Kompa pokloni meni jednu!
Pa imaš Mio Moov M300 , (barem imao si koliko se sjećam) ...
Ja sam stavljao karte na nju !
ideš miki
saga se nastavlja kod mene
dakle ja "skurio" čip, požegetao sam ga po krivom pinu, barem ja tako mislim
i dalje je bio samo bijeli ekran prilikom boota
i kako sam rekao, dao ja to kolegi, dao svoj
a kolega nije imao mira i jos je otišao googlat i pehat
i sad kod njega opet po starom, ima slike, igo se diže, nema bijeli ekran.. čip uskrsnuo.
I nasao je neku metodu da se drži power gumb 60 sec i onda mu upucas FW
E sad, trebao bi neki IGO za njega tj da vidim strukturu fajlova.. da ga ja ne modificiram ko netko od prije.
Jer sad na ekranu stoji no maps loaded sucessfully..
Ja sam se malo izgubio , neznam više dali je čip riknuo , uskrsnuo , koji uređaj je kod tebe , koji kod kolege ,
ko' je guglao , kakva metoda držanja gumba , na koji uređaj upucavati FW , prepoznaje li uređaj računalo ...
http://www.zaslike.com/files/5qbp8hny8vnklfgnarr3.png
ma znam.. koga boli đon za sve ovo.. slobodno briši
Uglavnom, svratio sam na prvi post, skinuo tvoje, trenutno upgrejdam sve na up to date app, karte i to je to.
Nemam razloga za brisanje , sve je po propisu , bitno je da uređaj radi , i ja sam zadovoljan , ako sam pomogao s #prvim postom !
Odlično , onda Ti ne treba druga navigacija :)
Mio M300 i M400 (410) su najbolje navigacije , nedostaje SD kartica , ali su uređaji super i na njih možeš stavit sve što poželiš , pa čak slušat muziku , gledat filmiće i igrat igrice ...
@walter66 -da li se ovo može upotrijebiti i za mio m 405.
vidim da si napisao da se može upotrijebiti i za još neke uređaje 400 serije
ali ne znam da li ova spada u tu skupinu.LP
a da probas?
Trebalo bi odgovarati za Mio Moov M405 , to je isti uređaj samo za drugo tržište (EU) , a 400 se prodavao kod nas za "balkanizaciju" .
Ne odgovara u potpunosti samo za 410 .
NAPOMENA:Ne odgovaram za bilo kakvu "nepogodnost" koja Vam se može dogoditi pri instalaciji , sve radite na Vlastitu odgovornost . Pridržavate se uputa neće biti problema .
Stavio ovaj mod na m410 i ruši se zbog manjka memorije. Jel ima koje riješenje za memoriju ili jednostavno odustati od modifikacije?
zdravo svima molio bih vas za pomoč imam mio moov 400 i snimio sam po vašem receptu igo ali preostatak karti evrope i balkana ne znam kde jih kopirati i odakle pa bi vas zamolio da mi pomognete hvala svima
http://i.imgur.com/39BlNDo.png
Lakše je napraviti nego objasniti , jesi li instalirao ovo gore što je na slici !?
Spoji uređaj na računalo pronađi folder ... iGO\content zatim pogledaj kako je tamo i
gdje što instalirano , i na isti način stavljaš novije karte koje nađeš ovdje na Forumu .
Mio m400 nema SD kartice , a interne memorije ima 2GB , od toga ima slobodno za
karte oko 1300-1400 MB . Što znači da se na njega ne može stavljati previše karata .
Karte neće raditi ako se ne ubace nove licence , njih isto imaš u kompletu s kartama .
Mireo navigacija je praktički neupotrebljiva jer za nju nema novijih karata , tako da ovu
navigaciju zanemari . Mireo ima sada noviji model navigacije pod imenom Dont'Panic ,
karte za ovaj Mireo ne odgovaraju . Sve se manje priča o toj "panici" , dali su još živi
neznam .
Jesu sad se zovu Genius mape i dobro rade.
Walter66
Ako mozes dignuti ona 3 linka opet.
Evo,,napokon i u mojim rukama taj fosilni uredjaj,ali svi linkovi mrtvi.
Sto se tice karti,njih imam najnovije.
TNX unapred!
U stvari,,,skinuo sam Dotpanic sa tvojeg google disca,medjutim navigacija mi je donijeta prazna,netko je sve izbrisao.
vidi ga,,,ma sto se tice postupka i svega, u ovom poslu sam vec 16 godina,,GSM servis i autonavigacije i imao sam ja sve ovo na jednom HD kao backup,ali uzela ga prije 2 godine djeca od brata da si neke igrice kopiraju, tresnuo im na parket i sa qurcina,
a linkovi odakle sam skidao su mortus.
Imaš ovo obnovljeno na stranici 1
>>> sve unutar paketa kopirati na M400
https://i.imgur.com/A5nCE8c.png
Veliki tnx :-)