@BD znači ja koji imam 4FR ne mogu ili mogu krknuti 58R...kontam da se mogu jedino vratiti na 55R... ali zanima me što ti je značilo ono ''opcija je samo za one koji imaju 55R''
Printable View
@BD znači ja koji imam 4FR ne mogu ili mogu krknuti 58R...kontam da se mogu jedino vratiti na 55R... ali zanima me što ti je značilo ono ''opcija je samo za one koji imaju 55R''
Značilo je upravo to: on je nepovratan na "normalne" flasheve. Jedino ide nazad na 9.55R (obadva imaju novi bootloader). Zato sam rekao da je opcija za one sa 9.55R - jer ostali ako stave nema natrag, a oni koji imaju već 9.55 ionako nema natrag, pa je svejedno.
Inače može ga bilo tko stavit...
Probao? Da. Radi li? Da. Valja li? Nema pojma nema razlika u odnosu na 55R nesto sitno vec gore navedeno, po meni je losiji od 55R ali svakom svoje. Steta sto sam ga skinuo.
Ček, po čemu lošiji? Meni se čini mrvu brži u nekim stvarima... Reci zašto misliš da je lošiji, da usporedimo malo
a što se tiče ikona, jesu li iste kao i na 4FR...
Čuo sa nešto da komp prepoznaje mob kao V500???? - ako je to problem u seemu 0117_0001 se to prepravlja...
ajd stavim ga večeras pa bumo vidili :)
Imam TRIPLETS_G_0B.09.55R mogu li staviti ovaj 58R. I kde da ga dobijem jer ga nisam nikde našao. Hvala!!!!!= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
možeš si staviti 58R...imaš na prvoj stranici, piše ti LINK, klikni na njega i save as....
= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
Mogu samo staviti flash ili moram flexat. Ide sa PST to uradit ili kako drugo. Imam flex od v620 na mobu , može to da ostane ili moram sve ponovo. Hvala za odgovore!!!
to ti je monster pack zanči flex+flash...Još nisam probao ali mislim da to ide sa MSS-om...V620 flex se briše i stavlja ti se taj novi isto tako kao i flash...
PST, odnosno MultiFlashFlex. To je SHX file.= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
Ostalo je točno - dobivaš i novi flex i flash i javu. Pa nakon toga možeš preflexat sa v620 flexom ako te veseli, ili s nekim drugim.
PST, odnosno MultiFlashFlex. To je SHX file.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Ostalo je točno - dobivaš i novi flex i flash i javu. Pa nakon toga možeš preflexat sa v620 flexom ako te veseli, ili s nekim drugim.[/QUOTE]
Pa sve sam uradio ali ostao bez mog jezika, nema hrvatski nema slovenski ništa. Šta sad. Onda ubacio slovenski onaj isti kad sam nadgradio ma v600 ali sad je opet V620. Šta sad.
Probaj stavit onaj LANG_REFLASH. Radio je na 9.55R, trebao bi i na ovom flashu isto.
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
TRIPLETS_G_0B.09.4FR_lang002E_reflash.shx
Dodao ovaj lang_reflash nema slovesnko nema ni hrvatsko šta sad, ili moram nači drugi. Mob je V500 ali nema pravog jezika!!!!
ne treba ti taj nego TRIPLETS_G_0B.09.38R_lang0037_reflash
= Citat =:
Izvorno postao misko
E hvala sad me prijatelj zvao želi slovenski, kde da ga dobijem!!! Hvala za odgovor
Pitanje (vjerojatno za BD-a :thumbup: ):
"Its a monster pack: TRIPLETS_G_0B.09. 58R_LP0039_JPJAVA_G_0B_TRIPLET_08_01R_SE7400AXXXX1
C9_1FF.shx
It is a valid Triplets flash (App Version v0x000B09 according to PST). Has no bootloader."
Ovo je copy s HoFo-a. Kak to misle HAS NO BOOTLOADER?
Da, to bi to značilo... A sad mi nije jasno ništa...
9.55R ima bootloader, i radi toga se ništa ne da preko njega stavit. Tj. nije se dalo.
Do sad.
Pa...ili su napravili MonsterPack koji ide i na 9.55R i na druge a da NE sje*be bootloader, ili je netko ustvrdio nešto krivo na HoFou.
Trebalo bi probat nakon 9.58R bacit 4FR i vidjet šta se desi...to bi sve pojasnilo...
A ja iduća 2 tjedna neću imati vremena, neću ni blizu kompa biti, tak da treba neki dobrovoljac...
Uhvatim možda koji sat viška ovih dana, pa probam. Ali kada kliknem na link otvori mi yahoo.com
Kako doći do flasha? :))
Mislim da ću se i ja upustit u avanturu, iako mi se četvrticaFR stvarno sviđa, pa ak su krivo napisali, jebajga
U pravu si rista, d link iz ded gad bles hiz soul. Treba vidjet na HoFo-u jel onaj radi al moraću sutra s posla ;D= Citat =:
Izvorno postao CyberLord
Baj d vej, BD - jesi dobio karticu? Uskoro će plaća ;D ;D
= Citat =:
Izvorno postao CyberLord
desni klik miša i SAVE AS ili DOWNLOAD WITH (FlashGet ili GetRight)
Probao na oba načina (flashget), neče!= Citat =:
Izvorno postao BlueNeon
EVO JOŠ JEDAN LINK....NAVALI DOK JE JOŠ ŽIV
http://s17.yousendit.com/d.aspx?id=3...T0K3ZGFQM5UQVQ
Ovaj radi! Skidanje u tijeku pa tijekom vikenda isprobavanje. Ak stvarno nema bootloadera to će biti dobar potez, probaću ga odmah i vratiti na 4FR. I'll keep you posted :thumbup: i :smajlitipabićulegendaakprviuspijemvratitiflexuna zad:
Stavih ga. Nema se što pametno za reći... Radim s njime već dva-tri sata i ništa novog, ništa drugačijeg. Osim što mi sada ispisuje ime i broj pri uključivanju (ali to je ionako zbog flexa).
Stavio sam seemove i sve radi normalno, niti brže, niti sporije u odnosu na 4FR. Navečer javim može li se vratiti na FR.