Probala sam.al.nece
Al hvala svejedno ;)
Printable View
Probala sam.al.nece
Al hvala svejedno ;)
po misljenjima drugih korisnika ovdje vidim da je dossta njih zadovoljno racerom 3 ali ja uopće nisam zadovoljna. Racer sam kupila prije nekih mjesec dana u vip centru i imam jako puno primjedbi na njega pa sam željela s vama podijeliti svoje iskustvo, mozda mi neko od vas moze pomoci nekim savjetom. Naime, dok tipkam poruku cesto zablokira i onda tek naknadno napise 10 slova koje je zaostao, cesto zablokira prilikom koristenja interneta i izade na desktop bez da sam ja to trazila. Dok slusam glazbu iz cista mira mi zna zaustavit sam tu glazbu a kada ju ja zaustavim sam mi ju pokrene iz cista mira. sve sam ja to rekla u vip centru i dali su mi novi uređaj jer sam dosla u roku od osam dana ali i ovaj novi uređaj mi stvara iste probleme. Maloprije sam ga ugasila radi štekanja a kad sam ga željela ponovno upaliti samo mi je ostao onaj zeleni čovječuljak ili šta li je već i od toga se nije maknuo,nije tražioo ni pin ni ništa nego mi je samo na tome zablokirao, i tako je ostao unatoč tome što sam izvadila bateriju pa ju ponovno stavila i pokušala ponovno upaliti. Zabrinulo me to jako i zato sam odlučila ovo podijeliti s drugima jer me zanima dali je netko slično doživio s tim mobitelom, molila bih, ako ima takvih, da mi pomognu u vezi toga jer stvarno vise neznam sta da radim. Hvala!
ako ti je onaj zeleni android,onda je vjerojatno pao android.sestra mi je imala racer 2 i nije se htio upalit samo je stajao na tom zelenom robotu
ja sam imao racer 3 mjesec dana i prodao ga ali je radio dosta brzo
Ja sam se preporodio otkako sam deinstalirao facebook aplikaciju s mojeg blade 3... Ta aplikacija je naprosto jela procesor i onih bijednih 512 MB RAMa kao da su čokolada i sve je blokiralo. Možda i ti imaš neku aplikaciju u pozadini koja ždere procesor i RAM? :dunno: