zakaj,kaj mu ne valja?ja isto kad bi hipotecki uzimo bi uzo minij(zato kaj mi je diskmen lagano prevelik)
Printable View
zakaj,kaj mu ne valja?ja isto kad bi hipotecki uzimo bi uzo minij(zato kaj mi je diskmen lagano prevelik)
...znači,voliš imati "male" stvari :) ...a zašto pitaš za slogane,nešto ćeš ugravirati ili...= Citat =:
Izvorno postao gog
ja imam oko 8 gb zike na njemu, ovako ako imas na kompu preko 4 gb imati ces problem kao i na obicnom mp3 playeru, odnosno stalno ces gledati sta da prebacis a sta ne. ovako imas svu ziku na i podu i imas jos prostora (removable disk).
Sto se velicine tice, problem ti je samo debljina, jer ga i tako i tako neces nositi u djepu sa necim drugim da ti se ne izgrebe. Po debljini su isti tako da...
I na kraju, dizajn minija mi je nesto losiji, nije takva ekskluziva
Da, volim male stvari, ne moram kompenzirati kao neki ;D= Citat =:
Izvorno postao Eminem
vjerojatno ću nešto ugravirati, moram se odlučiti sutra ili preksutra hoću li ga uopće kupiti ili ne, ulovila me iznenadna financijska kriza :evil:
jesi zapio pare?
ugraviraj si nesto obavezno ako imas priliku.
i pazi da ti se ne izgrebe, to se vrlo lako dogodi
:thumbup: (10fgdgdgdg)= Citat =:
Izvorno postao gog
Kako si znao da sam ih zapio? ;D= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
Normalno da ću si ugravirati, a što se grebanja tiče, ako ga uzmem naručit ću odmah i futrolu, od iTripa sam za sada odustao...
meni su te futrole uzas jer ti povecaju ipod previse
PRozirna futrola baš i ne...
i bilo bi dobro odmah kupiti i one paste za poliranje. nesto je cyber govorio o njima
to mi ne treba, mini nije "gladak" kao običan ipod
mene to grebanje ekrana totalno zivcira i na mobu i pogotovo i ipodu, sta se niko nije sjetio staviti stakleni ekran, bog ga nebi zgrebo
Da, mene isto :(
Kupila seka meni futrolu, onu crnu, nista ne valja! Svaki put kad zelis preskocit pjesmu, pojacat, moras ga vaditi! prije dok sam ga nosio u djepu sam mogao izvana preko hlaca sve radit! sad trebam kupit daljinski, a radije bi iTrip
ja ću uzeti prozirnu
http://www.contourdesign.com/isee/isee_mini.html
i dakle sta ce se ugravirat ? :D
Javit ću kad se odlučim ;D
i da, sto se tice futroka aka kurtonki, mislim da je to bezveze (ove u kojim aje uredjaj stalno) jer je sve to potrosna roba i neda mi se na takve stvari toliko paziti da gubi na funkcionalnosti i izgledu