Di su svi ovi koji su naručivali taj htc t-mobile preko webshop sad, stalno stoji "rasprodan"!? Ajmo ljudi, dajte informacije! :)
HTC 8X, kao i Lumie, ima isti SoC (System-on-Chip) koji ima hardversku podršku za FM Radio. Sa GDR2 nadogradnjom Windows Phone je dobio mogućnost korištenja tog dijela čipa tako da ono - da, to je pravi, old school radio koji radi bez neta :)
Radio radi, a i hot spot. Eto iz prve ruke ;)
Da, t mobile. Led notifikacija ne radi, ili je treba upaliti negdje. Ionako ledicu jedva i vidim koliko su im one rupice zaprljane, to im je totalni fail.
Koliko vam se puni HTC WP 8X od 0 do 100% ili od npr. 20% do 100%? Meni se puni i po 4 sata i to mi nije normalno da se tako dugo treba puniti a mobitel ima bateriju samo 1800 mAh.
S kojim punjacem punis mob? Ako je punjac slabiji (sa manje ampera) onda je i vrijeme punjenja duze.
Ako ga punis preko kompa gdje USB daje 500mA onda nije ni cudo da treba vise vremena za punjenje ;)
Joooj, to sa punjenjem kad se sjetim omnie 7 ubijalo me po 3 sata puniti 1500 mAh tako da se i nebih cudio da je 4 sata za 1800 mAh. Ili do slabijeg punjaca i kompa to ili neki problem... Ako je punjac originalan iz kutije e onda vec zaheb.
Probaj prvo s nekim drugim USB kabelom, a onda i drugim punjačem.
Punio sam s originalnim punjacem iz kutije. Ocito su stavili u agram servisu zamjensku bateriju jer od kada su mijenjali bateriju tako se puni i slao sam im opet mob u servis te su poslali "novi uredaj". U dokumentre od moba pogledam imei i u postavkama od moba tek ostao stari imei i samo su ocito promijenili kuciste moba a sve ostalo unutra ostavili staro i napisali da je uredaj novi samo je ladica za sim karticu stara i poslali u mojoj staroj kutiji :D opet sam im pisao dopis na fejsu i nista ne odgovaraju a procitali su poruku!
A pa tu ima vise onda scenarija i nastavaka, tako kazi...znaci bilo je nekih muljanja :)
I te kakvih je bilo muljanja. Ne pokazuje ni dobro stanje baterije nakon punjenja. Kada pozeleni lampica i uđem u aplikaciju battery te u postavkama također ispise da je baterija na 100% te kada ga odspojim s punjaca ispisuje da je na 93% i moram ugasiti te upaliti mob i tada bude baterija na 99% :D
Vidiš ja bih trebao poslati svog na servis zbog tihog zvučnika u slušalici i krčanja "glavnog zvučnika", ali me sve strah što ću dobiti nazad :D
Imaju hrpu prituzbi na rad na zidu od fejsa
Ja sam osobno imao samo dobra iskustva dosad s njima, ali svašta se piše okolo.
Ima kakvih najava kad će 8.1?
Ne.
Eto meni dosadilo čekati, a vjerojatno nikad ne bi ni dočekao, pa sam stavio developers preview...radi odlično