Da to smo i mislili ! :D
Printable View
Evo još jedan torrent. Nek se nađe ;)
Hvala ! Majstore , Link je dodadan na Post #1 ( lakše se nađe ! ) :D
RS save link sve su karte unutra
https://rapidshare.com/#!rapidsave|1...123-2267245658
Za one koji još ne znaju. Da bi skinuli ove karte treba vam vlastiti RapidShare račun. Otvorite besplatni RS račun i sve datoteke prebacite na svoj račun. Nakon toga možete ih skidati na vlastito računalo, a možete i podijeliti RS save link da imamo više izvora za skidanje.
Sljaka može li pass za raspakiranje
Pass bi trebao biti: android
Nisam raspakiravao, samo sam prebacio linkove. Ako nije reci pa ću pitati.
da ,android je pass...
Koliko su stare ove karte i kad se očekuju nove.Jučer sam pičio po Podravskoj magistrali i primjetio sam da nema nekih nadvožnjaka...
Isto me zanima na igo 8 opcija tolerancija od prekoračene brzine ; ako stavim na 100 % npr i vozim 70 a ograničenje je 70 koko moram voziti da bi me upozorio na prekoračenje ? thx
iGO R3 NAVTEQ Europe Maps 2012.Q2 - ovo znači da je drugo izdanje karata 2012 godine (nisu baš stare) . Izađi sa brze ceste i odi na na nadvožnjak za kojeg misliš da ga nema i vidjet ćeš da će biti ...
Ako je 100% onda je 100% ...
Koliko možeš naliti vode u bocu od 7decilitara !? Ne više od 0.7 litara , litra vode ne može stati - curi ...
Da li zna itko da li postoje 3d zgrade(buildings) za bosnu i okolne ex yu zemlje, ako da da li može dati kakav link jer ne mogu nikako da nađem zgrade imaju samo mape ali ne i 3d zgrade , unaprijed zahvalan.
3D zgrade se može pronaći čak i za Bosnu , ali zavisi od kojeg kartografa koristiš "glavne" karte .
Koristiš li Navteq karte nesmiješ mješati čak ni njihov Building sa kartama TeleAtlas(TT) ili TopMap ,
jer ćeš imati problema s "Routiranjem" pri prelasku granice i postavljanjem duže Route između drugih
država ... Po meni nemaš od toga koristi , nema to veze s Navigacijom nego samo "ukrašavanje" ...
Koristim od Navteq i bio bi zahvalan za bilo kakav link sa 3d zgradama, nije bitna godina ja što sam tražio po netu, imaju samo mape, i da da vas pitam na iGo My Way kada mi se auto pomoće sa gprs slika ostaje na istom mjestu kako da to namjestim tj slika mi ne prati kretanje auta.Unaprijeda zahvalan.
Ovdje imaš 3D Building (HR , SLO i nešto sitno BiH)
https://docs.google.com/open?id=0B6G...k9BR3JVWnRBSnc
Zašto ne prati slika kretanje auta , teško je reći , nisam imao takav problem , to se zna dešavat kad nemaš u potpunosti ucrtane ceste , ili voziš po novoj cesti koju nemaš na karti ...
Jel moze ponovni upload Italije ?
@Sljaka Rapid......file not foud
TNX
Eh, kasniš jedan dan. Jučer je Rapid to obrisao. Sutra bi trebao ići ponovni upload.
Gdje tj. u koju mapu staviti 3D Building u iGo sa navtec kartama
.
.
.
.
:thread closed: