Nisi napisao koji mobitel imaš !?
Dosad nisam imao takvih problema , probao sam na nekoliko vrsta mobitela i Tablet PC_a (480x800)
Printable View
Ne šljaka fajl baš dobro... Stalno mi daje "mrežna pogreška". Skidam ga preko Chrome-a. Ako fajl premjestim u svoje dokumente (na google docs), mogu ga skinut na komp. Ali opet, kada ga skidam na mobitel, ne prepoznaje datoteku kao dobar .apk fajl, već izgleda da ga neće pokrenuti jer je korumpiran fajl. Skidao sam ga i direkt na mob, pa sam ga pokušao pokrenuti, ali opet neće. Može li neki drugi link?
U redu. Bit će da je do mene. Hvala! :-)
Je, bilo je do mene. Na drugi način sam pokušao skinuti i sada radi.
HVALA! :-)
Imam Prestigio 4300 i nijednu verziju ne mogu instalirati ,svaki mi put javi došlo je do pogreške provjerite svoju mrežu ili internetsku vezu. Da li je netko uspio na tom mobitelu instalirati navigon?
1. U Računi i sinkronizacija (Dodaj račun) napraviti račun i sinkronizirati sa Google-om
2. Dopustiti u postavkama telefona svoju lokaciju (zakvačiti na 2 mjesta gdje se dopuša Google-u... )--.Pokrenula se instalacija!
3. Sada preko WLAN-a skida 580MB.
4. Odabrao sam karte koje će skinuti (xxx MB). Nisam htio cijelu Europu.
5. Evo, Instalirano je! Čini se da je sve u redu.
6. Ostaje još izaći van i isprobati da "uhvati" satelite.
Većina se žali na Prestigio 4000 , 4300, 4500 , 5000 , ja sam instalirao na 4300 i nisam imao nikakvih problema ...
Ej! Čak i radi Navigon "vrhunski"
POnovo mi se isto dešava"Došlo je do pgreške Provjerite svoju mrežu ili internetsku mrežu". Imam Gmail račun das li je to dovoljno ili treba neki drugi a ostalo sam sve napravio prema uputama. Možda je negdje na SD kartici ostalo nešto od prethodne instalacije koja sprječava instalaciju.Prije sam imao samsung galaxy gdje je sve išlo kako treba.
Nije problem u telefonu !
Moguće je da je nešto ostalo od prethodne instalacije , kod svake deinstalacije ovih "kompliciranijih" programa , treba ručno pobrisati "ostatke"
iz telefona , ma gdje se nalazili , na internoj ili vanjskoj SD kartici ...
Sam Android kao OS je dobar za telefone i služi svrsi jako dobro , za neke "pametnije poslove" nije namjenjen ...
Preporučam Ti da odustaneš od Navigona , ne radi toga što Tvoj telefon ne prima Aplikaciju nego negdje griješiš , a to da si sve napravio kako
piše to baš i ne "drži vodu" , da si napravio po uputama vjerovatno bi radilo . Na isti takav uređaj instalirao sam Navigon bez problema .
Vidim da si uporan , jer najprije si probao verziju 4.7.0 , sad si na 4.5.0 koju vjerovatno nećeš uopće moći instalirati jer je više nema na serveru barem godinu dana ...
Pokušaj pobrisati sve tragove prijašnjih instalacija Navigona i vrati se na Navigon Europe verzija 4.7.1
http://cafe.mobil.hr/threads/77706-N...=1#post1040769
Hvala na trudu walter66, izvadio sam obje sim kartice izvadio sd karticu vratio telefon na tvorničke postavke probao instalaciju na novo i opet ista stvar ,mislim da ću se morati zadovoljiti s Igo my way kojeg sam pokrenuo bez problema ne znam šta drugo. Vjerojatno su ostali neki ostaci od prijašnje instalacije koje ne znam kako se zovu i gdje se nalaze pa se bojim da obrišem nešto šta ne bi trebalo pa da nešto ne zaj... Šteta :(
iGO je dobra Navigacija !
Kad si vratio telefon na tvorničke postavke trebao si možda formatirati SD karticu , tako bi izbrisao sve što deinstalacija nije mogla napravit ...
Telefon je odličan nije klasa onog "razvikanog" SGIII , ali radi jako dobro . Ja se više nebih trudio , iGo je jednostavniji i s novim kartama radi bez problema ...
Treba nekome telefon s dvije kartice , i umjesto da nosi dva telefona , Prestigio je pravi izbor !
:D
Pozdrav walter66, nakon vrećanja na tvorničke postavke bio sam probao bez sim kartica i bez umetnute sd kartice upravo zbog zaostalih fileova. Međutim vraćanjem na tvorničke postavke vjerojatno je negdje nešto ostalo. Svejedno hvala.
Ja isto nemogu pokrenuti imam isti mob,izbrisao sve i formatirao mob ali neće javlja isto kao kod lokisa.Kolega ima isti mob ni njemu neće u čemu je fora.
Idem na internet normalno preko wifi i sim kartice i sve šljaka,da li treba nešto podesiti nešto u postavkama?
Koju verziju pokušavaš instalirati !?
Ako je to ova - Navigon Europe v4.5.0 iz ove Teme , onda ne možeš instalirati (istekla je ova verzija) ...
Odi na ovu Temu i probaj !
Navigon Europe verzija 4.7.1
http://cafe.mobil.hr/threads/77706-N...=1#post1040769
Pozdrav ljudi ,nije me bilo neko vrijeme ali sad vidim da ima još ljudu koji imaju isti problem kao i ja. Samo da kažem da sam ja isprobavao sve moguće kombinacije i s verzijom Navigon Europe 4.7.1 sa telefonom vraćenim na izvorne postavke, sa obrisanim svin zaostalim ffolderima, prijavljenim google računom,sa čekiranim postavkama za lokaciju,i nstalacija bez sim kartica i bez SD kartice međutim još nisam uspio pokrenuti Navigon. Ukoliko to netko uspije riješiti volio bih da to malo pojasni.Samo da napomenem da sam na računalo instalirao program Start Bluestacks (android emulator zapokretanje i isprobavanje aplikacija na računalu) i naravno tu radi Navigon ali na telefonu neće. Valjda ćemo i telefon nekako riješiti.