vidim da je i kolega walter 66 tu pa i on moze preuzeti on je vise upoznat sa tom materijom !
Printable View
vidim da je i kolega walter 66 tu pa i on moze preuzeti on je vise upoznat sa tom materijom !
Trebam malo više podataka !?
Binatone X430 , ne ide kao na novijim modelima Navigatora . Pošto si napravio backup SD kartice , ajde
pogledaj od kad su datumski karte u folderu Map , pitam radi toga da vidim jeli napravljen unlock ili nije .
Znaš li koji je iGO bi instaliran na SD kartici . !? Kad se ukopča uređaj imaš li neki početni "meni" , dali je
uređaj radio normalno prije nego si mijenjao karte .
Ovako, uradio sam back up samo mapa, za ostale file-ove sa SD kartice nisam uradio back up. Datumi sa starih mapa su 31. mart 2008. Mislim da je ranije bio instaliran igo8, ali nisam siguran, i da, uredjaj je radio normalno, samo sto su mape bile gotovo neupotrebljive, zbog zastarelosti. Kad se ukljuci uredjaj, ima samo meni za izbor jezika, kao i osnovne postavke za osvetljenje i jacinu tona. Taster za ulazak u navigaciju ne postoji uopste. Zuzo je bio toliko dobar da mi posalje rom za Binatone, i evo pokusavam da ga prebacim na SD karticu. Javljam sta sam uradio
Ok , to je dobro što Ti je dao !
Nadam se da imaš i upute za flešanje !
BINATONE ROM'S
Flashing instructions
Flashing instructions...
Extract the ROM files to an empty SD card.
Insert the SD card into device.
Switch off your device with the slide switch, Not the suspend button!
Press and hold the suspend button.
Switch on the slide switch.
After holding for approximately 20 seconds release the suspend button.
A white screen will appear and flashing should start and it can take up to 20 minutes!.
Notes: If you flash the wrong ROM and your device is bricked, you can flash the correct ROM again.
Flashing CANNOT be undone, the original ROM is erased and is NOT recoverable!
Samo jedno pitanje, jer je moguce da tu gresim... Na koji file system da formatiram sd karticu? FAT (default), FAT32 ili NTFC? Do sada sam je formatirao na FAT