Ebay ne preporučam. Nekvalitetni su ekrani tam. Bolje dati 500-600 kn pa da naprave normalan posao.
Ako želiš, mogu ti na PM poslati kontakt na koji se javiš pa se dogovoriš, dijelovi su orginal, frend je kod tog lika slagao, rade odličan posao ;)
Printable View
pošalji može...
ali idalje mi nije jasno kako ću znati da u tim servisima ne stavljaju baš te ekrane sa ebaya?? Znam da zvučim jako jako zbunjeno i nesigurno ( što i jesam) ali ne znam šta da radim Vidim da na ebay imaju raspon cijena od 28$-120$ i sad kako znati koji je bolji. Jednom davno sam mjenjala display na samsungu i nije bio identičan originalu, al tada me to toliko nije smetalo, al sad bi zbilja htjela originalni dio pa taman koštao 1000 kn ali da znam da je to original i da se ne vidi razlika u kvaliteti
Onda pogledaj tko je ovlasteni serviser i imati ces orginalni ekran.
Nadi polovni iphone kojem je krepala maticna ili neki iz vana i skini s njega i stavi na svoj!
Mene kupovina na ebaji izasla 148kn sa postarinom, a isti taj ovdje svi na njskalu prodaju a 250-500kn plus postarina cca 40kn!
hvala na objašnjenu ... javim konačni ishod
vwgolf3 daj mi reci ti si zadovoljan s "kinezom"?
Samo kazem da je kinez na ebay i "novi lcd za iphone 4" sa njuskala jedan te isti proizvod!!
Ja sam samo zadovoljniji sa 148kn nego da sam dao 300, 400kn!
Nisam ga jos promjenio, jos sam razbijen, cim promjenim stavim fotke i javim koliko sam zadovoljan kvalitetom!
pretpostavljam da je " kinez na ebay-u i na njuškalu" jedan te isti proizvod ... bas tolika plavusa nisam ;D ... da budem javila kako sam zadovoljna sa kinezom kad ga budem imala :P a vjerovatno neću nikad ;) našla iphon kojem ne radi matična, izuzetno povoljno i provjereno jer je od poznanika
evo da malo osvježio dio sa ekranom, da ne otvaram novi post o tome
Dakle
Problem je što sam preko ebay naručio ekran zamjenski 200 kn iz Engleske
Stiglo za 3 dana
i sad ja to laganini u 4 sata izvadio, ugradio kad ne radi
Prvo pomislio, ujeb napravio sjebo telefon totalno, jer ne pali
Ali, pali na orginal ekran, razlupano staklo, swapam na živo ovaj zamjenski, imam samo žuto
Slika
Evo i polupanog
Stari ekran
Sa time, ako mob palim za novim ekranom, onda nit se ne upali, ali po zvuku čujem da je mob upalio, jer i PC reagira na njega.
Naravno, ebay razprava pokrenuta, ali eto pišem ovdje u nadi da sam možda negdje neki zajeb napravio.. ali neznam gdje, sad ga več rastavim za 15 min :D
A mogao sam kada sam rastavio zadnji poklopac odmah isprobat, bez da sam išao dalje rastavljat, samo konektori van i unutra od drugog.. ali eto.. to mi sinulo tek kad je več sve bilo natrag montirano .. haha, budem znao za drugi put
Ebay link gdje kupio
Naravno, prije sam provjerio prodavača, nema bas i reklamacija od tih ekrana, tako da čemo vidjet što če biti, mada po iskustvu uvijek sam ili povrat novca dobio ili ispravni dio.
Da bi kupovao preko njuškala, mogo bi odmah zaboravit tih 200 kn.